-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
Sayuar #16661 üzenetére
Indítottam néhány hívást Reenger Linksys PAP2T adapterrel, és azt mondták jobban hangosabban hallanak mint mikor androidról telefonáltam.
De mobilról többnyire akkor sem volt "robothang",
amikor rossz volt a hívás minősége akkor sajna a netkapcsolatom volt rossz.Stanlee: frissíthettem volna, mielőtt leírtam,
hogy ne kamuzzak -
Stanlee
őstag
válasz
Sayuar #16661 üzenetére
Valszeg mindenki, aki ideirja, hogy nala rendesen mukodik, kamuzik. Nekem a VoIP rengeteg helyen kifogastalanul mukodott es meg mukodik is. Robothang tobbnyire az internethozzaferes rossz minosege miatt van, nekem is robothangot produkalt, amikor ezerrel ment a torrent es a router nem priorizalta az egyes adatcsomagokat, vagy bizonyos napszakokban a halozat tulterhelt volt, es nagy volt a ping, vagy amikor nagy volt a csomagvesztes valahol a gepem es a masik oldalon levo VoIP kiszolgalo kozott. Digi priorizalhatja a sajat VoIP elofizeteseit (tehat a meglevo digis internet elofizeteseden a telefon jo), illetve nalad lehet, hogy semelyik VoIP szolgaltato nem ad normalis minoseget, de attol a VoIP igenis egy eletkepes technologia.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Formula-1
- Nintendo Switch
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Crypto Trade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi 13T Pro 512/12GB Kék / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest