Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zimi91
tag
Van esetleg rajtam kívül más is, aki Díjneten keresztül intézi a számlákat és nem kapta még meg? MyUPC-n már ott van, díjneten meg sehol, pedig 11-en szokott mindig megjönni.
-
Zimi91
tag
válasz szabogabor10 #70794 üzenetére
Hát jah, 3 nagy mellett kb. senkinek sincs jelentős részesedése. 3-5% a Tarr, ha jól láttam.
-
Zimi91
tag
válasz szabogabor10 #70784 üzenetére
Még van pár órájuk. Tarr-hoz amúgy bekerült, igaz ők nem a legnagyobbak közé tartozik, de top10-ban ott van, főleg TV terén.
-
Zimi91
tag
válasz 4Grider #70721 üzenetére
Ez olyan kb. mint a területi kedvezmény. Valaki dupla annyit fizet, mint a másik, mivel nincs konkurencia. Tehát valakinek drága ugyanaz a szolgáltatás, valakinek nem. Csak írtam/írtuk, hogy nem lehet kijelenteni, hogy minden esetben keményen kell fizetni érte. Amúgy ha jól látom mindketten csak a HD csomagot írtuk, plusz 2.-3. beltériről nem volt szó.
-
Zimi91
tag
válasz hardverlog #70708 üzenetére
Spíler 3-t a legutóbbi közleményben nem említették, az egy ideig még nem lesz, a Spíler Extra pedig online szolgáltatás lesz, nem normál TV csatorna. Érdemi infót viszont nem tudok a kérdésre.
-
Zimi91
tag
Elsőre rendszerint nekem se lép be, de 2-3 próbálkozás után jó szokott lenni. https://www.upc.hu/myupc -t írom be, ott középen belépés. Mindig kipipálom, hogy maradjon bejelentkezve. Please wait...-nél várok kicsit, majd megint beírom a https://www.upc.hu/myupc -t, megint megcsinálom a belépést ahogy fent írtam. Ma 2.ra beengedett, 3-nál többet még sose kellett próbálkoznom. Aztán lehet mindig csak szerencsém van, de 2-3 hónap használat alatt így működött.
-
Zimi91
tag
Nekem sikerült. Igaz pár házzal arrébb lévő címre behozza a mix csomagokat, de az enyémre nem hozta be (ugyanazok a "konkurencia", igazán nincs is...). Felhívtam őket, mondtam, hogy a honlapon látom a mix-et, de nem tudom megrendelni. Az első nem nagyon foglalkozott a dologgal a második ügyintéző viszont mondta, hogy semmi gond, beállítja. Mondta az összeget, kérdezte, hogy ennyiért láttam-e, mondtam igen, 2-3 nap múlva jöttek is bekötni.
Mondjuk most olvasom végig, hogy te már meglévő előfizető vagy, így nem tudom mi a helyzet...
[ Szerkesztve ]
-
Zimi91
tag
válasz Multibit #69389 üzenetére
Ha jól tudom aktiválva van, viszont én szarakodtam egy sort vele, mire ment (többek között felhívtam őket). Valamint HD csatornák jártak volna a csomaghoz, de sikerült nem aktiválni, úgyhogy 3. telefonálásra végül megoldották (ha esetleg ilyen jellegű a második kérdés).
-
Zimi91
tag
válasz Intruder2k5 #69102 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a gyors választ! Igen azt olvastam már, hogy nem tudja az 500at. Eddig mondjuk 400nál többet sose sikerült mérni, elvagyok ezzel is, úgyhogy még nem jártam utána a "problémának", ezt is csak (500as net) azért rendeltem meg, mivel ez volt a legjobb árú mix csomag.
Akkor szerintem veszek egyet, aztán megnézem, hogy érzek-e bármi különbséget a CB és ezek közöt (online játéknál pl.). TC-t vagy Ubee ajánljátok amúgy?
69100 jelent valamit?
-
Zimi91
tag
válasz headhunter #68391 üzenetére
Ennyire stabil neked az 500as net sebessége? Ezt mondjuk én nem mondhatom el (aminek lehet több oka), de nincs bajom ettől függetlenül a CB-szal (remélem nem kiabálom el).
-
Zimi91
tag
válasz Lacccca87 #68381 üzenetére
Egyetértek, szerintem is kicsit túl lett már itt tolva a dolog. Környezetemben többen is használják, torrentre, játékra is, nem panaszkodik senki. Szerintem is inkább egyedi problémákról van szó, csak fel van nagyítva, mivel "nagyító alatt" kijött, hogy van baja a box-nak és akkor mindent rá lehet fogni. Belinkelt fórum alapján úgy tűnik a pinges dolog javult amúgy.
-
Zimi91
tag
válasz Xboy01 #68232 üzenetére
Én háromszor hívtam őket, igaz első kettőnél simán csak kérdeztem milyen csomagokat tudok megrendelni. Harmadiknál már hivatkoztam rá, hogy a honlapon ott van a mix, de nem engedi megrendelni. Mondta, hogy semmi gond, mindjárt beállítja, sikerült is. Ami érdekes, hogy az utcában 1-40 házszámig kb. feldobja a honlap is a csomagot, 40 fölötti házszámoknál nem, pedig semmi különbség nincs, elvileg még újabb rész is a 40 fölötti házszámú. Ahogy írták próbálkozz többször.
-
Zimi91
tag
válasz ArthurShelby #68206 üzenetére
Köszönöm! Amúgy tényleg visszavesz a wifi-ből, ha be van kapcsolva a wi-free. Miután kikapcsoltam már ott is van wifi, ahol eddig akadozva volt csak.
-
Zimi91
tag
válasz #21610240 #67496 üzenetére
Én szombaton telefonáltam, hétfőn pedig jöttek is bekötni (az más kérdés, hogy több körös lett a dolog). Másik szolgáltatónál 3-4 hét volt ez a folyamat, plusz TV megrendelésénél a STB-ra is vártam vagy 1-1.5 hónapot kb., szóval szerintem nagyon rendben van még így is a dolog.
-
Zimi91
tag
válasz szabogabor10 #67234 üzenetére
Tehát az oszlopokon optikai kábel megy és az előfizetők előtt lesz belőle koax? Miért nem full optika akkor már? Nagy része a hálózatuknak ilyen?
-
Zimi91
tag
válasz Watercolour #67045 üzenetére
Köszi a gyors választ. Erre gondoltam én is. Nem mintha nem lenne elég, de ha már 500asra fizettem elő... Hívom őket délután.
-
Zimi91
tag
Sziasztok, akinek rendelkezik CB-szal és 120asnál nagyobb a csomagja, meg tudná nézni, hogy a Haladó beállítás -> Eszközök -> Hálózat állapota -> Konfiguráció alatt a Konfigurációs fájl-nál mit ír? Nálam fiberpower120...-ot, viszont 500as csomagot rendeltem. Egyelőre csak telefonon volt időm tesztelni, de ott nem mértem 120nál többet. Előre is köszönöm!
-
Zimi91
tag
Sziasztok, van itt esetleg olyan, akinél légkábelen megy kint az utcán a vezeték és az oszlopról lehozva, földkábelen álltak be a házban, nem pedig oda is légkábelen ment/megy? Mindenem földben megy, örülnék neki, ha ez nem lenne probléma.
-
Zimi91
tag
válasz hypno skate #66580 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a választ! Felhívtam őket, nem akarják megadni a mix 3-4et... azt nem értem minek reklámozzák a tv-ben plusz miért van a honlapon alapból, ha nem adják meg mindenkinek. Nem 29-es körzet...
-
Zimi91
tag
válasz hypno skate #66558 üzenetére
Köszi az infót! Holnap felhívom majd őket. Teljesen új bekötés amúgy mennyi idő szokott lenni, van valakinek tapasztalata? Még kábel sincs a házban...
-
Zimi91
tag
válasz kabelmania27 #66553 üzenetére
Köszi. Attól függetlenül, hogy nem dobja ki a címre meg fogom tudni? Mert a honlap amúgy kihozza.
-
Zimi91
tag
Már látom a korábbi válaszokban. Kérdésem csak annyi lenne, hogy hogyan lehetne "kicsikarni" belőlük a jobb árat. Invitel van, mint esetleges "konkurencia".
-
Zimi91
tag
Sziasztok, a honlapon található Happy Home Mix 3-4 csomagok, viszont ha beírom a címet nem elérhető. Van rá valami opció, hogy azokon a kedvezményes árakon fizessek elő rá?!
-
Zimi91
tag
Sziasztok, van rá lehetőség, hogy ne a Connect Box-ot kapjam, vagy most már mindenki ezt kapja? Köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
-
Zimi91
tag
válasz kabelmania27 #45542 üzenetére
Szia, köszi a választ! Akkor ez ilyen VDSL szerű, ha jól értem, majdnem végig optika, kivéve az előfizetők előtti szakaszon. Házépítés előtt állunk, ezért szerettem volna tudni, hogy hogy érdemes majd kábelezni, tehát minden esetben koax jön be, nem optika. (Bár lehet érdemes optikával is számolni hosszú távon)
-
Zimi91
tag
válasz Zitronensaft #45531 üzenetére
Köszi a választ! Amúgy természetesen nem arra gondoltam, hogy van-e optika a UPC hálózatban, anélkül nehezen lehetne ekkora sávszélességet kivitelezni, hanem arra, hogy az előfizetőkhöz van olyan, ahol optika megy, vagy mindenhol koax.
-
Zimi91
tag
Sziasztok,
próbáltam utánaolvasni itt a fórumban, de nem sok sikerrel, illetve 1-2 hozzászólás megzavart, hogy biztos legyek a válaszban. A kérdésem az lenne, hogy az előfizetői végpontoknál mindenhol koax van, vagy van olyan, ahol már végig optika? Honlapon, ha jól olvastam ilyen hibrid hálózat van, hogy egy darabig optika, utána koax, viszont itt volt olyan, ahol azt olvastam, hogy az oszlopokon is már optika megy. Megköszönném, ha erre kaphatnék egy pontos választ! Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Path of Exile 2
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.