- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Linux kezdőknek
- TP-LINK routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Windows 10
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zénó75 #25900 üzenetére
Az amcsi tmobil megoldása elvileg butatelón is működik. A te megoldásod nem. Egyébként még annyi, hogy így automatikus, nem neked kell beállítanod, és feltételezem, hogy a rendelkezésre állási ideje is jó.
Amúgy jó, hogy írtad, megnéztem, hogy mennyibe kerül a skype-szám, nem lenne rossz de közel 2200 Ft/hó és nekem annyit nem ér meg. Kicsivel többért van egy lehúzós díjszabású vezetékes számom, ami még hagyományos telefonvonal, nem netes telefon (nem azért mert hülye vagyok, hanem mert kötelező előírás, hogy legyen ilyenem).
Buli lenne egy olcsó vezetékes szám, de csak ha tényleg olcsó, lévén hogy ma már nagyságrendekkel több embernek van mobilja, mint vezetékes telefonja, és általában az ment át a köztudatba, hogy mobilról olcsóbb mobilt hívni, mint vezetékest (ami nagyjából azért igaz is).
Az lenne a legnagyobb buli, ha a meglévő vezetékes számomat migrálhatnám egy ilyen megoldásba (amúgy szerintem a tmobil megoldása ezt is valószínű, hogy tudja).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Eladó 2x8 GB DDR4 3200Mhz CL16 Kingston Fury Memória
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest