- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1064 üzenetére
Na jó, akkor végre nem lesz kuka a drága KJ Ulti ha van egy Tejo odaát. Egy csomószor buktam miatta az adott kört. Mondjuk mostanában Viper-t is próbálgattam.
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1062 üzenetére
Tejo-t csak azért utálom mert simán kiszedi KJ ultit anélkül, hogy rá kéne lásson, de post plant is ez a genyó benne, hogy nem kell lineup-ot tanulni, mennek a raksik "bárhonnan"
-
Skilly
aktív tag
válasz
Tyler Durden #1060 üzenetére
Nyilván tudni kell majd használni, meg időben jól eltolni a képességeket. Mondjuk ez az összes hősre igaz.
Szóval igen, ha erős, tuti nerf.
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1053 üzenetére
Nem tudom, nem látni ebből, hogy mit játszott és hogyan illetve ti mit próbáltatok ellene tenni. De hidd el van olyan amikor magasabb szinten is beleszaladsz ilyen emberekbe, akik egyszerűen úgy néz ki nem tudnak hibázni. Konzolon kifejezetten frusztráló. Ilyenek ellen az összefogás, kommunikáció illetve a gondolkodás tud segíteni.
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1051 üzenetére
Kérjél Cyberian-tól coach-olást, mert látatlanban nehéz tippeket adni
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1049 üzenetére
Ne aggódj, mindjárt vége a szezonnak, jön az új és kezdődik a szívás elölről
Én kicsit pihentetem mostanában, a Battlepass ki van maxolva. Most megjelent az első szezonnal együtt konzolon a Spectre Divide és azzal bohóckodom.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Tyler Durden #1045 üzenetére
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1043 üzenetére
Na ez nekem új, nem hallottam/találkoztam még vele.
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1041 üzenetére
Igen kapott mindenből
meg Phantom-mal lőttem bele a maradékot, de csak assist-ot kaptam.
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1035 üzenetére
Imádom őket, próbálsz csendben beosonni erre az ISO felhúzza a puszta közepén a pajzsát melletted, amit kb. a pálya másik végében is hallanak... mire bejut site-ra meg le is jár majdnem.
Megnéztem mik van NM-ben, nem sok minden. Nekem van Overdrive és Aemondir Vandal-om, Nocturnum Phantom és Cryostasis Impact Drill (melee)-m amikért pénzt adtam a BP-on felül. Igazából egy Ares skin hiányzik még a jobbak közül, Sheriff, Ghost esetleg amiket még sokat használok, de a Xenohunter Odin az ami még nagyon birizgálna.
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1033 üzenetére
Az feljebb is ilyen, vagy ha van chat az sem feltétlenül segítség. Tegnap volt egy körünk, Abyss-en hozom a köröket, 3kör után magasan toppon voltam erre nekiáll rajtam számonkérni egy duelist, hogy miért B-re megyek és nem A-ra stb... bár nem kellett volna de elküldtem a bánatba, majd jelentettem és lenémítottam.
Költeni nem biztos, hogy fogok. Max 2-3 skin van ami olyan aminek nem tudnék ellenállni. Szerencsére amik vannak azokat szeretem.
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1031 üzenetére
Ja a gyakorló pálya nagyon jó, meg a custom "meccs" is mehet bármelyik pályára, bekapcsolt cheatekkel meg gyakorolni is tudod folyamatosan a trükköket egymagában.
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1029 üzenetére
Hát igen, PC-n kicsit más. Ott vannak gyakorló cuccok mint az AIMlabs. Konzolra ilyenek nincsenek. Ha gyakorolni akarok akkor marad a játék beépített gyakorló pályája illetve a DM-ezés.
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1027 üzenetére
Ez van, ezért sem viszek duelist-et. Vannak jobb köreim is azért, de sokat számít a pályák és a skillek ismerete, nem is tudok fejhallgató nélkül játszani mert kb. a fülem a 3. szemem. Na de itt van fegyverekre lebontva
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1025 üzenetére
Szerinted? Nem az Aim-ommal mentem fel platinába
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1023 üzenetére
Nekem is ő a main-em. Kisebb rankon jól lehet vele játszani, a robot többet ér sokszor mint a csapattársak. [link] RecoKilljoy mutat pár trükköt amiket el lehet lesni.
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1021 üzenetére
Alakul ez, én Platina 2-be mentem fel, de ehhez néha már kevés nekem az a napi 2-3óra a 8-10órás műszak után, hogy igazán ott legyen a helyem mindig.
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1019 üzenetére
Rossz szokás a sok ADS, rengeteg COD meg BF múlttal így érzem magam komfortosan. Még annyira nem jó az AIM-em sem, így is felmentem Platinába, de az én játék mennyiségem ott már kevés.
[link] minden a Rank rendszerről
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1012 üzenetére
[link] ajánlom még a videóit, érthetően próbál segíteni.
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1012 üzenetére
Igen így szezon elején általában ez van, de be fog állni lassan. Igyekszik a játék mindenkit oda tolni ahová való, de még mindig úgy érzem jobban működik a rendszer mint más játékokban.
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1010 üzenetére
Nem igazán értem én sem teljesen az algoritmust, Goldban végeztem az előző szezonban, most is Goldban vagyok de olyanokkal kell megküzdenem a helyemért akik korábban Platinum, Diamond és néha még Radiant szinten voltak. Aztán meg belemásznak a képembe ha nem úgy sikerül 1-1 kör, ahogy várták...
Sokszor azért tartom a lépést, de utána van, hogy bronzok csapják szét az arcomat, senkit nem sikerül lelőni.
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1008 üzenetére
Barátom most tolta fel Bronz 2-ből Ezüstbe egyből egy jó meccs után. 13-11-re nyertek, ő volt az MVP 32/15-tel.
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1006 üzenetére
Ugyanez van Silver/Gold magasságában is, de beáll előbb utóbb. A csillagot akkor kapod amikor statisztikailag jobban teljesítesz mint a számok alapján várható lenne. Tehát úgy néz ki mintha Iron lennél, de bronzokat megszégyenítően teljesítesz. Engem például ebben a szezonban besorolt Silver 1-be, felmentem S2-be majd onnan dobott fel 2 jó meccs után Gold-ba az egyikért +42-t kaptam.
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1004 üzenetére
Alapvetően nézi a többi játékos szintjét, (nem csak a látható rankot) és azt, hogy az adott meccsen, hogy teljesítettél. Ez sok összetevős dolog, hiába vagy MVP ha összességében a másik csapat úgy nyert, hogy papíron gyengébbek voltak. Az sem elég ha sok killed van, mert például azért jobban díjaz, ha rövid időn belül lőssz le több embert. Nekem is volt olyan, hogy nagyon szarul ment látszólag és még is jó teljesítmény miatt alig vont le és olyan is, hogy jó voltam még is többet levont.
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1002 üzenetére
Nem is azt mondtam, hogy minddel játszani kell folyamatosan, de egy szint alatt nem baj, ha kísérletezel, hogy megtaláld kivel vagy a legjobb illetve melyik térképen kit érdemes inkább választani. Nem minden Agent ugyanolyan jó minden pályán.
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1000 üzenetére
Én kezdtem Fade-del és Brim-mel, aztán helyettük elkezdtem Omen-ezni, de most Killjoy megy legtöbbet. Platina alatt nem gondolom, hogy baj, ha nem erőltetsz 1 agen-et. Érdemes megismerni többet is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Tyler Durden #997 üzenetére
Mivel a dupla képessége projectile alapú így azért oda lehet rá figyelni. Jobb mintha a semmiből jelenne meg mint a füstök
Ultiját még tanulgatom, nem sok embert öltem vel eddig
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #995 üzenetére
Nekem még nincs feloldva. Gold rankon nem zavar sok vizet, de pár dolgot finomhangolninfognak még rajta szerintem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Tyler Durden #995 üzenetére
ÉN próbálgatom, jól lehet vele trükközni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Tyler Durden #989 üzenetére
Azota megvettem mar, mert felbukkant.
Szerk:
Eves osszesitom:
-
Xaels
félisten
válasz