- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsf
senior tag
Az indamail faq- ban leírt módon sikeresen letöltöttem az összes levelemet a vipmail-es fiókomból. Minden levél a helyén van nem hiányoznak a kimenő levelek.
Thunderbird-öt használtam természetesen.
Elódáztam kicsit a költözést ami 1200Ft-omba került. De kaptam 3 hónap haladékot.Üdv.
Ahhoz, hogy az Indamail szolgálatásait beállíthasd e-mail alkalmazásodhoz, illetve programodhoz, kövesd az alábbi lépéseket:
Bejövő üzenetek (IMAP):
Hosztnév: imap.indamail.hu
Felhasználónév: emailcimed@indamail.hu
Jelszó: Ugyanaz, mint korábban. A jelszó, melyet webmail bejelentkezésedhez is használsz
Biztonság: Port 993 SSL/TLS-vel (vagy port 143 STARTTLS-vel)Kimenő üzenetek (SMTP):
Hosztnév: smtp.indamail.hu
Felhasználónév: emailcimed@indamail.hu
Jelszó: Ugyanaz, mint korábban. A jelszó, melyet webmail bejelentkezésedhez is használsz.
Biztonság: Port 465 SSL/TLS-vel (vagy port 587 STARTTLS-vel)
A kiszolgáló hitelesítést igényel felhasználónévvel és jelszóval: Igen -
JóGéza
aktív tag
Thunderbird. Kijelölés, mentés másként.
-
Mtbsrác
senior tag
Kérdésem volna hogy tudom úgy leszedni az üzieimet hogy külön-külön lejöjjön, és mondjuk sima böngészővel is nézni vagy vmibe amivel tudom offline lesni.. Semmi fontos nincs rajta csak pár régi reg.
Linux mint a rendszer.
-
Yonderboi
csendes tag
Máj.23. után be se tudunk majd lépni ha nem fizetünk elő ?
-
kzs
tag
én (kénytelen-kelletlen) maradtam eddig, mert nem müködött a költözés, egyaltalan nem volt elérhetö az imap szerverük heteken (honapokon?) at.
A jo hir, hogy most le tudtam szedni mindent (imap-backup)Amugy van nehany (tul sok) mailcimem, sajat domaines is. Most mar akar teljesen le is kapcsolhatjak, nem igazan zavar
-
Llew
senior tag
Vicces ez az átállás.
Szűk egy hónapja kipucoltam a fiókom. Gyakorlatilag üresre töröltem,d e meghagytam hátha még valami jön rá a lezárásig ami kéne.
Most bedobták, hogy 23-ig még van haladék, meg kedvezményes előfizetés.
Belépek, erre az egy hónapja üres fiókban ott vannak a korábbi almappák a tartalmaikkal. Mondjuk csak azok. A főmappákba nem kerültek vissza a törölt elemek, de ez akkor is minimum furcsa.A felület modernebb lett, de a funkciók ugyan úgy elég alapszinten vannak. Ránézésre nem nagyon látom miért volna érdemes pénzt adni érte az ingyenesekkel szemben.
-
Llew
senior tag
Tök profi, hogy sem előzőleg a mairól, sem most a 23-áról nem jött semmi hivatalos tajékoztató. Hírekből meg fórumokról lehet tajekozódni. Spam gyüjtőnek jó volt, de ennyi.
Ami az alternativat illeti, ha a biztonsag a lenyeg mindenki a sajat domaines szerver berlest ajanlja par ezerért. Ha csak egy ingyenes alternatíva kell akkor ott a jol ismert gmail, yahoo, outlook, protonmail stb.
-
Mtbsrác
senior tag
Megmaradt minden levél és ugyanúgy jön ide is.
De én is elhúzok innét a retekbe, már a legfontosabb dolgaimat át is regeltem máshova.
Tudtok ajánlani vmi értelmes mailszolgáltatót?Mellesleg kivi leszek 23-a most addig van határidő gondolkodni, hogy után mi lesz a fiókkal kitudja mert, nem fogok fizetni az hótziher
. Eddig is sokszor egy kalap kakkanat volt a "szolgáltatásuk".
-
Llew
senior tag
A hírekben volt március elején.
Belső értesítest én sem kaptam azóta sem. Most hogy mondod ranéztem a honlapjukra es tényleg röhej, hogyvegy szó nincs a megszűnésről. Egyedül regisztrálni nem lehet. Lehet jópáran megfognak lepődni május elején.Még van egy kis időd (10 nap május 3-ig) költözni, de ha pl hivatalos helyeken is hasznalod akkor igyekezned kell.
-
kzs
tag
Sziasztok!
mindenhol (itt is) azt olvasom, hogy aprilis végével megszünik az ingyenes indamail, és mindenki költözködik - de erröl semmilyen infot nem talalok a weboldalukon, semmilyen értesites az indamail cimre.Hogy lehet, hogy ök (fjordmail) erröl semmilyen infot nem ad elözetesen?? Vagy ti kaptatok valamit?
-
sonar
addikt
Srácok akinek volt MVM-es regisztrációja az nagyon figyeljen oda!
Ebben a hónapban nem küldött számlaértesítőt a gmail-es cimemre. Viszont tegnap jött a vipmail-es cimemre az alert, hogy 2 napom van még befizetni a számlát.
Érdekes módon Márciusban a gmail-es cimemre jött minden. -
Llew
senior tag
Befejeztem a költöztetést/megszüntetés.
Gmailre nem akartam menni a többi, amit meg néztem nem tudott importálni, így az lett a vége, hogy átpörgettem 15 évnyi emailt és aztán nagy lazán töröltem is őket ,mert nem voltak fontosak, jópárról meg már csak sejtettem, hogy kivel milyen témában zajlott.
Végül csináltam egy mail.com-os címet, de nem annyira tetszik a megjelenése, így lehet továbbállok onnan is.
Mikor volt a vipmail -> indamail átállás? Akkor szűntek meg a mindenféle dominek és lett egységesen indamail? Mert volt jó pár regisztrációm ami még a régi mailcímre szólt, így jelszó emlékeztetőt nem tudtam kérni. Mondjuk a jelek szerint évek óta nem is használtam őket. -
Llew
senior tag
kb~ éjfél-1 óta karbantartanak. Pont költöztetésben voltam mikor elment.
-
Mtbsrác
senior tag
Sziassztok!
Nálatok működik az oldal mert nálam már kb egy napja beléphetetlen az email fiókok, mindig kidob a beléptető felületre. Telefonról is és számítógépről is. Mobil/kábel netről is.Csak nálam lehet a hiba vagy nálatok is előfordul most.
-
bango
tag
már nem tudnám leírni, max ha újracsinálnám de mivel működött így nem nyúlok már hozzá
kimásoltam a beállításokat hátha ez segít, nekem ez így lehúzott mindent, az összes almappába (sent, trash stb.) lehet be kell "nézni" egyenként hogy ténylegesen le is töltse a tartalmát
levélletöltést manuálisra sztem csak utólag állítottam át mikor már minden lejött.
az SMTP egy fals cím, de a letükrözés így is ment
a thunderbird-ös verzió sokkal zűrösebb volt, lehet nem menne mégegyszer -
Llew
senior tag
válasz
Intruder2k5 #448 üzenetére
Igen, néztem azt is, az lesz a következő alany valószinűleg.
Más:
Nem ide a legjobb, de most a költözés miatt kicsit belemerültem ebbe az email kérdesbe. Konkrétan abba, hogy mennyi kell.Sok helyen azt írjak, hogy biztonsági szempontból célszerű többet használni. Valamennyire eddig is csinaltam, mert van a fő gmailes meg volt az indamail szemetelősnek, ilyen fórum meg hasonló regisztralósnak.
Most is ilyennek kéne egy új, viszont nem tudom a gmaileröl erdemes-e különszedni a webshoposokat, szolgaltatokat, ha már eddig ott voltak. Egy webshopba nem sok ertelmet latom anonim emaillel regisztralni, ha ugy is megadja a nevét, cimét az ember.
Ki hogy csinalja? Mi a jó megoldas? Régi emailt nem dobnek ki, így teljesen tiszta lappal nem nagyon tudnék kezdeni.
-
Esetleg a Protonmail? Bár a protonmail-t használom, de ezt a funkciót sosem próbáltam.
-
Llew
senior tag
Ezt a win10 postas módszert le tudnád írni, hogyan ment?
Megpróbáltam hozzáadni, de nem szinkronizál.
Hihetetlen, hogy egyedül a gmail képes exportálni más fiókokból magához közvetlenül, a többiek nem csinálnak ilyet. Próbálnék máshova menni gmail helyett, de nem úgy tűnik, hogy egyszerű lenne. -
Llew
senior tag
Az létezik, hogy több nagy szolgáltatónál sincs email importálás opció? Olyan mint gmailnél, hogy egy egész fiók tartalmát simán át lehessen húzni rá?
Indamail utód keresés közben regisztráltam pár fiókot, de sem az outlookban sem a yahooban nem találok ilyet. Vagy nagyon el van dugva. -
Llew
senior tag
Ez fantasztikusan hangzik ha egy hónappal a hataridő előtt már nem lehet belépni, mert en meg nem mentettem at rola a cuccaimat.
Szerk.:
Firefoxban engem sem enged be, de edgben működik -
Beldar
tag
viszont most újra próbáltam és importálta a leveleket végre Gmail fiókba.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Ti be tudtok lépni a fiókotokba?
Egyik böngészőn keresztül se enged belépni. Mentett felhasználónév és jelszóval, de külön bepötyögve se, visszadobta az üres mezőket. -
Beldar
tag
sziasztok! sajnos nekem sehogy sem működik az importálás....
próbáltam Outlook, T.bird, Gmail megoldásokkal is, egyik sem, mi lehet a gond?
pl. Gmail a legegyszerűbb, beírom a jelszavam, pop3.indamail.hu (port 110), a webmail.hu-s teljes címem, de semmi, nem fogadja el.... a fiókomba be tudok lépni. -
HoTaZo
addikt
Lefuttattam egyszer, de rájöttem, hogy a Saját mappákat nem vitte át, ezért pooty leírása alapján átszerveztem a mentendő mappákat, újra kezdtem az importálást sz_gabor (#396) leírása alapján, de azt írja, hogy: Hiba
Ez a fiók jelenleg nem importálható. Kérjük, később próbálkozzon újra.Mi lehet a gond?
-
HoTaZo
addikt
válasz
sz_gabor #396 üzenetére
Sziasztok!
Ha importálás közben ilyen üzeneteket dob ( Egy a(z) ...@freestart.hu fiókjában található üzenet érvénytelen méretű, ezért a szerveren maradt. ), akkor hogy találom meg, hogy melyik üzenetet nem tudta importálni? -
bango
tag
pontosítok: win10 posta (hibás smtp-vel is felkonfigurálható az imap lekérdezés) ha más is ebben a cipőben jár
thunderbirddel is ment végül az imap, az az smtp-t is mindenáron be akarja állítani (és egyszerre így sose tudni a hibaüzenetet mire küldi) így azzal kicsit többet kellett tökölni
-
sonar
addikt
Csak POP3 és mindenféle titkosítás nélkül.
user: indamail-es emailcimed (bango@vipmail.hu)
server: pop3.indamail.hu port:110Viszont csak az inbox-ot fogja lerántani!
gmail nekem az inbox-ot szépen átrántotta, és minden bejövöt megkapok gmail-re is.
Meg családban csináltam még egy párat és mindenhol működik. -
bango
tag
Működik még valakinek a POP3 vagy IMAP?
Ha igen milyen paraméterekkel?
az email webmail-es végű így a felhasználó név is ilyen lesz a szerver címe meg elvileg indamail.hu
1 hete indítottam egy importot gmail-re de azon kívül hogy jött 2 üzenet hogy " egy a(z) xxxx fiókjában található üzenet érvénytelen méretű, ezért a szerveren maradt." semmi nem történt
de levelező programban se jutottam semmire nem tud a szerverhez kapcsolódni -
Ba cy lus
addikt
Lezárult egy korszak, ma este búcsút intettem a vipmail.hu-s email címemnek. Élt majd két évtizedet.
-
bango
tag
3 éve költöztettem az inda-ra az akkor 20 éves mailbox.hu-s accountomat, mert ott is kitalálták hogy fizetős lett
sok értelme volt..
most vissza néztem a mailbox.hu-ra a srác rájött hogy mégis visszaállítja az ingyenes lehetőséget(nekem elég lenne a nevetséges 200MB)
de már csak akkor mennék oda vissza ha jól megfizetné
marad a világot pórázra kötő tech óriás -
Llew
senior tag
Ki hova költözik? Ahogy olvasom thunderbird meg gmail a cél leginkább.
-
zichie
senior tag
válasz
george61 #409 üzenetére
Közvetlenül az indamailről tudod pop3-on átvinni gmail fiókba, én is így csináltam pooty mappamozgatós trükkjével több lépésben. Így átmentek gmail-be a kimenő levelek is, de ott a bejövőkhöz vagy spam-be kerültek, ahonnan áttettem gmail-en belül egy "indamail bejövő" mappába.
Próbáltam imap megoldást is, de az imap nagyon bizonytalanul működik. Kb. 10 próbálkozásból egyszer ment az imap, emiatt az imapsync-et sem tudtam használni.
Érdekes, hogy amikor megváltoztattam az indamail jelszavam, akkor webes belépés és a pop3 jelszó megváltozott, de az imap a régi maradt. Az imap egyébként csak a 993-as porton megy, a 143-as port zárva is van. Ha megadom a helyes felhasználónevet és jelszót, akkor timeout hibát kapok, ha elgépelem, akkor jelzi, hogy rossz a felhasználónév vagy a jelszó. Egyszer sikerült belépnem imap-on keresztül és mobilon láttam AquaMail-el a leveleimet, de többször már nem sikerült.
-
george61
tag
Hali!
Na végre sikerült a Thunderbirdbe letölteni a bejövő leveleket a vipmailről. Azt meg tudná valaki mondani, hogyan tudom a Thunderbird -ből a bejövő leveleket áthelyezni egy új gmail fiók bejövő leveleihez?Előre is köszönöm a választ.
-
pooty
tag
válasz
george61 #406 üzenetére
Nekem több almappám volt, azokat se töltötte le. Az én megoldásom az volt, hogy a bejövő leveleket átmozgattam indamailen belül egy ideiglenes mappába, mjad az almappák tartalmát tettem direktbe a bejövő mappába és indítottam egy szinkronizálást a thunderbirdben. Majd thunderbirdön belül szintén külön mappát csináltam neki és oda átmásoltam.
IMAP nálam sem működik... -
george61
tag
Hali ! A vipmailfiók letöltésével kapcsolatosan mndent úgy csináltam ahogy feljebb leírtad, de csak a bemenő emaileket töltötte át. A kimenő emaileket nem hozta át.
Ugyanígy ha egy Thunderbirdben próbáltam letölteni szintén nem töltötte be a kimenő emaileket.
A Thunderbirdben csak a pop 3 -al működött az IMAP -ot nem fogadta el.
Valami ötlet ?
Elöre is köszi a válaszokat. -
kp78
addikt
-
pooty
tag
a régi email végződésről (pl. vipmail) való levél továbbítás úgy rémlik csak a 2022 végéig volt biztosítva, utána csak az egységes indamail végződésre érkeznek meg a levelek.
Egyébként elég fura, hogy a régi email címre küldenek megerősítő kódot, nálam mindig az újra küldték. -
kp78
addikt
Vki próbálta az Aliexpress-es, Banggood-os regisztrációjánál lecserélni az indamail-es címét?
A vipmail-re egyik helyről sem érkezik be az email cím cseréhez szükséges a megerősítő kód / email.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest