Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
válasz Gubek-Einste #70391 üzenetére
Tavaly én is renszeresen néztem vissza....csak mostanában ha lemaradok akkor próbálom de sosem sikerül. Csak mert a marketing szöveg az hogy 7 napig mindent visszanézhetek...
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
-
quby
őstag
válasz Watercolour #65358 üzenetére
Köszi a gyors infot! Hát...ennek nem örülök.....
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
quby
őstag
Sziasztok!
Jól értem hogy IPv6 csak akkor van ha a CB router modban, van? Nekem modem mode kellene ami most nem aktiv. Át kellene kapcsoltassam a support-al IPv4-re hogy elérhető legyen a modem mód? De akkor nem lesz IPv6-om.....pedig az is kellene.....
-
quby
őstag
Üdv!
van itt valaki aki pc-ben tunerrel sikeresen használ mediacardot? Az a kérdés hogy van e olyan tuner ami tud CI+ kártyát kezelni?
-
quby
őstag
Üdv!
Ha bridge módba kapcsolom a connect boxot , hová kell menjen a mögötte lévő router WAN-ja (gondolom 1-es port). Hogy viseli majd ezt a horizon box? Nem megy töle falnak, ha nem 192.168.0.0/24-ben lesz?
-
quby
őstag
Emellett még kérdés. Lan-on nem megy 100 Mbit nél gorsabban a net. a link gigás, de a netkapcsolat, csak 100 . wifin simán jön a 240......
Ha nem lehet átállitani a belső hálót másra mint 192.168.0.0/24 már szétverem a kábelnél fogva a falon céges VPN ugyanez a tartomány....conflict..
-
quby
őstag
Sziasztok!
Tegnap kötöttek. Sajnos horizon box. már utálom, logikátlan. Connect boxban a LAN subnetet hogyan lehet 192.168.0.0/24-ről átállitani? monnyuk 20.0/24-re?
-
quby
őstag
Sziasztok!
Használ itt valaki báemilyen PC-ben működö tunert UPC-s media-card-al? És ha igen milyet? Esetleg dual tuner 1 kártyával meg?
-
quby
őstag
válasz 4Grider #55199 üzenetére
(#55198) Gubek-Einste, (#55199) 4Grider Köszönöm.
Még ez az alkudozás érdekel. Ez csak régi előfizetőkre igaz, vagy ujaknál is? Márminthogy ügyintézővel alkudoztok az árakban....
-
quby
őstag
Üdv mindenkinek!
Hamarosan költözök, és sajnálattal kell elfogadjam hogy az új helyen nem elérhető a DIGI kábeles szolgáltatása, így marad a UPC. (t-kom-ról hallani sem akarok)
Felmerült bennem pár kérdés, amiből az utolsó 2-300 hsz végigolvasása után meg is találtam a választ néhányra, de vannak még kérdések:
1. Ha jól értem a modemek(mindegyik?) használhatóak bridge módban, így használhatok saját routert amit teljes mértékben uralok? (igaz/hamis)
2. A wi-free szolgáltatás csak szolgáltatói wifis router birtoklása esetén elérhető? Gondolom ez esetben nincs bridge mód.
3. Van -e bármilyen korlátozás (nem használható port/protokol) pl, fog-e menni a vpn, tudok-e voip szolgáltatást használni?
4. Ipv4 esetén kapok-e rendes public IP-t vagy bedobnak valami NAT-olt pool-ba?
5. Van-e Ipv6, és ha van akkor használható-e bridge módban, vagy csak a saját router módú kütyüjükkelVan itt valaki aki saját boxot használ? Esetleg kodi-t? A DIGI-ben az volt a jó hogy nem adott ugyan boxot (amit bérelni lehetett az is egy fos volt) de legalább olcsó volt és én azt csináltam amit akarok. Nem kellett kártya stb....
A legjobb számomra ugyanez lenne (majd én konfigolok routert), a tv-hez is megoldom a boxot, csak ha jól olvasom több tuneres megoldáshoz több kártya is kell? Kártyát csak modullal adnak vagy anélkül is?A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest