Hirdetés
-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Zénó75 #25900 üzenetére
Az amcsi tmobil megoldása elvileg butatelón is működik. A te megoldásod nem. Egyébként még annyi, hogy így automatikus, nem neked kell beállítanod, és feltételezem, hogy a rendelkezésre állási ideje is jó.
Amúgy jó, hogy írtad, megnéztem, hogy mennyibe kerül a skype-szám, nem lenne rossz de közel 2200 Ft/hó és nekem annyit nem ér meg. Kicsivel többért van egy lehúzós díjszabású vezetékes számom, ami még hagyományos telefonvonal, nem netes telefon (nem azért mert hülye vagyok, hanem mert kötelező előírás, hogy legyen ilyenem).
Buli lenne egy olcsó vezetékes szám, de csak ha tényleg olcsó, lévén hogy ma már nagyságrendekkel több embernek van mobilja, mint vezetékes telefonja, és általában az ment át a köztudatba, hogy mobilról olcsóbb mobilt hívni, mint vezetékest (ami nagyjából azért igaz is).
Az lenne a legnagyobb buli, ha a meglévő vezetékes számomat migrálhatnám egy ilyen megoldásba (amúgy szerintem a tmobil megoldása ezt is valószínű, hogy tudja).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Új Asus ROG Strix G15 WQHD 165Hz Ryzen9 6900HX 16GB 512GB Nvidia RTX 3080 8GB 150W Win11 Garancia
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - 2 év Care Refresh biztosítással
- iPhone 13 Pro fehér, kártyafüggetlen 256GB, 93% akku, szuper állapotban
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Logitech M185 Gray vezeték nélküli egér új
- Macbook Pro Retina 15" 2018 i7 2,6GHz, 16GB ram, 512GB SSD, magyar billentyűzet
- 1x8GB DDR5 laptop, 1x4GB DDR4 laptop, 3x4GB DDR3 PC, 1x4GB DDR3 laptop memóriák eladók
- Lenovo Thinkpad T490s i5-8365u/8 GB/256GB SSD/14"FullHD Garanciás laptop eladó
- 1x8GB DDR5 laptop, 1x4GB DDR4 laptop, 3x4GB DDR3 PC, 1x4GB DDR3 laptop memóriák eladók
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest