- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Hálózati / IP kamera
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urna
tag
válasz
KROK640 #14332 üzenetére
Látom élvezed hogy volt mibe kapaszkodni. (de dardo-s pl a héten született nyiván az is csak egy darab, szóóval nem számít mint a laposföldeseknek az érvek). Egyébként írtam miért szoktam le az ilyen meccseim mentéséről de odáig nem kell olvasni.
De megint csak azt tudom mondani hogy akkor erre nincs erőm mert a falnak beszélek. A játéktudásod is azzal határos.
Nem akartam ilyet írni mert feleslegesnek tartottam de gondolj bele hogy elrontani mennyivel egyszerűbb egy boosteres meccset mint megcsinálni. Agyatlan bombergameplay- ami a skill-t leginkább kerüli (szerintem) simán fél perc alatt hoz hangárt még a jobb játékosoknak is. Te meg a Camberrával a pont fölé nem értél el 3 scrrenből 2 esetében és panaszkodsz hogy booster meg prém acc meg miegymás.
Nem tudom mit lehet még hozzátenni, nem akarlak se téged se csongit, se az FFW foteleseket meggyőzni. Mert látom nem megy. Az zavar egyedül ha valaki "jöttment" benéz a fórumra akkor a homorúfejű sírást olvassa meg a fóliasapka elméleteket. Emiatt gondoltam hogy legyen itt ellenpélda is.
Csak azért mert az én véleményem itt a kisebbség, még nem fogom megkérdőjelezni, mert ti hangosabbak vagyok.
Remélem másról lehet itt beszélgetni még, mert ezzel ahogy látom nem jutunk előrébb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest