Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
Tegnap kicsit felhúztam magam, sorry
Hát néha érdekesen viselkedik, tény, de itt most tegnap nekem nagyon összejöttek ezek a bugok... és később se zuhant le... be is írtam chat-be, hogy magyarázza már el nekem, hogy repült tovább sértetlenül 4-5 40mm-es találat után... és ha már grafikán látszik a találat, akkor miért nem regisztrálta be a sebzést? Érdekes, no... És több bug is volt, szerintem egy hónap alatt nem találkoztam ennyi buggal mint tegnap... és persze mindig az én káromra (mondjuk ha javamra történik valami, vagyis nem veszem észre, hogy eltaláltak, az valószínűleg nem tűnne fel ).
És ugye itt van ez a spot dolog is, amit RG4L is említett, az nekem is feltűnt, és eddig nem volt ilyen. Visszafele fejlődnek, vagy mi van? Vagy ez új fícsőr?
szerk.: ja, és nem csak ellent nem jelölte be, ott repkedett már egész nagy pöttyként (ergo 2-3 km-re lehetett) csapattárs, és őt sem jelölte ki, el is indultam felé, és akkor kijelölte, de csap a nyúlfarknyi kék háromszöget rakta ki akkor is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Gyúrósok ide!
- EA Sports WRC '23
- Villanyszerelés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B70-80 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B50-70 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Canon EOS 400D DSLR fényképezőgép
- Bomba ár! Lenovo Yoga 460 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-10GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest