-
IT café
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
nem erre a hsz-re, de Neked, csak másik oldalon már ollie takarít
"bocs, kitöröltem, mert át akartam vinni a másikba, de rájöttem, hogy nem hiszem, hogy léteznek ilyen botok. legalábbis elég vacakul működnének, hiszen nem tudhatják, hogy egy másik nem kapta-e már fel az adott kódot és így ~10 próbálkozás után ők is le lennének tiltva. ráadásul pénzt se lehet belőle csinálni, csak ha mindegyik kódhoz külön steam acc-ot hoznak létre..."
(#14) ollie
csak az offception kedvéért.én is programozó lennék, nem is a kód oldalról lekapása fele az érdekes, hanem, hogy hogyan regeli be. hacsaknem külön erre az oldalra van valakinek botja, ami egyes fórumokat másodpercenként lekér. (gondolom üzemeltetőknek feltűnne...) ha meg pásztázza a netet, akkor a fenti problémába be fog futni a régi kódok miatt a bot is.
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
addikt
szeirntem meg akkor lenne jó, ha megmondanád, hogy milyen játék van mögötte. mert annak aztán tényleg nem vágom, hogy mi értelme, hogy elviszem más elől és nem kéne.
akiben folyik a vér az ne próbálja ezeket:
Skyrim LE
25DQ6-GDAFB-LFC3HSaints Row 4
L5ZM6-CZWBX-HBY3DSims 3
V5JW6-MJGLH-RLI3NGarry's mod
X5LY6-OLINJ-TNK3PPortal:
J5XK6-AXUZV-FZW3BIt's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
addikt
válasz Totalgear #50 üzenetére
őőő 1-2 órával azután, hogy nem veszed meg az 5$-os Sims3-at, mert az ingyen kell, most vettél egy Crysis 3-at? khm. Ráadásul azt a Hunter Edition-t, amit (ha jól látom!) nem is lehet kapni az Origin store-ban? (én csak Digital Deluxe-ot és Standard Edition-t látok) khm-khm.
hopp és bedobsz még egy kódot, majd szerényen kérsz megint sims3-at. ha nem manipulálni akarsz minket, akkor is minimum furán gondolkodsz...
(#60) Totalgear
A digital deluxe nem hunter és nem is 20€ hanem ~26€. Számomra nagyon furán viselkedsz (...3 napos regként)
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
-
addikt
ehhez a JackStillAlive-hoz adna valaki egy linket? nem is hallottam még róla
-
addikt
pontosan ezért kérdeztem tőle, hogy honnan vette, és mivel origin-ről nem vehette mi köze az egésznek az origin akcióhoz.
@mindenkinek
JackStillAlive, azt hittem az is egy felajánlás, steam-es kód/gift-ként XD(#103) ayo
miért, most akkor kiderült biztosan, hogy Hunork harmadreg?[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Pttypang #109 üzenetére
nem. origin kiírja, hogy mit próbálsz regelni. csalni ennél ügyesebben kell.
persze végül meglett neki a sims3. de arra még nem jött rá, hogy hogyan telepítse, mondanám, hogy karma, de sajnos magától megoldódik majd.
-
addikt
menj be egy olyan topikba, ahol csak magaddal találkozhatsz, tedd fel a kérdést és megkapod a választ.
(egyszerre akar lenni rejtvény, Star Wars utalás, de még igaz is.)
-
addikt
van egy Dead Space steam kódom, továbbá egy Populus és egy Burnout Paradise origin key-em, amelyekről nem tudom, hogy élnek-e még. privátban lehet jelentkezni értük, egy ember csak egyért és saját felhasználásra (azaz szeretném tudni, hogy sikerül-e aktiválni vagy sem)
-
addikt
Ha valakinek nem lenne még meg, akkor Crysis 2 ME Origin kulcsért lehet jelentkezni nálam. Olyan jelentkezzen, aki maga, vagy ismerőse fel is használná és nem kereskedni akar vele.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Knightshift 90%-os és Revenge of the Titans 75%-os kupon vihető.
-
addikt
steam topikban nincs mindenki, akit érdekelhet. best buy topic-ban nem jut mindenkinek és még csak az se biztos, hogy best buy, steam trade topikba nem való, mert nem kérek semmit cserébe, tehát nem trade, trading card topikba abszolút nem való
ehhez képest az előbbi háromba meghirdettem, de az összes közül ide illik a legjobban szerintem, mert ingyen, a legelső jelentkezőnek adom. persze ha mutattok egy kuponos topikot...
Új hozzászólás Aktív témák
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- Politika
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Autós topik
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest