- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Proxmox VE
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 11
- Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
galuska95: Szerencsés vagy, de én nem merek kockáztatni.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Tetsuo
őstag
Hát fogalmam az van róla, mert elolvasok róluk mindent, hiszen érdekel a téma és szükségem lenne egyre legalább, de ha nincs lehetőségem kipróbálni, akkor csak a leírások, mások véleményei maradnak.
Ha sokan panaszkodnak konkrét dolgokra, akkor az valószínűsíthetően igaz, ráadásul a "kipróbálás" is nagyon csalóka tud lenni.
Vezetékes fejhallgatók közül többet is használtam, és van egy kialakult képem a piacról és technológiákról, értelemszerűen ehhez képest a BT fejes minőségben kompromisszum és drágább. Ez evidens. -
Aaron14
őstag
Számomra az volt a megdöbbentő, hogy pl. az AKG-n szebb a gitar, a vokal, stb. A Marshall-on olyan fátyolos volt. Szerintem a Marshall egyáltalán nem V karakter. Pont, hogy a bass és a mid van kiemelve és a treble kicsit alulmarad.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Tisztában vagyok vele. Egyébként szerintem a drágább fejhallgatók iszonyatosan túl vannak árazva. A 100.000 Ft-os kategória sokszor elég olcsó hatást keltő anyagokból készül, az árukhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Nem hinném, hogy az ár mindig a minőséget tükrözi. Olcsóbb fejesek között is vannak szuperek és drágák között is vannak ipari hulladékok. Én csak annyit várok el, hogy nekem tetszen.
Most Y50 van, a Marshallt meglatjuk marad-e.
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Hat nem tudom. Nekem ez a fejhallgato teljesen osszemosta a felso tartomanyt a kozep-mely tartomannyal. Marad az Y50, mig be nem szerzek egy dragabb vezeteknelkulit. Igazabol nem erdemes az olcsobbakkal probalkozni, rajottem. Melyen a zsebembe kell nyulni, ha minosegi ugrast szeretnek es a Beoplay H8i hiaba nem tudja az aptx-et, megis sokkal jobban szol, mint sok aptx-es tarsa.
[ Szerkesztve ]
-
-
lela
aktív tag
#1877) Ati1979
"Inkább fülhallgatóban gondolkodom."
Mivel nem akarok az utcán összevissza egy fejhallgatóban mászkálni, nem a 20 as éveimet taposom
és kényelmesebb is számomra. Ha otthonra kellene akkor egyértelműen a fejhallgatót preferálnám.
Ebből a Bluetooth fejhallgató DAC erősítő kombóbol vajon melyik lehet a legtutibb? Még ez a FIIO BTR 3 is olyan 20eft, ami felvet bennem bizonyos kétségeket... Valószínű valamiben kompromisszumot kell kötni.
Eddig is azért halogattam ezt a vásárlás kérdést, mert ez nem olyan termék hogy bemegyek a legközelebbi boltba, ott van 10-15 féle és össze tudom hasonlítani őket. Csak úgy megrendelni, majd ráébredni, hogy ez nem az amit keresek ennyi pénzért elég kiábrándító.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Competizione
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest