-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
badabum
tag
vigyázzatok a browsecall-al,valótlan adatokkal számláztak (simultaneous calls)17.én több hívásom is volt egyiknél 1,5 órát számláztak ki holott max 5 percig tartott a beszélgetés,és szó sem volt több hívásról egyidejűleg, le is csíptek 5 dollárt,a helpdesknek írtam is, aki hasonló problémába ütközött írja meg ide
-
badabum
tag
válasz
Ferenc. #10624 üzenetére
A mobilvoip nem küldi el Call back-nál a hívószámot, a InternetCall viszont igen, arra ezt érdemes használni [beállítása itt]
-
badabum
tag
Arra még nem találtam választ hogy a 21-es körzetszámot melyik szolgáltatók "büntetik" és milyen tarifával.
-
badabum
tag
Segítségre volna szükségem. Van egy linksys pap2t adapterem és az a problémám hogy mindig 2m 05s megszakad a vonal. másik ugyanolyan adapterrel is próbáltam mert 2 db van, Előtte a routert használtam mert az is tudta a sip protokolt és azzal soha nem volt problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Nintendo Switch 2
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Kerékpársportok
- Mini PC
- Opel topik
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 180SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest