Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Dejó , köszi , most már tudom kicsinálta a 4k-s M5 skinemet Olyan kiváncsi lennék, hogy dob össze ilyeneket
@(#6896) PAtr0n: Oh , és lőn megvílágosodás
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
RG4L
őstag
Egy StrafeMike nevű embörke skinjeire hívnám fel a figyelmet.
Ahol a képen szerepel, hogy "superdetalied", az megér egy próbát, de a többivel sincsen "baj". Mutatok egy példát. P-40 alap skin játékban és a StrafeMike verzió:
War Thunder: Gelesztaa
-
RG4L
őstag
Tök jó, hogy a J7W1 és az R2Y2 széria is úgy jött a patchel, hogy valami röhej rajta a damage model.
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
Nem , nem lehet ha lehetne már az A10 orosz prémium csodát át toltam volna barátomnak én is de azért köszi, jaaa a versenyel ? ott 1-et mentem 12 lettem , szerintem ott mindenki csítelt... chaikával mentem de úgy ott hagytak
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Na ugye végre egy jenki amivel tudok repülni és majd , hogy nem leszólja , na tessék Azt hiszem elgurult valami , 104 nap prémet vettem , ennyi elég lesz az F2 sabreig eljuttni ?
-
Micsurin
nagyúr
Ugyan már , N1K2 lehet , hogy ugyan olyan , mégis már vagy 5 téptem szét head on-ban sérült gépel
Múszály amúgyy az illuzióm rombolni ? Tudod , amit beszugerálsz az ál bejön
[ Szerkesztve ]
-
RG4L
őstag
válasz Micsurin #6887 üzenetére
Hehe, ez jó hozzászólás volt. Jól emelkedik a Bearcat, ja, viszont szívós ellenfelekkel találkozik. A Griffon Spitek, a 190 D-13, a Ki-84 tartja az emelkedési sebességét, az N1K pedig lehagyja emelkedésben viszont lassabb, a Tempest II-ről és a 109 K-4-ről egyelőre nem tudok nyilatkozni. Tűzerőben egyáltalán nem troll, mivel az előbb említett gépek szinte ugyanazzal a tűzerővel rendelkeznek.
És igen, jól veszed észre, hogy minden meccsen lesz vele jet. Még olyan is lesz, hogy te leszel az egyetlen propelleres gép a csapatodban.
-
Micsurin
nagyúr
Azt nem szereztem meg , még mindig nem tudom , hogy lehet
más: Ez az F8F-1B minden edigi szívásért amitt az amcsiknál elszenvedtem kárpótol gyors , emelkedik , úgy ahogy fórdul és a tűzereje valami lehegerlő igazi troll De jól veszem észre , hogy minden meccsen lesz 1-2 jet vele ?
Ja és a legfontosabb: Melyik lőszert ajánlanátok hozzá ? Rakétát vigyek ? Ne vigyek ?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Nekem nem ettől értékes egy gép.... nekem az az értékes ami valóban használható gép ez t1-ben szinte ingyen célpont lesz
-
Micsurin
nagyúr
Igen , az az értékes , nem az xf5f pl ugye ? repültem vele tesztet , nem rossz gép ... Na az a PO-2 , mert te olyan sokat fogod használni pl ? Ha adtak volna valami tier 2-3 1 fededeles vadász , vagy nehéz vadászt akkor senkinek nem járna a szája....
-
RG4L
őstag
válasz Micsurin #6878 üzenetére
Azt mondták véletlenszerűen, nem pedig azt, hogy véletlenszerűen és egyenlő arányban.
Ha megcsinálta 50000 játékos az achievmentet, és ha pl. az XF5F-et csak 9000 játékos kapta meg és a He 51-et pedig 11000, már akkor sem beszélhetünk egyenlő arányokról.
Egyébként meg örüljön, aki He 51-et kapott, kb. az és a TB-3 az, ami értékes ebből a 5-ből.
Bezzeg azzal kapcsolatban senkinek nem járt a szája, hogy milyen könnyen meg lehet szerezni a Po-2-t. Ez itt a baj, hogy csinál akármilyen eventet a Gaijin, az átlag játékos véleménye szerint vagy túl sok az elvárás, vagy túl kevés az idő, vagy csak lehetetlen megcsinálni, meg a tököm tudja. Arról nem esik szó, hogy hát ezt meg túl könnyű megszerezni, erre meg túl sok idő van, blabla. Free to play játék, senki nem kötelezi a Gaijint, hogy ingyen adják csak úgy tonnaszámra az értékesebbnél értékesebb gépeket.
Mindig a folyamatos elégedetlenség, ahelyett, hogy örülne a paraszt annak, amit kapott, úgy se fogja használni.
-
Micsurin
nagyúr
Igazad van , DE neki is, olvass azFB-n , az emberek 90% He kapott , akkor itt kurv@ sok kél ladba volt , szóval megint nem volt fair a dolog , mert nem volt meg a szerencse faktor , pont mint ha van 20 labda 5-5-5-5 féle , arra , 5-en húznak , és 5-ből 4-en kékett húzzanak szinte nincsen esély , de itt még is ez történt , de ez van , ingyen volt , ilyenem még nincs... Tegnap amúgy is játszottam volna , szóval olyan mindegy...(nekem példáúl , lehet , hogy ő beleélte , hogy fog kapni egy Lagg-ot vagy valamit ...)
-
RG4L
őstag
válasz D.Orion #6875 üzenetére
Nekem meg az a bajom, hogy ha már idejössz, ne írj baromságot.
Dear friends, here in War Thunder we celebrate our 2 years anniversary and we’d like to thank you for your personal input in the development of our favorite game. Just log-in to War Thunder, complete an easy task and get one of the unique planes for free! You are guaranteed to get an aircraft that you hadn’t before.
"[...] get one of the unique planes for free"
Egy szóval se írta senki, hogy prémium gépet fogsz kapni.Van egy zsák amiben vannak piros, kék, zöld, fekete és fehér színű labdák, mondjuk mindegyikből 10-10 darab. Azt mondják neked, hogy csukott szemmel nyúlj be a zsákba és vegyél ki 5 darabot. Lehet, hogy mind az 5 kék lesz.
-
Micsurin
nagyúr
mész a fszomba , én meg a szaros németet kaptam pedig direkt be mentem amcsival arcadeba és 12 lőttem , milyért nem adott 2 is ?
szrk.: másfél óra tetszt repülés normális ? nekem tetszik ez a P80 m tuti valami gondjaim vannak
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Nekem csak az a bajom az event-el, hogy hazudtak. Nem volt random a gép kisorsolása. A semmire való gépeken még plusz szorzó sincs, míg kettő v. három opciós gép prémium szorzóval rendelkezik. Ezen kívül kb. okés az event. Nem célom vitázni és egyébként sem szoktam ide a topikba írni, csak ezt a ferdítést akartam belinkelni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz D.Orion #6870 üzenetére
Szerintem erre kb mindenki számított... amikor elkezdtem tudtam , hogy HE kapok , és igazam lett
szrk.: de van egy szép gépem , ma ugyis játszottam volna , az -50% okkal meg jól járrtam , szóval ez egy jó szülinap volt(#6866) RG4L: Ha már gollam
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Ennyit a random event-ről. NC az egész úgy ahogy van!
LIE
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Majd meglátjuk aztat mire az meglesz.... holnap este lesz ma 5-kór kezdtem du , 120k jött össze ha az isten is akarja meg lesz az holnap
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
Hmm.. valamit nem értek... Mire jó ez az IL-10 '46?
IL-10 23 mm-es löveg Armored targets heveder:
IL-10 '46 23 mm-es löveg Armored targets heveder:
A 46-oson ugye más löveg van (NS-23, mint a vadászokon), úgyhogy még egy könnyű tankot sem tudok vele kifingatni, míg a simával mennek a közepes tankok és a light pillboxok. Nagy élmény vele a féldi célok támadása... Lehet pusztítani az AAA és tüzér állásokat, juhéé!
-
munnergep
senior tag
Ezt az ajándék LaGG-ot nem lehet törölni valahogy?
Amióta megkaptam még nem nyertem semmit (pedig nem is megyek vele), kb. 40 bukó csata, ráadásul mindig megdöglök a meccs elején. Meg ki-84-el vagyok és lefordul egy Airacobra... hát persze. Ez elátkozott engem...
Vagy csak nem kéne erőltetni mikor oda se figyelek? Hm...[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
RG4L
őstag
Nap képe, baszki
-
Micsurin
nagyúr
Azt vágom én , hogy jó gép , meg mondtadis már de japánból kell még kb 3 darab Tier 3 , meg 5 darab Tier 4
-
Micsurin
nagyúr
válasz Francia91 #6861 üzenetére
Rendben köszönöm , és neked is köszönöm Eagle16
szrk.: 15 nap prém van hátra + 850 arany nagyban reménykedem , hogy egy f84-ig talán eljutom
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz Micsurin #6859 üzenetére
Én P80-assal kezdtem, de kellett 20-30 vesztes meccs, mire megtanultam vele normálisan menni. Itt páran szidják a P80-ast, de egy kis tanulás és megismerés után eléggé játszható gép. Most az F-80C lett meg, azon az ágon is haladok tovább. F9F-fel semmi tapasztalatom...
(#6860) Eagle16
Ez meg a másik[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Micsurin
nagyúr
Egy nagyon fontos kérdés: Meg lesz végre WT pályafutásom első jetje , melyik legyenaz ? az F9F Panther vagy kezdjem el a P80A-t , és vigyem végig a sabreig (sabre tetszik amúgy nagyon , csak nem tudom mennyire szopás addig elmenni) ?
-
Francia91
veterán
Tegnap AB-ztem egyik haverommal, mert Ő csak AB-t játszik, de egy évre megint hanyagolom a dolgot
Meccsenként minimum 8 kill-em megvolt, de az agyfasz kerülgetett a Domination pályáktól, meg ami AB-ben zajlik..."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
PAtr0n
addikt
válasz Francia91 #6847 üzenetére
Nem rossz bizony. Szeretem, mert a gunnerekkel szénné lehet szopatni a naív tail attackereket, ha meg szemből jön valaki sokszor bevállalom a dolgot, és adok a pofájának. Ja meg azért bombázni se utolsó vele, ha már bomber
Na ez most jó akció volt, 2500Ft-ból van 3 hónap prémem.
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
anytime
őstag
válasz superecneB #6852 üzenetére
+1, sokszor nem fogok vele repülni
-
Találtgyerek
veterán
válasz superecneB #6852 üzenetére
Én addig szoktam kifordulni őket,amíg meg nem unják.Volt,hogy 20 percig fárasztottam 3 gépet,a végén elkezdtek forogni,onnantól meg már adta magát.
06-3o/9759I39
-
superecneB
őstag
Hát én ezt a kis szerencsétlen Német hydroplan-t kaptam, de végülis a semmiért ez is okés...
Visszatértem japánozni A6M3 mod 22-vel, de kezd fárasztó lenni a sok F7F és F8F ellenfél gyorsak sokan vannak, nincs ellenük valami jó recept? Folyton bedarálnak. Hiába fordulom ki az elsőt, esetleg a másodikat, válaszolni már nem tudok nekik. Valamelyikre próbálok ráállni ekkor a másik kerül azt lefordulom és az előző elkap... -
RG4L
őstag
válasz Micsurin #6849 üzenetére
Elég csak a fórumot és redditet követni. Fórumon minden megvan, redditen pedig kiemelik a dolgokat.
Mivel ez egy élő játék, sok mindent meglehet tudni a jövőképről. Pl. az már kiderült, hogy 1.45-ben jönnek az amcsi tankok (el is kezdték promózni), de már lehet tudni 1-2 titkot az 1.45 és 1.47-ről.
-
Micsurin
nagyúr
Még milyért is nem kaptál a War Thunder topikban , szakértő rangot ? Tefigyeled ezeket a legtőbbet , szinte te írod a legtöbb "kisregényt " (ami persze jó dolognak értendő )
-
RG4L
őstag
Épp a Gaijin CEO válaszol kérdésekre, fordítás többnyire a chaten. Akit érdekel, lesse.
-
Micsurin
nagyúr
Ehhez a prémium raisenhe kaptam valami küldetés cuccot , kis magyarázatott pls , előre is köszönöm
(#6840) anytime: Micsóda ? Custom Battleban kell ? Vagy sima arcade , v realistic ?
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
Én is ezt írtam, hogy a Ki-10 a leggyorsabb.
Minden esetre, mivel ma korán ébredtem, így megcsináltam az eventet. kb. 10 kör alatt meg volt. A taktika az volt, hogy az elején minél magasabbra mentem, és nagyon "levágtam a kanyarokat" a körök mentén. Gyakorlatilag volt olyan rész ahol elég volt egyenesen menni, akkor is beadta a kört.Amúgy ezek az akciók most elég jók, 3 hónapra elő is fizetek, csak 500 sassal több így mint az 1havi.
Ja, és nekem ez lett meg:
Ronda, de legalább ingyér volt.
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
anytime
őstag
Ha jól értem, akkor a WT - 2 years achi alatt 5 gépet kell kilőnöm és kapok valamilyen random repcsit?
A gold - ajánlást köszönöm , meglett a 365 napos és megvettem a japó történelmi kapmányt!
[ Szerkesztve ]
-
munnergep
senior tag
Lagg-3 lett nekem is, A-4-el csináltam murikák ellen, szóval ez tényleg random, hogy mit ad. Jó lett volna másik, erre ránézni sincs kedvem, de ajándék laggnak ne nézd a propellerét.
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
RG4L
őstag
Én LaGG-3-23-at kaptam, mondjuk oroszokkal szereztem meg az 5 killt, lehet ez közrejátszott. Akkor inkább lett volna a TB-3
-
RG4L
őstag
Basszus, mégilyet
Van ez a PhlyDaily srác, YouTube-ra dobál fel videókat meg hasonlók és épp most megy a 24 órás streamje. Mondom belepillantok, és láttam, hogy 4 fős squadban mennek T4 japánt (Ki-84 hei-t választott Phly).
Mondom hmm, van kb. 1 perc delay a streamen, gyorsan beugrok én is a queue-ba, és egy meccsbe dobott minket. Szóval indul a meccs, Iwo Jima, R2Y2-t választottam és lett 3 killem a meccsen, ebből szerintem mind a hármat úgy öltem meg, hogy Phly is a környékükön volt vagy valami hasonló szituban, mert meccs közben hallgattam a streamet és mondta, hogy that R2 is a fucking beast meg ilyenek és büszke voltam magamra.
Ott vagyok a kép bal szélén 4. killem lett volna a B-57, de katapultált...
-
Fel
addikt
Igen a legutóbbi (10.30.) mikor patchben jött.
-----------------------------------------
Reggel 8-tól hétfő reggelig ilyen "akció" is lesz: [link] Random ajándék prémium gép a felsoroltak közül 5 bármilyen, de nem AI ellenfél ki-/lelövése után.
Details:
You may destroy your enemies in any gaming mode except Custom Battles;
You are free to destroy planes or tanks, or both;
Bots are out of score;
Right after the task completed, you will recieve one of the planes randomly, but you are guaranteed to get an aircraft you never had before in your hangar.A másik akció ez lenne: [link]
Ezek sem nov. 11-ig (vagy nov. 1. 11:00?) tartanak.[ Szerkesztve ]
-
t.imi
addikt
Ez az akció nov 1 11-ig tart jól tudom?
-
RG4L
őstag
10 halott a csapatunkban. Amik oké is, de csak 4 gépünket lőtte le az ellenség, biztos a bermuda háromszög felett harcoltunk Norvégiában.
-
RG4L
őstag
Az orosz Gaijin Online oldalon lehet szerezni 5+11 ingyen Golden Eaglet. Nem sok, de ha van rá igény leírom, hogy mit és hol kell csinálni.
Nekem csak az 5-öt sikerült megszereznem, nem tudom miért nem kaptam meg a 11-et.
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
Én meg úgy vettem észre, hogy pont a Ki-10 a legjobb a célra. Elsőként Fury-val próbálkoztam, de 5-6. helynél előrébb nem tudtam jönni. Viszont azt láttam,hogymindenki Ki-10-I c-vel nyer, úgyhogy váltottam én is, és viszonylag hamar meg is lett 1 győzelem + 2 második hellyel a feladat. Azért nem árt, ha a teljesítményt befolyásoló fejlesztések mind rajta vannak.
Igen, ahogy tanult kollégánk is mondja, nem kell a karikák közepében áthaladni, elég csak közel menni hozzájuk. Egy kört rászánsz, és ki lehet tapasztalni.
[ Szerkesztve ]
-
RG4L
őstag
válasz anytime #6820 üzenetére
7600 gold most az éves prémium.
(#6819) PAtr0n: trükk? a trükk annyi, hogy ne nagyon ütközz illetve az igaz, hogy elég csak súrolni a checkpointok szélét, viszont pontosítanék rajta annyit, hogy elég "nagyon durván a közelében lenni"
[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
1 ev az most mennyi arany lenne?
Meg tudna valaki nezni?
Nincs most gepem
Koszi!Elkepeszto a kulonbseg ru vs eng.
-
PAtr0n
addikt
Na ehhöz nekem nincs türelmem, 4 kör elég is volt. Úgy vettem észre a Ki-10 a leggyorsab a mezőnyben, próbáltam azzal is, a legjobb hely 4. lett. Ha lenne türelmem hozzá, még meg is érné, de így hogy 3x kell az első 3.-ban benne lenni, így felejtős.
vagy van valami taktika, amivel könnyebb nyerni? Azt észrevettem, hogy checkpointok szélét is elég súrolni, így lehet egy kis előnyt szert tenni. Más esetleg?"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
t.imi
addikt
Dettó köszi a linket . OTP-s kártyát mennyi idő alatt csekkolják, nehogy vége legyen az akciónak ?
-
RG4L
őstag
válasz anytime #6811 üzenetére
500 rubel, ha az orosz oldalról veszed, 15 euró pedig ha az európairól.
-
RG4L
őstag
válasz anytime #6808 üzenetére
Ha megveszed, orosz oldalról tedd, csak azért linkeltem az európait, hogy érthető legyen mi van a csomagban.
Ja igen, és az A6M5 ko használható "normál" meccseken is, a megvásárolt japán hadjáratban pedig többnyire ilyen F4F meg SBD-k ellen fogsz menni, asszem.[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
Koszi!
Ebben a kampanyban a japok tenylegesen a korabeli amcsikkal harcolnak csak es kizarolag?
Ezt a Zero-t szerintetek tudom majd "normal"-ban is hasznalni?Koszi,
AAz az 50% nem roszz, veszekegy 1 eves-et, igaz, hetfotol nem lesz deszkam
RG4L: mi ez a Po-2?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
ÜNNEPLÉS Hát ez tényleg eszméletlen nagy ünneplés minden szar a prémiumal kapcsolatos , így is meg akartam venni a tier 4-es zérot , csak , hogy ne kelljen szaros bombereket húznom de akkor még ezzekhez is kell elmehetnek a....
szrk.: -50% a 90 és a nagyobb prémium árából , 14 euróért adják a 90 napos prémet
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
De gonosz , kis sunyiban amikor a főnök nem nézz oda pont mint tegnap előtt egyik ismerősöm , mondja is megy kajál és megy melózni mielőtt a főnök észre veszi (előtte 2 realisticot gyorsban azért repültünk )
[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
-
t.imi
addikt
Home-m van, nincs is csoportházirendem és szigorúan itthonról nyomom
Letöltöttem a gpedit installert és felraktam
Ott a gond, hogy hónapokig tökéletesen megy, ok, 1-2 bad internet connection előfordult, de több nem, aztán két napig zsinórban kidobál ez is, meg a wot is.
Más megoldást hirtelen nem találtam, ill. hozzáadtam a norton kivételekhez a két progit.
Előtte itt is hasonló ping volt mind két játékban mint nálad.
Itt legalább segítséget kaptam . Másik topikban még semmi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Androidos fejegységek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP15,6"FullHd,Core i5 6200,Világító billentyűzet,8-16GB RAM,SSD,Új akku,Új töltő,Szép állapot
- Apple iPhone 15 Pro 256 GB gyárilag független Black Titanium 2 év szavatosság garancia + üvegfólia
- Újszerű ThinkPad, játékra is,core i71165g7(8x4,7Ghz),IRIS XE VGA,32GB DDR4 RAM,SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B70-80 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest