Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
Na jó, de pont ezért van az RB meg még az SB is, nem? Mondjuk én is változtatnék AB-n, fizikát RB-sre csinálnám, annyi könnyítéssel, hogy azért szárnyak nehezebben szakadjanak le, mert abból tuti sírás lenne. Plusz valamit kitalálnék a repterek 2 perces lebombázása ellen, bár én ez ellen tudok egy nagyon jó módszert: AB-n oroszokkal mindik Yak9-el megyek, imádom one-shotolni bombázókat
Legjobb mikor fölöttem van és már 170-el stall-ban vagyok, de még pont megjelenik a "hova lőj célkereszt" mert 800m-nél közelebb értem, és takk, egy lövéssel b17-et kiszedem Ez már többször megesett, ilyenkor kajánul vigyorgok, de van amikor meg 300m-ről megsoroztam 5x 45mm-el a bombázót, és vígan megy tovább... szóval fene se érti.[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
1. nem írtál típust így csak általánosságban írtam hogy van páncéllemez ( könnyű vadászokban is van ) , egyébként melyik gépnél volt ez konkrétan ?
2. szerinted a légcsavar/motor felfogja az összes lövedéket ? a motor széteső darabjai hová a rákba repkednek ?https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
PAtr0n
addikt
Azt azért tegyük hozzá ehhez a "se nem rosszabb, se nem jobb dologhoz", hogy itt nincs ghost shell, és megmagyarázhatatlan "szopóág" anomáliák, amikor is minden lepattan, még gold ammoval is, ellenben téged átüt még a loltraktor is, lövegpajzson. Ha téged 4 alkalomból 3x pilot koncked out-tal szednek ki, az sajnos user error. Engem egy AB meccs alatt ha 1x szednek ki így, de gyakrabban van, hogy egyszer sem.
Nagyon nem egy kategória a két játék, én nem savazom a WoT-ot, de igazságosság, grafika, játékmenet, pénzéhség szempontjából még mindig a WT a nyerő, és szerintem a Ground forces érkezésekor se lesz másként. Szerencsére teljesen más a 2 game játékmechanikája, így nem kell félni attól, hogy az idióta spot meg HP rendszeren nevelkedett WoT királyok átszoknak."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
Azért itt is fontos milyen szögből lövöd a bombázó szárnyára a skulót. Hátulról kergetőzve, jó ha a golyók 20%-a át is üt. Azért a bombázók borítása nem vászonból készült a későbbi években, sőt a kétfedeles csodák után szinte már mindenhol fémet alkalmaztak. Ne mondd már nekem hogy egy B-17 vászonból készült szárnyakkal repült, mert megeszem a kalapom
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
Ahogy írták előttem, a pilóta vitality-ét kell növelni, ami az életereje, tehát több lövéstől fog kipurcanni.
A HP alapú sebzés egy fasság, örülök hogy ebben a játékban ilyen nincs. Rohadt dühítő a WoT-ban, amikor pár HP marad az enemy-nek, és ellopja valaki a killt, vagy épp ő lő ki engem mondjuk 6x annyi HP-ról a lövés előny miatt.
Arcade battles: könnyített fizika, és sérülésmodell, újratöltődő fegyverek, unlimited fuel, többnyire kitalált map-okon. Talán nem kell magyarázni.
Realistic battles: Átlagos fizika, de még mindig sokat korrigál a motor, de itt már tudni kell játszani, nem csak az egeret rángatni, érdemes a manuális vezérsíkokat is használni, a jobb manőverezés érdekében. Kifogyó skuló/bomba/üzemanyag (bázisra kell visszamenni tölteni). Nagy zuhanósebességnél leszakadhat a szárny, illetve éles manővernél is, a pilóta hajlamosabb ájulás közeli állapotba kerülni nagy G erő hatáskor. És történelem hű mapokon repkedsz nem utolsó sorban.
Simulator battles: Minden úgy viselkedik ahogy a valóságban, nincs külső nézet, csak cockpit, mindent neked kell irányítani/vezérelni, a pilóta beájulhat, a gépre minden fizikai erő úgy hat ahogy a valóságban. Csak fanatikusoknak ajánlott, illetve azoknak, akik már botkormányt cibálnak hosszú idő óta, mert ezt egérrel lehetetlen játszani. Természetesen történelem hű mapokon repkesz szintén.[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
Szia!
Az oroszok tűzerőfölénye T2-T3-ban kiegyenlítődik, csak a Chaika-k ilyen OP-k, na meg az I15-ösök is.
Viszont a "random faktor" itt teljesen máshogy működik mint a WoT-ban, még ha hasonlónak is látszik. Egy kilőtt pilóta, leszakadó szárny, kigyulladó motor, nem egy véletlen generátor szüleménye, hanem a repülő részletes hitboxának és a betárazott skulók különböző roncsoló képességének az eredménye. Persze szerver oldali lagg, meg miegyebek it is vannak, de ha jobban ráérzel rájössz, hogy sokkal kiszámíthatóbb sérülési rendszere van mint a wot-nak. Az utóbbi pár hónapban sokat javítottak a sérülési modellen, a pilótát oldalról/felülről/alulról sokkal nehezebb kilőni, és ez érződik is a játékon. Persze még most is betalálhat az első kósza 20mm-es golyó a pilótafülke üvegén, de hát az életben nem így volt? A leszakadó szárny dolog is több dolog miatt lehet: ha olyan struktúrális pontot szaggatsz szét, nincs anyag ami azt a terhelést kibírná akkor abban a pillanatban. Szépen meg lehet figyelni, melyik gépek érzékenyebbek a szárny dologra. Kigyújtás: A gyújtó lövedékek hatása, amit ha betárazol megnöveled annak az esélyét, hogy kigyullad a delikvens motorja. 500 golyó de nem esik le az enemy: Nem mind1 milyen golyó, milyen szögből. Ha csak hátulról sorozod, ne is várj mást.
És nem utolsó sorban a lyukas szárnyak, szétlőtt vezérsíkok, brutálisan kihatnak a gép irányíthatóságára, persze AB módban kicsit lájtosabban, de RB-ben és SB-ben már keményen megérezni a dolgot.
Szerintem túl sokat vársz egy olyan címtől ami ingyen játszható, ráadásul a különböző módokkal kedvez a szimulátor rajongóknak is, de aki csak könnyed lövöldére vágyik az is megtalálja a számításait.torz on borz:
Köszi, hogy leírtad egyszerűbben, én kicsit túlmagyaráztamg3riger:
Megcsinálod az összes oktató küldetést, azokért pár maréknyi jár, vagy meghívsz barátot, és x idő után szintén kapsz egy maroknyit. De ezek jobbára semmit sem érnek, ugyanis gyorsan el lehet őket költeni. Mi marad hát? Venni kell. Sajnos ez a free to play lényege. Ha extra fejlődés, tartalom kell, fizess.[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
nem tudom milyen random faktorrol beszélsz. itt semmi ilyesmi nincs.
az hogy meghal a pilóta egy találattól nem random faktor. az se ha kigyullad a motor.
itt nem hp alapú sebzés rendszer van.
ráadásul nem mindegy melyik játékmódról beszélsz.
gondolom ab, ami egy vicc . az egyszerűsített fm és dm miatt fényévekre van a valóságtól ( bár még mindig jóval közelebb mint a wowp ).https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil Gen 2. Makulátlan állapotban Eladó!
- Msi Cyborg 15 a12vf Gamer Lapotop
- Apple Watch 7, 45mm Gps+Cellular ( eSim) Stainless Steel ( rozsdamentes acél ) Zafír üveg, 100% akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 Fekete
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest