Hirdetés
-
IT café
Ebben a témában VPN-el kapcsolatos kérdéseket lehet megbeszélni, különféle VPN szolgáltatók, és VPN képes eszközök, pl. VPN-t is tudó routereken, NAS-okon a VPN használata. Különféle VPN típusok (PPTP, L2TP, OVPN, WG, SSTP, stb...), pl. melyiket érdemes, mik a különbségek, előnyök-hátrányok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Linux-on a NordVPN programja csak egy konzolos alkalmazas.(Nagyon kenyelmetlen a hasznalata)
OpenVPN-nek a beepitett lehetosege a UI-ba gyorsabb interakciot tesz lehetove.
NordVPN linuxos alkalmazasa eseten is ilyen alacsonyat mertem ket roman szerver eseteben is.Amit en eddig talaltam az mind letoltesben 3-5Mbps csak. Az original 300Mbps helyett. EU-s szervereket neztem.
-
chros
őstag
"Szerintem sem, de ez ilyen. Ami a linux mint hálózatkezelőjében van a vpn importálás, ott importáltam be a különböző .ovpn file-okat."
Milyen CPU van a gepben? Ez is ezen hasanlna el? (Regi Pentium 1?
) Parancsorbol kene meg megproszalni openvpn-nel, hatha.
"kívülről nem akarom elérni a cuccokat, csak belső hálón"
Ok, akkor mar ertem mi a gondod.
A nordVPN appjat nem ismerem, de openvpn kliense a routing tablat valtoztatja ugy, hogy engedi a kommunikaciot local-network-on. Es ezt valszeg a masik app tiltja.
Szerintem a legegyszerubb (ha nincs ilyen beallitasi lehetoseg az app-on belul), ha leallitod az appot, megnezed a route tablat, elinditod az openvpn-t, megnezed ismet a route tablat, ismet az appot inditod el (openvpn leallitva), megnezed ismet a route tablat, es osszehasonlitod a 2 elozovel.
Ha latod a local hlot az openvpn eseteben, de nem az app eseteben, akkor csak manualisan hozzaadhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Stabil pályára állt az Android 16
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest