Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RG4L
őstag
Ismert bug a patch óta, hogy azt észleli, nincsen hozzá lőszer véve. A Ki-102-esen a 12.7mm-es lőszert a gunner használja. Redditen láttam egy képet, ahol a B-17-est nem engedte berepülni ugyanezen probléma miatt.
(#5099) Francia91: valóban elég gyenge a hasa, ezért is kapott extra páncélzatot oda a játékbeli "második" B-25-ös.
[ Szerkesztve ]
War Thunder: Gelesztaa
-
Francia91
veterán
Az F4U-1c tényleg marha jó gép
924 db 20mm-es cannon a világ végéig elég majdnem . Sosem fogytam még ki belőle egy RB meccs alatt sem. Ráadásul ha mind a 4 betalál egy vadászba, akkor annak 90%, hogy annyiB-25-höz hozzászólva: Jó gép, ha a lövészek is ki vannak fejlesztve, akkor erős a védelme is. Csak arra kell figyelni, hogy a hasa felől ne támadjanak, ott védtelen (oroszokkal be szoktam játszani ). Ha szemből jönnek, akkor az 5 vagy 6 db 12,7-es M2-es mindent visz . Sokat használtam a B-25-öst, meg voltam vele elégedve. Most visszatértem az A-20G-hez, arra lehet tenni rakétát, a védelme meg 2 lövésszel is elég erős
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
PAtr0n
addikt
Jajj de imádom én ezt a japó csodát, tudom hogy AB nevetséges, de legutóbb Wake Island-on 7 kill gond nélkül zsinórban. Sok idióta, jön szemből, kitérek lazán, és pár mp múlva a picsájában vagyok. Ráadásul sikerült egy jó skuló kombót kitapasztalni hozzá, szakítok vele. Az tetszik még, hogy nézem a tabellát játék közben, kábé én vagyok az egyedüli japán, és vezetek
Matchmakingnél is mindig nézem, hogy japó játékos alig várakozik. Minden esetre jó velük alázgatni.
Viszont szerintem van egy bugom:
Ki-102 otsu. Viszem minden meccsre, de amikor ki akarom választani halál után köv. gépnek, mindig pofázik, hogy 12.7mm-es sukólól 0 van betöltve, így nem játszhatok vele. Holott az auto refill ammo be van pipálva. Elég alap még szegény, szóval arra a puskára nincs is fejlesztés még. Szóval ezt rohadtul nem értem, így hogy a picsába játszak vele?"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
RG4L
őstag
válasz RockHaRD #5096 üzenetére
Tudod, nagyon meg szokták nyomni a gépeket, ha jobb/több a fegyverzete, mint az előző modellnek. Ha jól tudom a játékbeli adatlapjaik szerint nincsen különbség az F4U-1a-1d-1c között, de mivel a C-s verzión 4 szájbavert erős cannon van, az kapott +1,7BR-et a többihez képest. (Lehet tévedek valamennyit, mert fejből mondom).
Viszont érdekes a szituáció BR tekintetében azA6M3 mod 22 és az A6M3 mod 22 ko között.
[ Szerkesztve ]
-
-
Atlantis
veterán
-
Francia91
veterán
válasz RockHaRD #5083 üzenetére
Egyenlőre csak annyit tudok, hogy a T2-esen 5 x 12,7 mm, a T3-ason 6 x 12,7 mm M2-es van az orrban, amivel a pilóta tud lőni. Talán még lőszer mennyiség, de alaposabban nem tanulmányoztam még az adatlapját. Már elég régóta megvannak nekem, még mikor nem ez a rendszer volt.
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
RG4L
őstag
Ha van prémiumod, akkor csata után nézd meg, hogy a "modification RP" nem pörög mégegyszer, tehát mindig pont fele annyi RP-t kapsz fejlesztésekre, mint amennyit a következő gép fejlesztéséhez jóváír.
Lehet ennek így kell lennie, de én nem így emlékszek.War Thunder: Gelesztaa
-
PAtr0n
addikt
Teljesen meg tudom érteni a szerelőbrigádot, a képen látszik, hogy a hátsó ablakmosófúvókát is ellőtték, és az meg nincs minden légibázison, csak rendelni tudnak a Lyunikszból vagy a Bárditól, az meg nem 1 nap mire megjön.
(#5080) torz on borz:
Nem bizony, utálom üldözni, elég sokat kibír a kis szemét.(#5061) RG4L:
Gyanús, hogy igen, tegnap este második körre összejött a first win, és hirtelen 2 dolgot is tudtam fejleszteni T3-mas japó gépeken. Utána hiába nyertem közel azonos csata teljesítménnyel, kb, 2 körönként tudtam fejleszteni valamit. Persze ez így nem szám adat, de nekem az az érzésem, hogy működik."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
RockHaRD
addikt
Mi a különbség a Tier 2-es, és 3-as B25-ös között? Ránézésre csak a skin.
-
Francia91
veterán
Nem kell rá bomba célkereszt. Ha egy sor tank felett elmész (szemben a sorral pl), és nagyjából vágod az esés helyét, akkor mind a 4 db 500 lbs-as bomba talál, és 4 tankot kibombáztál. Nekem szokott sikerülni az esetek 90%-ában.
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
A PBJ-1H-ba végre tudok pakolni bombát, erre látom, hogy RB-ben nincs bombázó nézet... Khm...
Kérdés: A PBJ-1J is hasonló (nincs bombázós célkereszt)? Mert akkor neki se fogok a fejlesztésének.[ Szerkesztve ]
-
RG4L
őstag
Mai story. Megcsináltam a japán first wint a G8N1-el, de aztán nem volt kedvem tovább menni azzal, szóval kerestem egy másik gépet, mondom legyen a Ki-102.
Iwo Jima, nem szeretem ezt a mapot. Azonnal jön egy PBJ, mondom ez az enyém, 500-600 méterről elkaptam az 57-es cannonnal, annyira büszke voltam magamra (khm), hogy odanyomtam neki all chatbe, hogy "rekt". Erre a srác elkezdett szövegelni, hogy olyan repülővel menjek, amihez skill is kell, mondom nekem olyan nincsen, hülyítettem kicsit, aztán szépen elnézést kért, amiért szövegelt, majd megkérdezte, hogy rámírhat-e privátban meccs után. Mondom... oké, írjon nyugodtan. A meccs további részében kinyírtam egy botot, meg lefeleztem egy B-25-öst, megnyertük, még a gépet is hazavittem (többnyire).
Ezután a srác rámírt tényleg, és meghívott a squadronjába. Igaz, csak valami 7-8 fős klánról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz RockHaRD #5074 üzenetére
Tartalékos gépek. BR 1.0, kezdő gépek, ingyenes javítással.
----------------------------------------------
Hazarepültem ezzel a kis szutyokkal ilyen állapotban: (megjegyzem, egész türhetően repült; nehezen, de lehetett irányítani)
Letettem, sikerült megállítani, és nem összetörni, erre:
Máskor meg a szányak nélküli, motor K.O. gépet is összerakják...
-
RockHaRD
addikt
még egy kérdés: a reserve felirat mit takar? Csak az egyik gépemnél írja ki.
-
RG4L
őstag
Aki nem használ automatikus szerelést, hogy spóroljon, az slotban hagyja a rommátört gépeket, vagy "visszarakja a hangárba"?
-
Atlantis
veterán
válasz RockHaRD #5068 üzenetére
Az jelzi, hogy fullosan fejlesztett a gép, ha jól tudom. Egyébként nálam fehér színű...
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
RockHaRD
addikt
van egy fura kérdésem:
A főmenüben lent a gépek ikonjának jobb-alsó sarkában némelyik gépnél a Tier kijelzés mellett van egy pikk jel. Az micsoda?
-
munnergep
senior tag
Mivel láthatóan nem tudok RB-ben magasabb tierben számomra elfogadott szinten játszani (persze nem tier 3-4-ben kéne elkezdeni), ezért elhatároztam, hogy vissza a suliba Minden nemzet tier 1-esét elővettem és ami BR 2.0 alatt van, azokkal most szépen repkedek vagy 500 csatát.
RG4L: sok? kevés? tanulni akarok... beszippantott az RB mint porszívó a pókot...
[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Volfram42
senior tag
válasz anytime #5058 üzenetére
Idovel majd lehet megelegeled, hogy az alattad egy kilometerrel energia nelkul bukdacsolo gep felkop a levegobe es leesel. Akkor kell majd SB-re tovabbalni. Nekem ez nagyjabol haromnegyed ev volt. Termeszetesen ez nem mindenkinel van igy.
RG4L: elvileg igen bar jo ideje nem neztem. Regen igy voltak 50k kortes negyszerezoim 150k ezustel egyutt.:-)
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
RG4L
őstag
Valaki nézze már meg, akinek van prémiumja, hogy ha megcsinál egy first wint (x2) és a prémium is dupláz, akkor megkapja-e rendesen az RP-t a fejlesztésekre? Csak mert nekem úgy tűnt, hogy arra nem pörgetett kétszer kettőt, remélem így érthető.
-
Atlantis
veterán
Lehet, hogy igazad lesz. Visszaveszek egy kifullozott 2-es BR körüli gépet és lehet elkezdek RB-t gyakorolni.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Ez az RB egyre jobban tetszik, egyre jobban megy. Mar minden csataban van egy-ket elejtett gep, foldi celpont es a manuverek is kezdenek bejonni. Az is igaz azonban, hogy egyenlore csak tier1-2-ben jatszom.
Tenyleg igaz, hogy gyakorlat kell ehhez is. Ahogy RG4L irta, a celponvalasztas valoban kulcsfontossagu (lenne), ezen a teren biztosan van meg hova fejlodnom, mint ahogy abban is, hogy a gepeket jobban megismerjem es a lehetosegeikhez illo repulesi modot probaljak alkalmazni.
Ez ugyben lehet, hogy majd kerek egy kis segitseget, ha lehet.
Koszi az eddigi segitseget is !
-
Atlantis
veterán
Két kérdés:
1., Hogy a bánatban lehet jelszót változtatni, ha weboldalon belépek a profilomba?
2., RB-ben is ugyanazok a játékmódok vannak? Ott is van pl.: domination? Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni? Engem rohadtul bosszant, valahogy ennél a játékmódnál jön elő mindig a WoT-érzés, hogy a csapatomba egy morzsányi agy sem szorult. Én se vagyok ász, távolról sem, de legalább a stratégai célt értem, még ha a megvalósításba hiba is csúszik. Azt el tudom fogadni, ha a csapat próbálkozik és vesztünk, de hogy a fele banda csak röpköd 5 km magasan a bombázójával és láthatóan fogalma sincs, mi a csata célja, az eléggé lehangoló.>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Colos1
őstag
Team and Squad -on volt. Áttettem All -ra.
Egy kis kulisszatitok. Utána még kétszer úgy eltalált, hogy ha nem pörög le a tikett, akkor átmentem volna tengeralattjáróba.
Bercit meg úgy szétkapta, hogy csak pislogottAmúgy az fasza volt, az "A" pontnál rám jött 4 bot, és az egyik úgy eltalált, hogy bezuhantam a fák közé. Ott ültem a gépben, és éppen fogalmaztam a jókívánságaimat a Gaijin felé, amikor rászántam magam, hogy kiszállok, és hagyom magam leégetni, hogy "colos shot down by noob bot" Amikor hirtelen a reptéren találtam magam, mert még éppen a hatáskörön belül voltam, és összeácsolták a gépemet
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Szőrös
veterán
1.: kabbe amiért kilőttél jellemző hogy a nyüves légvédelem ilyenkor nem müxik úgy ahogy kéne , bezzeg ha én lettem volna a helyedben az első lövedék szétkent volna.
( amúgy szép volt ).2.: interface - chat message all-ra van állítva ?
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Colos1
őstag
Az miért van, hogy néha nem látom a másik csapat chat üzeneteit?
A chat filter ki van kapcsolva, és máskor is volt már ilyen.Téged sem láttalak, Berci olvasott fel
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Volfram42
senior tag
US/GB/JP van. Corsair estét tartok illetve tengerészeti gép legyen az a lényeg. Remélem leszel.
RG4L: ez érdekesen hangzik. Lehet megkerül a finn kv1.
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
munnergep
senior tag
Meglett a ki-84 ko, ez stock állapotban is egy álom a hienhez képest.
[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Volfram42
senior tag
Angoloknal a sok kis kaliberben egy egy csobe azonos loszert pakoltak nem felvalltva. Melobol nem tudok pontos adatot, ha hazaerek meglesem, de valami olyamis volt, a ket szelso az jelolo, negy cso panceltoro ketto meg robbano. Illetve a tar vegeben egyre tobb jelolo volt igy tudta a pilota, hogy kb. Mennyi loszere van meg.
-
Colos1
őstag
Ez attól függ, hogy milyen gépre lősz, vagy hogy hol találod el. Az APHE ha nem talál páncélt, akkor csak átmegy a gépen, és csinál egy 20mm -es szellőzőlyukat. Ha a páncélt talál, akkor azt átütve robban. A HEI ha páncélt talál leszikrázik, ha nem, akkor félméteres lyukat üt, illetve a szárnyat eltalálva rongálhatja a kormányelemeket. Az IT a páncélról leszikrázik, ha pedig nem páncélt talál, akkor felgyújtja a gépet.
Ezeket a befűzéseket amúgy tapasztalati adatok alapján határozták meg, és nem volt szabad őket megváltoztatni. Ha jól tudom, ez a németeknél fegyelmi vétségnek számított, kivéve egyes tapasztalt pilótákat, akik vihettek magukkal egyedi hevedereket, kísérletezés céljából.
Mivel egy vadász felépítése különböző, pl. a pilótát páncél védi, de a géptörzs csak egy vékony lemez, több féle lőszernek kellett a hevederben lennie.
-
Atlantis
veterán
válasz Malibutomi #5037 üzenetére
Majd meglátjuk, egyenlőre a P38G-vel együtt kicsit csalódás.
-
PAtr0n
addikt
-
anytime
őstag
válasz Atlantis #5036 üzenetére
Ezeknel a videoknal mindig radobbenek, hogy nincs rossz gep, csak meg kell ismerni oket, meg kell tanulni veluk repulni.
Elkepesztoen latvanyos es hatasos dolgokat tudnak veluk muvelni. Lassan kezdem belatni, hogy 1 geppel igen sokat illene ropkodni, talan akkorra megjonne a rutin es megismernem, hogy mire is kepes a madarka.
Az angol nem az anynyelvem, igy megkerdem, higy ilyen taktikai, manoverekrol szolo videot lattal mar magyar nyelven?Bocs a level Gelesztaa Urnak irodott!
-
Atlantis
veterán
Én is a minap vettem meg az egyik P47-est, meglepően vacaknak tűnik a P39-esekhez képest. Nem valók nekem a lomha gépek, briteknél a Beaufighterekkel se tudok mit kezdeni.
Amúgy kösz a videót, megnéztem, de sokkal nem lettem okosabb.
-
superecneB
őstag
Szóval...
A H6K4-el ismerkedem a bombázással inkább kevesebb mint több sikerrel. Mozgó célpontra még csak 2x sikerült bombát ledobnom.
A hajóknál 1 hajszállal mellé dobok mindig, baromi idegesítő... mehetk vissza 3 percet a bázisra, ott feltölt aztán vissza, közben az egész csapatot levadászták.Természetesen csak RB.
-
Szőrös
veterán
A P-47 egy tehén aki azzal leáll fordulózni...nem fogok finomkodni : egy barom. Nem is használták nagyon klasszikus légi harca , a nagy tűzerő és teherbíró képesség miatt földi célok ellen vált be inkább.
Szóval azokat el lehet vele kapni bár a 47es elég gyors szóval meg kell lepni."A BnZ nem ugyanaz, mint az energia harc."
Nem , de ha elolvastad mit írtam nem is kevertem. Kezdő géppel amin nincs fejlesztés BnZ .
Ettől függetlenül irl a gép energiaharcra lett tervezve.
[ Szerkesztve ]
-
RG4L
őstag
(#5015) PAtr0n: Képzelem, hogy az az IT lőszer mennyire szaggat viccet félretéve német cannon van rajta, azok pedig relatíve jók, bár nem a szutyok IT lesz az, ami félbevágja az ellenfelet.
(#5016) superecneB: Attól függ, milyen és hány hajó az ellenséges flotta, illetve, hogy szeretnél-e még mellette mást is bombázni. tankok ellen szerintem felejtős a 60kg-os bomba, RB-ben legalábbis tuti... elég ha adsz neki az amcsi mg-vel, azzal még a medium tankot is ki lehet nyírni, elvileg a heavy tankokat is, de nem találtam még meg a gyenge pontjukat.
(#5022) G^zC^mp€r: Ez kb. olyan, mint mikor repülővel támadsz AAA egységeket, az is bármikor kiszedhet és akkor tök mindegy, hogy hajó lőtt-e ki vagy anti-air.
(#5024) Atlantis: [link]
(#5029) munnergep: Biztos vagyok benne, hogy kifejlesztve jobban produkál az a gép. Picit szaggass vele AB-ben, míg megszerzel egy-két fontos fejlesztést, aztán irány az RB.
(#5030) torz on borz: Ha jól tudom valami 4.7 körül van a cannonos Ki-61 értékelése, ami azt jelenti, hogy találkozik P-51-esekkel. na most én azt tudom ajánlani, hogy azt inkább ne támadja meg és lehetőleg ne keltse fel a figyelmét, mert mindenben jobban teljesítő gépről van szó, ugyanakkor egy F6F vagy P-47-es ellen szerintem a Ki-61 lazán használható fordulóharcra, persz ez szituációfüggő.
"az amcsik újabb gépei ellen csinálták szóval energia harcra kell használni"
"nézz ki magadnak vkit aki nem vett észre , mással van elfoglalva és csapj le rá , aztán vissza a magasba"A BnZ nem ugyanaz, mint az energia harc.
-
munnergep
senior tag
Így fogom, köszönöm. Főleg, hogy ne rögtön az ellen felé repkedjek
Szerintem az 1500 AB csata butított le annyira, hogy realistic-ben nézzek ki néha a fejemből mint a vett malac. De megéri, most lett igazi szórakozás a játék, 15 killes hentelés helyett."I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Szőrös
veterán
válasz munnergep #5029 üzenetére
Ki-61-el ne menj forduló harcba mert az nem arra készült , az amcsik újabb gépei ellen csinálták szóval energia harcra kell használni. Az elején szerezz magasságot vele ( NEM EGYENESEN AZ ELLEN FELÉ REPÜLÉST JELENTI ! ) , nézz ki magadnak vkit aki nem vett észre , mással van elfoglalva és csapj le rá , aztán vissza a magasba.
-
munnergep
senior tag
válasz RockHaRD #5028 üzenetére
Ki-61-l hei. Még stock.
9 vesztes meccs senkit még meg sem karcoltam, nem tudok vele fordulni, de nagyjából semmitse. Tiszta szégyen. Az egyedüli repülő ami eddig kifogott rajtam. Ha valamivel nem tudok fordulni, marad az energy fight. De ezzel még lendületet se tudok venni, nem hogy megmaradjon bármilyen energia
Hogy kell ezt használni RB-ben?"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
RockHaRD
addikt
Nézd meg az orosz gépeknél asszem tier 2-be van az első torpedó. (de lehet, h tier 3 eleje)
Azzal aztán k.rva lassan kell menni, hogy jó legyen..
amúgy RB-ben honnan tudod, hogy mikor jó a torpedónak? Nem írja ki azt se, hogy too fast, too high, meg a célzó sincs?
megnéztem: 240 alatt kell menni az orosz IL-4-gyel ahhoz, hogy ledobhasd a torpedinnyót.
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz Atlantis #5024 üzenetére
Na igen, a sima rammereket én sem értem. Pont kifogyott volna a lőszere?
Tegnap a paradicsom csapattársakból volt elegem. Kilőttem egy P63-mat a Ki-61-el 3000 magasan, de ellőtte a motoromat, szóval az leállt, így kénytelen voltam vitorlázni, hazafele még lett egy B-25 fragem is, lent sunyult. Le is tudtam tenni a gépet otthon, meg is javítottak, épphogy felszálltam, erre hátulró belémrammolt egy friendly Beaufighter. Már néztem előtte hátra, mert támadták a repterünket, hogy olyan furán közelít, tuti direkt húzta belém.Volfram42:
Köszi, ezt eddig nem is figyeltem. Mondjuk logikus is, hogy nem mindegyik torpedó tudja ugyanazt."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Francia91
veterán
válasz superecneB #5016 üzenetére
En hajok ellen is bombat hasznalok, Destroyer ellen meg 2-3 raketa is megteszi (RB-ben, AB-ben mar nem tudom, olyan reg jatszottam )
-
Volfram42
senior tag
Ha raviszitek az egeret az adott torpedora a fejlesztesi ablakban akkor kiirja, hogy azt mennyivel lehet ejteni es milyen magasbol. Minden nemzet mas fajtat hasznal es van, hogy fejlesztettet is tudsz vinni. Csak SB torpedozasrol tudok tanacsot adni. Ott jo kozel kell kidobni es meglepoen elorebb kell celozi, ha oldalrol inditod. Hatulrol nem szabad, mert lehagyja a hajo.:-)
-
Atlantis
veterán
Ez részben igaz, de sokszor nem is lő rám, csak jön egyenesen nekem. Mint párszor írtam, az irányítást még nekem is szokni kell, így a kitérő manőverek sajnos nem feltétlen szoktak sikerülni...
-
PAtr0n
addikt
válasz RockHaRD #5022 üzenetére
Nem tudom mennyire vetted észre, de nem a hajók lőttek fossá, hanem valami köcsög vadász 20mm-ese. A videó végén látszik, hogy abból kapom az áldást. Akkor ami szintén látszik, hogy bőven 300km/h fölött engedtem ki a torpedót.
Múltkor azon a pályán ahol sok kis sziget meg szikla alagút van középen, hidden base asszem a neve, a szélső oldalon ezzel a torpedo bomberrel 4 destroyert intéztem el egyedül, és nemhogy nem lőttek fossá, még be is tudtam középre repülni segíteni. kb. 20000 liont kaptam értük. Alul értékeled a torpedózást, nagyon is. Gyakorold még.
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
Attól függ milyen tank. Light tankot átlősz kábé egy köpőcsővel is. Mediumra jó a 60kg, de eléggé jól kell célozni, heavyre meg pont rá kell dobni, hogy kiüsse. Én a nagyobb súlyú bombák híve vagyok, nem kell annyira a célzással bajlódni.
G^zC^mp€r:
Nem láttad értelmét? Egy Cruiser-t egy 900kg-s torpedó rögtön visz az enyészetbe, nem kell célozni se nagyon hozzá, ha a hajónak szemből engeded a vízbe. És nem értem ki mondta, hogy lassan kell hozzá repülni? Nem mind1, hogy AB vagy RB-ről beszélünk. AB-n 350km/h-val lazán bedobod 50 méterrel a víz felett, RB-ben nincs tapasztalatom."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
RockHaRD
addikt
torpedónak én nem láttam értelmét. kb 30 méterrel kell a föld felett kurva lassan repülni... mire odaérek, hogy akkor most lőjek, rég szarrá lőnek a hajók
-
superecneB
őstag
Hajók ellen a torpedó a legjobb választás?
Tankok ellen 12x60kg vagy 2x250kg a jobb? -
PAtr0n
addikt
válasz Atlantis #5006 üzenetére
Azért ez azért is van, mert míg mindenki rammerrezi a másikat, addig ő kb. ugyanúgy gondolkodik sokszor mint ők, hogy "há' megpróbálom szemből kifingatni". Hosszú idő azt kitapasztalni, hogy megszórod míg elég közel ér, de már térsz is ki. Sokszor túl sokáig engedjük közel a delikvenst, így az ő esélyeit növeljük a kilövésre, és magára a ramra is. Tegnap kicsit összeszedtem magam (AB), és kaszáltam a kis A6M3-al, jó volt nevetni a sok nyomin, ahogy szopattam őket, a játék (és talán a történelem) egyik legjobban forduló gépével. Az energia harcot ötvöztem a jó fordulékonysággal, az eredmény, az egyik meccsen 5 kill zsinórban, a 6.-ikat meg akkor kaptam meg amikor már lezuhantam, de mint kiderült valamelyik a bolyban halálos sebet kapott.
Tudom, RB-ben azért nem annyira nagy Isten a japók balerinája, de aki ott is ki tudja használni, az darálhat vele.
Most lett meg nemrég a Ki-61-I hei, iszonyatosan darálógép, a default 20mm-es skúlói (IT-IT-APHE-HEI), minden szakítanak ami az útjukba kerül. Szeretem az A6M3 HEFT tracerjét is, de az jóval effektívebbnek tűnik levegőben."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
anytime
őstag
Ha SB-t szeretnek tolni, akkor gondolom, semmi teendom, mint a joy-t kivalasztani a listabol, esetleg testreszabni a gombokat es hajra, jo tanulas?
-
RG4L
őstag
válasz Malibutomi #5010 üzenetére
Tegnap mondom nyomatok egy meccset a P-80-as fostaliga jetre hasonlító valamivel, erre szemben egy Ki-61-es japó bot, szétvágja a gépem.
-
Malibutomi
nagyúr
Nekem mondjuk RB-ben is sokszor jönnek szemből vagy-vagy alapon azt crash vagy sem.
-
anytime
őstag
válasz Atlantis #5006 üzenetére
Ezert lesz elobb vagy utobb Neked is belole, hidd el.
Arrol nem is beszelve, hogy RB-n azert mar tenyleg lehet "repulni" es bizony ott mar komolyan lehet / kell venni minden egyes manoverhez tartozo fordulot. Tegnap sokat volt szerencsem jatszani es bizony egy -egy jo gep hihetetlen elmennyel kepes megajandekozni, de tenyleg.
Arrol nem is beszelve, hogy mennyivel jobban lehet kaszalni -
Atlantis
veterán
Egy dolog zavar csak AB-ben: a folyamatos ütközés. 5 gépből 3-at úgy vesztek el, hogy egyszerűen nekem jön a nyomorult marhája...persze nyilván ő ugyanígy gondolkozik rólam.
-
superecneB
őstag
Apám... Ezeket a tankokat elkapni ezzel a b*zi nagy japó bombázóval ez már tudomány
Valaki tudna tippet adni milyen bombát érdemes vinni? Sok kicsi, vagy kevés nagy? Csak mert évekbe kerül mire megfordulok és visszaaraszolok a bázisra tölteni. Jelenleg a 12 db kis bombával dologozom. -
munnergep
senior tag
Kritikán aluli amit RB-ben csinálok. Állandóan belemegyek átlátszó dolgokba, csak az "emberkedés" miatt.
De én többet akkor sem megyek arcade módban az tuti. Majd megtanulom ezt a módot is."I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
RockHaRD
addikt
csak nekem nem megy a játék?
szerk.: na most beengedett
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B70-80 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B50-70 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Canon EOS 400D DSLR fényképezőgép
- Bomba ár! Lenovo Yoga 460 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-10GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest