- Synology NAS
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz
csongi #16103 üzenetére
Mondjuk ebben sok igazság van, de mostanában engem jobban zavar az, hogy hozzá se tudok szagolni a játékhoz. Német 6.0, 1. pálya: Megyek az A pontra, ott (is) nagy csihi puhi szokott lenni. Aki hamarabb odaért, jelezte, hogy a szikla mögött ellenség. Próbálom megkerülni, addigra kilövik. Megállok, hogy figyeljem az érkezőket, hisz mindig jönnek, pláne, ha otthagyjuk a bázist. A csata végéig álltam ott, egyetlen lövés nélkül.
Másik: Egy A pont van középen, majdnem odaérek, megálltam várni a támadókat. (M109-el ha kimegyek nyílt terepre, azonnal végem, a dombokról figyeltek). Nem jött senki, odébbmentem, meglőttek, javítás. - Jött egy repcsi, kigéppuskázott. Mire a második tankkal odaértem, addigra a mieink legyalulták az ellent. Én spawnra nem megyek, úgyhogy csak ültem ott... Kurva izgi.
Harmadik: Irány a B pont. Meglőnek, javítok, körbe megyek, addigra elfoglaltuk a B-t. Innentől a mieink már mennek az ellenre. Spawnra nem megyek, maradtam a helyemen. Egy légvédelmit lőttem ki, azt is csak azért tudtam, mert előttem akart átslisszolni.
Vagy a másik verzió, az is rendszeres, mikor legyalulnak. A legerősebb lövedékem 2-3 lövése sem tesz bennük kárt. Tehetetlen vagyok. Kampó.
Nagyon ritka, hogy kiegyenlített a küzdelem, azokat szeretem, de ezt a semmittevést...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest