- Fedora Linux
- Windows 11
- OpenMediaVault
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brave
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Sweet.tv - internetes TV
- Bittorrent topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
pojakcs
senior tag
Azért csókoltatom őket. Kb. 2 napig nem jött egy darab levelem sem, és gondolom azok a bináris vadászmezőkre távoztak.
-
Balinov
titán
vipmailesek karbantartanak,webes login után ott az üzenet,hogy várhatóan 22-én ,azaz ma végeznek.remélem nem csúsznak,minth az új duke nukem..
-
Ildiko61
csendes tag
Most megint működik, de mediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig!
-
Ildiko61
csendes tag
Sziasztok! Nektek sem működik a VIPmail levelező? Nekem sem lehet egy-két napja sem küldeni sem fogadni. MÁr in is írtam a szolgáltatónka, de szóra sem méltatnak.
Üdv. Ildikó -
pojakcs
senior tag
A szolgáltatás jelenleg karbantartás miatt nem elérhető! Lépjen be később!
-
Balinov
titán
Jelentem elkezdtek potyogni a webes felületen nézve a ph fórumhozzászólásértesítő emailek.
Végre!
-
[w]
őstag
azok számára, akiknek a POP3-mal van problémájuk annyi infóm van, hogy a ''cannot re-login so frequently, sorry'' üzenet azt takarja, hogy már csak 15 percenként lehet lekérdezni a postafiók tartalmát.
-
pojakcs
senior tag
2-3 napja egy árva levél sem érkezik meg a vipmailes fiókomba, se pop3-on , se weben!!
Ilyenkor mi van? Behalt teljesen? Küldtem másik címemről tegnap délután és este is tesztként egy-egy mailt, most reggel van és semmi. Ez már vicc! -
pojakcs
senior tag
Költözök én is, csak még nem tudom hová. A freemail nem túl megbízható, tvn szintén vacakol néha. Mit javasoltok ami ingyenes, stabilan működik, és van pop3?
-
snemeth
aktív tag
Köszi az ''átirányítási'' ötletet!
Én is elkezdtem a költözést, mert a franc se fog webes felületről levelezni, amikor pont azért választottam a levelezőprogramot, hogy egy helyen tudjam kezelni a meglévő accountokat, plusz ha levelet várok, akkor nem kell a hülye weboldalt figyelnem. -
kano
nagyúr
válasz
cyberjohn_ #278 üzenetére
Az az érdekes, hogy nekem a Vipmaillal nincs ilyen gondom -csak néha-, nekem a Citromail csinál ekkora marhaságokat.
-
cyberjohn_
tag
Nekem is ezt csinálja a vipmélem. Azt hittem valami a gépen nem stimmel, de én is megyek el tőlül a francba. Nehogy má ne tudjam megnézni pop3 a leveleim!
És nem 1-2 napja, hanem már szar vagy 1 hónapja -
Angmar
tag
Én is pont ezzel szenvedek, de nem sikerült megoldani. Végül fogtam és átirányítottam egy másik e-mail címre. Mondjuk nincs benne közvetlen átirányítási lehetőség, de 2 szabállyal létre lehet hozni. Ha a levél mérete nagyobb, mint 0 akkor továbbítsa az adott címre. A másik szabály, ha a levél mérete nagyobb, mint 0 akkor törölje a levelet.
-
M@LC0LM
csendes tag
vipmail azt irja pop3-as letöltésnél hogy:
''cannot re-login so frequently.'' ha sürün kérdezem le a fiokot.
ami tudom mit jelent, de hogy lehet vhogy megoldani? mert ha fél-1óránál sürübben kérdezem le a fiokomat akkor ezt irja ki.Citromail szintén ilyen, ami ugyan az mint a Vipmail. -
D4v3
őstag
-tárgytalan-
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
Fontos lenne egy nick név, de foglalt a freemailon, citromailon, vipmailon!
Tudtok még postafiókokat?
Gmail, az meghívós, vagy mi? -
Olcsi
senior tag
Nem tudná valaki megmondani, h át lehet-e irányítani a vipmailes címemről a leveleket a gmail-es címemre? Nagyon fontos lenne! Előre is köszi!
-
ragazzo
őstag
Régen én is hasonló problémákkal küzdöttem a mailponttal.-De mára váltottam gmailra.Itt nincs probléma.
-
caleb
aktív tag
Ez egy vicc. Ha írok valakinek csak a spem megy el.
Na nálam betelt a pohár azt hiszem váltok -
czappa
aktív tag
Jah, elküldtem ugyan azt a levelet gmailről is, és ui.-ban közöltem, hogy miért írok kétszer és miért patant vissza a levelük.
mod.:
Az bosszant, hogy ha nem nézek ide be - teljesen véletlenül - akkor nem tudom ezt meg.
Ígazán értesíthetnék a usereket az ilyen globális hibákról. Bár lehet megtették emailben, de az is visszapattant.
[Szerkesztve] -
krokk
senior tag
én próbáltam vnetről freemailról gmailról vipmailról asszem máshonann nem... mindet visszadobta
a név nem létezik címen. szerintem írj külföldre és adj meg egy másik címet ahova küldhetik. de ez tényleg szívás nagyon
énis oda kapok elég sok levelet. persze a fontosak nem oda mennek. de ez a fő emilem haveri/baráti körben
-
caleb
aktív tag
Hello!
Nem tudjátok mi van a vipmail-el? Nem kaptam egy darab email-t sem meg a hétvégén.
Írni tudok,de nem kapok meg semmit -
Picike69
tag
Sziasztok!
Eddig működött rendesen a outlook expressem, de 2 napja ezt a hibát írja ki:
Nem sikerült kapcsolódni a kiszolgálóhoz biztonságos jelszó-hitelesítés (SPA) használatával. Fiók: 'pop3.vipmail.hu', Kiszolgáló: 'pop3.vipmail.hu', Protokoll: POP3, Kiszolgáló válasza: '-ERR Invalid command.', Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 0x800CCC90, Hibaszám: 0x800CCC18A
Az Outlookban van a hiba, vagy a Vipmail szervere genyozik velem? Tudtommal nem piszkáltam el semmit.
Köszi. -
gozso
őstag
lenne egy kérdésem: 2db vipmail-es címem van, az egyikkel be tudok lépni, a másikkal nem
''A szolgáltatás jelenleg karbantartás miatt nem elérhető! Lépjen be később!'' ez a hibaüzenet fogadcsak azt nem értem, ha karbantartás van, akkor vagy működik valami vagy nem...rosszul gondolom?
nálatok is ez a helyzet?
[Szerkesztve] -
Shim
őstag
''Kedves Felhasználónk!
2005. augusztus 15.-től szolgáltatásunk ''Felhasználási feltételei''
megváltoznak.
Kérjük olvassa el figyelmesen az új feltételeket a http://www.vipmail.hu/feltetel.vip található linken.''
Azt megtudhatnám, h pontosan mégis mi változott meg? (melyik pont, mennyiben) -
pojakcs
senior tag
Ma beléptem ,és egy érdekes felirat fogadott:
Utolsó belépés ideje: 1970. Január 1. 01:33
Érdekes, nem is tudtam, hogy ilyen régi már ez a rendszer. -
mirrorside
csendes tag
OK!!!
Most már működik minden,kicsit hamar berágtam én is.
Bár a szexhirdetéses dolgot látom más is említette.
Na mindegy
Lényeg hogy visszakaptam a címem.
Sőt annak ellenére , hogy töröltem a fiókomat és
újraregisztráltam mégis ''benne''maradt a még
előzőleg befizetett reklámeltüntetés.
Maradok a vipmail-nél -
mirrorside
csendes tag
Esetleg valaki tudja hogy mennyi idő után lehet
újreregisztrálni egy törölt fiókot, mert a vipmail support
nem mondja meg.
A freemailnél kipróbáltam kiváncsiságból, ott egyből
vissza lehet regisztrálni a törölt fiókot.
Köszönöm. -
mirrorside
csendes tag
Sziasztok!
Örülök hogy találtam ezt a fórumot, mert itt legalább elmondhatom a problémám
a vipmail-el kapcsolatban. Bár már nekik is megírtam(support), de nem méltattak
válasszal illetve amikor mégis akkor lekezelően hülyének néztek.
1. probléma: megváltoztatták az image-üket ugye mostanában de a megszűnő
szolgáltatásra befizetett pénzt (pl sms értesítő) nem szolgáltatták vissza legalább
más szolgáltatás lehetőségével.
ezt lenyeltem OK.
2. szexhirdetéssel komolytalanná tették az embert azok elött akik ezt nem annyira kedvelik.
befizettem hogy levegyék miután szóltak a nő ismerőseim, hogy vajon célozgatok-e valamire a levelem végén lévő szexhirdetéssel.
ezt is lenyeltem OK.
3. hiába töröltem ki a fiókjaimat, mégis majdnem tele mutatta a tárhelyemet,
félő volt hogy nem fér be több levél (pedig a kukát is ürítettem).
Gondoltam törlöm az egész fiókomat és majd újra beregisztrálok, igy talán üres
lesz újra. Sajnos nem tudom újra beregisztrálni, olyan mintha lenyulták volna
1nap alatt ezt a nem túl érdekes fióknevet (lottó 5-ös nagyobb esélyes).
Írtam egyenlőre udvarias leveleket supportnak egy kreált ideiglenes fiókról
hogy segítsen , de nincs válasz.
Legalább annyit irhatott volna , hogy mennyit kell várnom az újra beregiszrálásra.
Tudom , hogy nem köti semmi jogilag a Vipmailt , de azért a jó hírnév miatt
(ismieimnek én is ajánlottam régen a vipmailt) legalább megbróbálhatnának
segíteni..........
........ -
legrand
csendes tag
Sziasztok!
Mindezidág semmi gondom nem volt a vipmail-el.
Jelenleg azonban nem tudom megnézni a korábbi leveleimet, mivel a vissza nyílra nem reagál..
Lassan megtelik a postafiókom, és ki szeretném törölni a levelek egy részét.
Tudtok ebben segíteni?
Köszönöm előre is.
Legrand -
BlackWoOd
aktív tag
Nem én írtam, hogy nincs reklám, én szó szerint ezt írtam: Nem is emléxem, hol vannak ott a reklámok (pedig biztos vannak - igaz, hogy még mindig béta állapotú).
Operát nem állítom át, csak tegnap tűnt fel, ahogy birizgáltam meg próbáltam a webes felületet. Nekem mindegy, csak szóltam/kérdeztem.
(mod.: reklámvackokat tűzfalon szoktam tiltani, van ilyen feature benne)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest