Új hozzászólás Aktív témák

• joethefox

csendes tag

válasz cocka #1194 üzenetére

Rosszul olvastad...

Igen, tényleg rosszul olvastam, te írtad (#324), viszont a médiaklikk-re, én meg gondoltam, ugyanazé az oldal, hát biztos ugyanaz vonatkozik a nava-ra is. Nem is hd minőséget várnék el, de láttam sokkal szebb vhsrip-et is mint a 2010-es gyártású műsort, amire előzőleg hivatkoztam.

Kipróbáltam getflv-t, ugyanazt a filmet töltve (sajnos csak a próba verzió van meg, így a méret/idő-t felszoroztam a teljes filmre). Ugyanaz a film getflv-nél simán letöltve kb 180megára jön ki, jaksta mpeg-1/2-ben 580 mega. Hogy lehet ez a különbség? Főleg, hogy egyiknél sem végeztettem konvertálást, mégis kétféle formátum két nagyon különböző mérettel jött le. A minőségbe kényszerűen beletörődnék, ha a getflv 180 megájában le tudnám tölteni jaksta-val. Nincs erre valami beállítás, csak a konvertálás? (nem kell, hogy flv legyen, lehet bármi elfogadott formátum, csak ne 580 mega (mivel a getflv a próbaverzió miatt csak pár percet tölt le, így azzal nem megyek semmire, pedig még egyszerűbb is volna a kezelése).

Új hozzászólás Aktív témák