- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
- DIGI kábel TV
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 11
- eBay
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Sweet.tv - internetes TV
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snexi
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos költözés miatt váltanom kellett Vodafone-ra, amivel önmagában még nem lenne gond, de a modemjük amiről közvetlenül wifi-zek már annál inkább problémásabb. Anno a Telekomnál is az alap modemjük alkalmatlan volt multizni, eszméletlen instabil volt a kapcsolat. Persze egy router megoldotta, de ezzel a torrentezésnek lőttek (hiába nyitottam portot, sosem váltott zöld pipára a kliens. ) Amikor nagyobb csomagba kerültem náluk akkor kaptam egy másik modemet amivel szerencsére már nem voltak ilyen gondok. Mind játék közben, mind torrentezés közben tökéletes volt. Most azonban megkaptam a Vodafone modemjét. Sajnos teljesen random, beállításoktól függetlenül borzalmas a kapcsolatom és ami meglepőbb torrent közben sem mutat zöld pipát a kliens. Azonnal átátlítottam, hogy csak 5ghz legyen engedélyezve, mivel 2.4ghz-en töredéke a sebesség (ezt sem feltétlenül értem ,hogy miért, de a korábbi kitapasztalás miatt így tettem). A channel-et manuálra tettem, többfélét kipróbálva de nem úgy tűnik, hogy ez lenne a megoldás. Ráadásul néhány nap után automatikusan alapértelmezettre visszaállítja és kezdhetem elölről a beállítást. Szerintetek mi lehet a gond? -
Snexi
csendes tag
válasz Gubek-Einste #105633 üzenetére
Szia!
Elsősorban a torrent miatt és amiatt használom így mert nem szeretnék routerre költeni. De mint említettem, a torrent most sem jó, hiába csatlakozom közvetlenül a modemre wifivel. Routerrel pedig sosem tudtam normálisan torrentezni (pontosabban feltölteni, a letöltés természetesen jó volt), hiába szórakoztam a port nyitással.
Jelenleg Compal CH7465VF van beüzemelve. Ha minden kötél szakad kicserélhetem a jól bevált Telekomos modemre, vagy nem ilyen egyszerű a dolog? -
Snexi
csendes tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy hiába állítom át a Compal CH7465VF modem beállításait mégis pár nap után automatikusan visszaállítja az alapméretezettre? Pontosabban arról van szó, hogy kikapcsolom a 2.4ghz-es wifit, és csak az 5ghz-eset hagyom benn, manuális csatornán. Működik rendesen, aztán néhány nap múlva azt veszem észre, hogy megint megy a 2.4ghz-es wifi és a gépem arra csatlakozik rá ami óriási netlassúlást okoz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs