- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Sweet.tv - internetes TV
- ASUS routerek
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Reklámblokkolók topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Crypto Trade
-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz
bicajoskema #17880 üzenetére
Még egy dolog a lassított nettel kapcsolatban. Nekem a telekom nettel lassitva egyáltalán nem ment a voip, telenor lassított nettel meg tökéletes. Vodát nem próbáltam. Másnak tudom megy rendesen a telekom net, de úgy látszik nálad is ez a probléma. Én mobilevoipot használok voipblazer-rel.
-
Zeki
nagyúr
válasz
bicajoskema #17876 üzenetére
Az olcsomobilhivas úgy működik mobilevoip alkalmazással, hogy belépésnél a felhasználóneved: felhasználónév*olcsomobilhivas.hu és a jelszó meg a jelszavad.
Amúgy van még egy -100Ft-os feltöltős kuponjuk: süti
Tesztelni a voipot teljesen okés. Ja, és másodperc alapon számláz.--
lassú voltam. -
KurtCobain
őstag
válasz
bicajoskema #17876 üzenetére
Ha beregisztráltál, akkor itt tudod beállítani a telefonszámod a SIP híváshoz.
Belépés: felhasználóneved*olcsomobilhivas.hu + jelszavadSIP híváshoz alkalmazások:
CSipSimple, Zoiper, SipGpNem SIP híváshoz pedig: MobileVoip, vagy FreeVoipDeal
Érdemes mindkét módszert kipróbálni lassított nettel. Nekem a mobilevoip-pal is megy lassítottal.
A beállításokhoz a keresőben találsz segítséget.
-
törölt tag
válasz
bicajoskema #17874 üzenetére
Ne a neten keresd a kodeket, hanem a SIP kliensedben (pl. CSipSimple, Zoiper, stb.).
-
KurtCobain
őstag
válasz
bicajoskema #17874 üzenetére
Olcsómobilhívás
Kapsz ingyen 120Ft-os kupont, ami 40 perc vezetékes, vagy 10 perc mobilhívásra elég. -
Stanlee
őstag
válasz
bicajoskema #17872 üzenetére
Nem tudom hogy a Viber milyen kodeket hasznal, erdemes lenne eloszor valami kis savszeligenyu kodekkel kezdeni, mondjuk GSM-et tamogatja a legtobb dellmont klon. G711-el alapbol nem erdemes probalkozni lassu neten, mert az 64 kbit-et fogyaszt iranyonkent (tehat ha 32 kbit-re le vanlassitva a net, a minoseg rossz lesz). A masik, hogy a net minosge (ping, jitter, packet loss) meg jobban meghatarozza a beszed minoseget, mint a sebesseg.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Filmvilág
- Új mobilszériát indít a Honor
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS ÚJ RTX 4070 / 4070 Super / 5070 / 5070 Ti / 5090 1,3M készletről
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest