Új hozzászólás Aktív témák
-
joethefox
csendes tag
Pff. Télleg elég egyértelmű az srcnotfound. Nagyon jó, hogy pont ez az egy érdekelne onnan Pedig még 1 hónapja a silverlight lejátszó alatt is ez szórakozott, akkor egyik nap jó volt, utána napokig csak töltött a video a végtelenségig lejátszásnál.
Viszont az az érdekes, hogy nekem a konzol nem ugyanazt írja:
19:49:39.512 VIDEOJS: ERROR: (CODE:4 MEDIA_ERR_SRC_NOT_SUPPORTED) The video could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported. Object { code: 4, message: "The video could not be loaded, eith…" }1 video.js:23:203
F() video.js:23
t.log.error() video.js:23
s.error() video.js:79
s.Wd() video.js:123
e() video.js:14
t.b/e.ca() video.js:7Jah, amúgy ráadásul úgy produkálja a leírt problémákat, hogy a linket úgy másoltam ki, hogy a weboldalukon tallóztam be, és hozza listában a megnézhető epizódokat úgy, mint a többi (elérhető) műsornál, nem pedig valami régi link, amit anno lementettem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (Collectors Edition)
- Assassins Creed Shadows+++
- Windows 10/11 Professional 64-BIT HUNGARIAN (USB) - Retail dobozos operációs rendszer - BONTATLAN ÚJ
- Retail kulcsok 999 Ft-tól Windows 10/11, Office 2024/21/19 és egyéb szoftverkulcsok