Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz atala #130283 üzenetére
Nem jó a feltöltés, mert az 57-es érték magas, elérte a tűréshatárt, bármikor megszakadhat a kapcsolat, 52 alatt kellene lenni az értékeknek, hogy több feltöltési csatorna legyen.
Nem segít ha visszateszed az elosztót (ettől független tedd vissza különben nem lehet tévé adásokat nézni), lehet magasabb hőmérsékletnél szinkronizálni sem tud a modem. Hívd fel a 1270-es számot és nyittasd újra a hibajegyet, bentről látni fogják, hogy rosszak az értékek.[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
válasz atala #112012 üzenetére
Új szerződés a hűségidő miatt kell! Régi csomagra meg nem tudsz szerződést kötni!
Lehet itt sok mindent sokféleképpen értelmezni Én már amikor indult a mizéria, akkor leírtam, hogy a Voda nem az amerikai nagybácsi, itt semmi se lesz olcsón Lást pl. UPC mindig emelte automatikusan a csomagot, ha kivezette a kisebbet. Voda meg nem rak át automatikusan 150-ről 250-re... Persze lemondó vonalon lehet .... (nem találom a megfelelő szót, ami nem sért senkit), én is azt csináltam.
[ Szerkesztve ]
-
MiZo1990
aktív tag
válasz atala #111966 üzenetére
Ez így nagy baromság, lengyeleknél meg szlovákoknál a mai napig van Horizon.
A Liberty Global ki akart szállni pár piacról és a Voda vette meg ezeket. -
pjen
félisten
-
pkaresz
őstag
válasz atala #111815 üzenetére
Áprilisban kötöttem újra, majd a múlt héten csütörtökön emeltettem a HD max -ra.
Jelezte az ügyintéző, hogy küldenek új boxot, de kértem ha lehet maradjon a régi.
Semmi gond mondta, s így is ,van
Pár perc alatt frissült a tv az új csomagra. S minden ok."Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
gduck
addikt
válasz atala #111807 üzenetére
Ha jelenleg nincs hűséged, mindenképpen a LEMONDÁST válasszad a telefonos menüben! Ott mondjad el a gondjaidat és simán kapsz jóval jobb ajánlatot!
UI: Régi boxokon meg fog szűnni a szolgáltatás, szerintem már NULLA energiát fektetnek az ilyen jellegű hibákba. Nem csoda...
#111802Remekelek28: Nálam semmi változás nincs, stabil minden. Igazából azt lehet mondani, ha nincs jelszint probléma, akkor nincs semmi probléma.
[ Szerkesztve ]
-
MiZo1990
aktív tag
válasz atala #111585 üzenetére
Gyárizd le, továbbra is 2022. február a dátum.
-
Peltár
aktív tag
válasz atala #110714 üzenetére
Szerintem benéztek valamit és a hűségidős ár, vagy a régi ár helyett a mostani lista árat mondták be. Én most is 5890-et fizetek csak internetre 300 csomag a régi 240 csomagról most raktak át mert megszüntetik a 240 csomagot. Nekem is lejárt már a hűség, de nem javasoltak mást vagy ez ezen a változatlan áron vagy leraknak a 150 csomagra 100ft olcsóbbért. Nehéz választás volt
[ Szerkesztve ]
-
-
-
ArthurShelby
addikt
Ez nem hangzik rosszul, viszont nálunk kell a nonstop M (hiába hívunk mindenkit ingyen mobilról..), és pont ebben a hónapban sokat is használtuk. Az ügyintéző nő meg ezzel érvelt, hogy ott a diginél nincs ilyen nonstop M lehetőség, és kiszámolta, h nekünk milyen drága lenne ott, lehet ez is benne volt a pakliban, hogy ilyen ajánlatot adott. A tv-t próbáltam még lemondani, mert keveset használjuk, a kódolatlanok meg elegek, de a csomagár így is olcsóbban jött ki.
Hozzátenném, nyilván én is a digivel fenyegetőztem, pedig nálunk nincs benn a házba, nem tudom, hogy erre rájött e.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
4Grider
nagyúr
Diginél simán megoldották, hogy a lejárt hűséges előfizetők alól egyszer csak kihúzzanak havi 1000-1500 Ft kedvezményt, mondván, hogy az akció megszűnt. Akinek pedig nem tetszik, felmondják a szerződését. Ilyen, amikor egy jelentős piaci erővel rendelkező szolgáltató egyben a legolcsóbb is...
-
z67
őstag
Elég keményen kellett nekem is érvelni idén, annyira lenyomtam tavaly az árat, hogy a jó istennek nem akarták már ezt sem megadni. Tulajdonképpen maradt a tavalyi ár, még egy évig. Az igazsághoz tartozik, hogy bent van a Digi 1000 is a lakásban, a mobil miatt előfizettem azt is. Tehát benne volt a pakliban, hogy az egészet lemondom, és megoldom az egészet a Digi nettel. De győzött a kényelem.
-
tomp
félisten
-
veterán
-
félisten
Az optikát ne úgy kezeld, hogy na, ahol optika van, az már a zabolátlan internet territóriuma, ahol végtelen a sávszélesség és a késleltetés ismeretlen fogalom. Az optika is csak adatközvetítési megoldás, van belőle rengeteg féle, és sok változója, például ugye nem mindegy, hogy a mögötte lévő hálózati elemek mekkora sebességet tudnak biztosítani.
Ha képletesen szeretném elmagyarázni, mondjuk az utca elején lehet, hogy egy 10 Gbit/s sebességű optikai kábel megy az átalakítóba, és az helyben mondjuk 100 lakást szolgál ki. 10Gbit/s osztva 100-al = 100Mbit, tehát ha mindenki egyszerre lóg rajta és egyenlő arányban osztod el, akkor 100Mbit/s az minimális sebesség. A példám nem véletlen: az 500Mbites szolgáltatásnál a UPC 100Mbitet garantál. Ha neked kellene a hálózatot kiépítened, te is úgy csinálnád, hogy az adott területen lévő felhasználók számát felszorzod a minimális garantált internetsebességgel, és teszed ezt úgy, hogy az elérhető legnagyobb csomag értékét nézed, hiszen lehet, hogy mindenki át fog állni egyszer arra.
Az hatalmas pazarlás lenne, ha úgy építenék ki a rendszert, hogy mindenki számára állandóan és folyamatosan a maximális elérhető sávszélességre méreteznéd...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
blakey
titán
Passz, most megnéztem, a "Hello, tesó!" visszanézhető, más nem, szóval lehet, hogy Horizon GO hiba de az is, hogy nem engedi a csatorna a visszanézést.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Lehet, hogy a csatorna nem engedélyezi szerzői jogok miatt.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
veterán
-
blakey
titán
Nem, mert régen lehetett HD és SD kártyát is kérni (szerintem most is) és csak annyiban függ az előfizetésedtől, hogy azt nézheted amire van előfizetésed. Egyébként később (ha nem tévedek most fizettél elő) ha van konkurencia akkor sokkal jobb ajánlatot is kaphatsz, sőt volt olyan akció, hogy 500Ft a +HD kártya.
-
-
ArthurShelby
addikt
Nem azt mondta, hogy tedd modem üzemmódba, hanem hogy nézd meg, van e ilyen üzemmód, mert ha nincs, akkor ipv6-on vagy. Ipv6-tal az a baj a upc-nél, hogy csomó minden még ipv4-et használ, és ezekhez a upc nat-olt ipv4-et ad, így csomó minden nem működik helyesen a nat miatt.
[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
blakey
titán
Modem módban csak egy zöld csík világít.
-
kabelmania27
Topikgazda
Ezek jófajta osztók. Első lépésben a 1221-es számon csak internethiba menüpontban bejelenteni a problémát.
Ez a modem elvileg 50-nél magasabb szinten is tud adni több csatornával, ezért lehet nem lesz gond.
Ha akadást tapasztalsz először nézd meg, hogy elérhető-e a modem üzemmód, ha nem akkor my upc oldalon vagy 1221-en kapcsoltasd ki az ipv6-ot, illetve a modemet (hgw-t) használhatod modem üzemmódban ha rendelkezel gigabites routerrel.[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
Nekem sem a kezelőfelülettel van bajom, hanem azzal, hogy rendszeresen ki kell kapcsolni a wifit a mobilokon, mert a sagemen keresztül nem mindig megy ki a messenger üzenet, nem mindig töltődnek be a webről a képek stb. Az elején még teljesen használhatatlan volt a mobilokon a net, most már kicsit jobb a helyzet a sokadik firmware frissítés után, de azért napi egy-két alkalommal most is van probléma. Gyakorlatilag a Sagem miatt nagyobb mobilnetre kellett előfizetnem. Ehhez képest a CB csak teszi a dolgát észrevétlenül. Bármikor azonnal elcserélném a sagemet egy cb-re.
Itt vannak a sagem értékei:
Letöltési csatornák állapota
Csatorna Állapot Moduláció Azonosító Frekvencia Teljesítmény SNR
1 Beállítva QAM256 17 506000000 Hz 5.5 dBmV 39.1 dB
2 Beállítva QAM256 1 124000000 Hz 0.6 dBmV 33.3 dB
3 Beállítva QAM256 2 132000000 Hz 0.4 dBmV 33.9 dB
4 Beállítva QAM256 3 140000000 Hz 1.2 dBmV 33.5 dB
5 Beállítva QAM256 4 148000000 Hz 1.3 dBmV 33.6 dB
6 Beállítva QAM256 13 434000000 Hz 6.1 dBmV 41.6 dB
7 Beállítva QAM256 14 442000000 Hz 6.5 dBmV 41.6 dB
8 Beállítva QAM256 15 450000000 Hz 6.8 dBmV 41.4 dB
9 Beállítva QAM256 16 458000000 Hz 6.9 dBmV 41.3 dB
10 Beállítva QAM256 5 346000000 Hz 4.3 dBmV 40.4 dB
11 Beállítva QAM256 6 354000000 Hz 4.6 dBmV 40.5 dB
12 Beállítva QAM256 7 362000000 Hz 5.2 dBmV 41.2 dB
13 Beállítva QAM256 8 370000000 Hz 5.2 dBmV 41.0 dB
14 Beállítva QAM256 9 378000000 Hz 5.5 dBmV 41.3 dB
15 Beállítva QAM256 10 386000000 Hz 6.4 dBmV 41.3 dB
16 Beállítva QAM256 11 394000000 Hz 6.7 dBmV 41.8 dB
17 Beállítva QAM256 12 402000000 Hz 6.9 dBmV 42.5 dB
18 Beállítva QAM256 18 514000000 Hz 5.6 dBmV 41.3 dB
19 Beállítva QAM256 19 522000000 Hz 6.1 dBmV 41.4 dB
20 Beállítva QAM256 20 530000000 Hz 6.2 dBmV 40.8 dB
21 Beállítva QAM256 21 546000000 Hz 7.0 dBmV 40.8 dB
22 Beállítva QAM256 22 554000000 Hz 6.7 dBmV 41.4 dB
23 Beállítva QAM256 23 562000000 Hz 5.9 dBmV 40.8 dB
24 Beállítva QAM256 24 570000000 Hz 5.4 dBmV 40.8 dBFeltöltési csatornák állapota
Csatorna Állapot Hozzáférés típusa Azonosító Szimbólum ráta Frekvencia Teljesítmény
1 Beállítva ATDMA 2 5120 Ksym/sec 52400000 Hz 49.5 dBmV
2 Beállítva ATDMA 1 5120 Ksym/sec 46000000 Hz 51.0 dBmV
3 Beállítva ATDMA 3 5120 Ksym/sec 58800000 Hz 49.5 dBmV[ Szerkesztve ]
-
z67
őstag
Holnap lejáró telefon hűséggel jelentkeztem be, valamiért a telefon érzékeny pont volt mindig. Ezt sikerült kihozni 7990 Ft-ért:
Kábeltv - digital HBO Pak
Kábeltv - DTV plusz TV-n
Kábeltv - DTV plusz TV-n
Kábeltv - Felvétel opció
Kábeltv - TV Premium
Internet - ePack
Internet - Internet 500
Telefon - Nonstop S díjcsomag -
4Grider
nagyúr
Te nem is a szolgáltatót véded, hanem a saját önös érdekeidet. És nagy ívben ejted le, hogy a szomszéd mennyivel fizet többet, az a lényeg, hogy te jól jártál. Ez ellen kellene tennie a hatóságnak, érvényt kellene annak szereznie, hogy az ÁSZF-ben leírt listaárak ne csupán az előfizetők kötbérezését és az akciók árengedményének kidomborítását szolgálják, hanem abban valós/kézzelfogható és számonkérhető havidíjak szerepeljenek.
-
4Grider
nagyúr
Hülyeséget beszélt, a határozott időre kötött szerződésben szereplő árat a szerződés lejártakor nem emelhetik, csak a fogyasztói árak emelésének mértékével (ez évi néhány százalék), vagy ha időközben történt valami hatósági előírás vagy technológia fejlesztés, akkor kicsit nagyobb mértékben. De nem emelhetik a végén 7600 Ft-ra, csak akkor, ha itt bedől az ország és elszabadul az infláció.
-
blakey
titán
Amit telefonon egyeztettek az lesz, számhordozást is elintézi a UPC, szóval 24-e után hívd őket, de akár most is beszélhetsz velük, én is beszéltem velük még hűség előtt. Tudakold meg, hogy mi a menete az átköltőzésnek.
-
blakey
titán
Nem tájékoztatott az ügyintéző? Mindig megmondják, hogy mi a szitu és arra lehet számítani.
-
DJDavid98
újonc
Kipróbáltam, tényleg működik, ha először felvesszük utána pedig letesszük. Így már nincs gond, köszönöm mindenkinek aki segített!
Végül is így érthető, hogy miért nem történik ez automatikusan, csak az a gond, hogy ha némít, akkor csak azt az egy készüléket, és a másik kézibeszélő ill. a régi vezetékes tovább csörög. Kár, hogy erre még nincs normális megoldás azon kívül, hogy váltsunk mobilra.
Samsung Galaxy S24+ / Mobil & Internet: Telekom
-
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
-
Toth_Jani
őstag
A Wi-Free nálam müködik de..... elég közel kell lenn egy CB-hez hogy tudjon csatlakozni.
Otthon ha ki van kapcsolva a CB akkor simán rá tudok lépni a szomszéd készülékére és meg tudom nézni amit akarok, de ez csak 8-10 méter, a munkahelyen látszik a jel próbál is csatlakozni, de szinte reménytelen, viszont az jó 70-80 méter. -
Kityeszto
tag
Hát én nekem magentáékból elég volt egy életre drága szar a szolgáltatásuk meg a cuccaik is szart szarra cserélnek soha többet. Digit választanám ha lenne itt de nincs szoval ha nincs ló jó a szamár is
Egyszer egy számítógép megvert sakkban - de aztán alulmaradt kick-boxban
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest