Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kazuma921

aktív tag

Sziasztok!
    Más fórumon tettem már fel kérdést, de egyenlőre nem tudom hogy van e problémám, vagy nincs. :DD

A helyzet a következő.
    Adott egy FSP Hyper 500-as tápegység GTX 960-as videókártyával, i3 4160-as processzorral, 8 GB Rammal. A kártyát eddig nem láttam 66 fok felett, a processzor is megáll olyan 50-54 körül.

Azt vettem észre (ez korábban is így volt, de mivel az előző videókártyám max 45 fokos volt, így van különbség). Szóval azt vettem észre, hogy a tápom terhelés alatt kifejezetten meleg levegőt fúj. Nem langyosat, nem enyhén meleget, hanem határozottan meleget, de nem forrót. A gépház teteje is kifejezetten meleg..
    Felsőtápos házam van, és a szellőzés nincs túl jól megoldva, mivel elég szűkös, olcsó ház. Később szeretnék venni újat, de legalább 2-3 hónapig erre nincs lehetőségem. 1 hátsó venti van csak, ami kifele fújja a levegőt. Alapjáraton hűvös, de terhelés alatt határozottan meleg. Van e okom aggódni? Az természetes hogy egy tápegység melegszik, tudom, de szerintem a melegebb videókártya hőjét szívja épp magába, és emiatt forrósodik jobban.

We aren't welcome in the heavens, our place is down there.

Új hozzászólás Aktív témák