Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gurat
csendes tag
válasz kabelmania27 #16199 üzenetére
40-et még nem érte el mióta nézem.
Akkort nincs más majd telefon és csere. -
Gurat
csendes tag
válasz kabelmania27 #16197 üzenetére
A kábeldzsungel kezdtem és a sok össze-vissza madzag miatt rosszul láttam.
Szóval In- lakásba bejövő van kötve
tap-modem van kötve
out a box fele a másik elosztó van kötve.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
-
Gurat
csendes tag
válasz kabelmania27 #16195 üzenetére
out-ba a lakásba bejövő van az tap meg a modemel van összekötve.
-
Gurat
csendes tag
válasz kabelmania27 #16193 üzenetére
A modem elött egy
pct-1000-4w-rha modem elött ami jön a lakásba ott a
pct-mit1w-08 -
Gurat
csendes tag
válasz kabelmania27 #16191 üzenetére
Nincs.
Régebben volt 2 is és állandóan gondot okozott így ki lettek szedve. -
Gurat
csendes tag
válasz kabelmania27 #16175 üzenetére
-
Sanya
nagyúr
válasz kabelmania27 #16185 üzenetére
nekem chrome-mal nem jelenik meg semmi.
adblock nélkül simán fut
[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
devil-k
nagyúr
Baromság.
16.070 Ft-ra jön ki a jelenlegi Trio XL csomagom 240 Mbites nettel.
blakey
+1[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
blakey
titán
Csupán 5200 Ft-tal több ha így állítom össze jelenlegi csomagomat.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kabelmania27
Topikgazda
Mit szóltok a csomagkalkulátorhoz?
-
blakey
titán
válasz HUTCHDB #16181 üzenetére
Kipróbálhatod erőltetve is, de simán engedélyezve is működik, igaz nekem nem TC-m van.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
TeeJay
félisten
"sebesség korlátozás alkalmazása UTP" én ezt ki szoktam nyomni és akkor még gyorsabban is megy a letöltés a protokoll miatt
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Topikgazda
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz blakey #16180 üzenetére
Már ezt is próbáltam, vagyis a bridge módot, de sajnos semmi nem változott.
Az UPnP bepipálva, viszont a kimenő titkosítás "tiltva" volt.Átállítottam, de semmi változás.
Esetleg eröltetve?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
blakey
titán
válasz HUTCHDB #16179 üzenetére
Ha van saját routered akkor a TC-t tedd bridge mode-ba, kapcsold ki a wifijét és a saját routereden használd a megszokott beállításokat. Gondolom a upnp engedélyezve van, a kliensben pedig a kimenő titkosítás engedélyezve legyen.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #16176 üzenetére
Ebben esetleg van valakinek ötlete?
Már végigbújtam a topic-ot, de sajna semmi nem segít.
Letöltés gyönyörűen működik, felfelé viszont 0-a..[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
horush
addikt
válasz kabelmania27 #16173 üzenetére
Olyan van, hogy szétesik, akadozik a kép rossz jelszint miatt, de ilyen szürkülést szvsz nagyon valószínűtlen, hogy csinálna.
-
HUTCHDB
nagyúr
Máshol is kérdeztem, de talán ide is tartozik:
-
Gurat
csendes tag
válasz kabelmania27 #16173 üzenetére
Mit kellene keresni/nézni ott?
-
canniball
nagyúr
válasz kabelmania27 #16169 üzenetére
OK.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Gurat
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis segítség kellene. Teljesen random időközönként a mediabox olyat produkál hogy hirtelen szürke képet ad és függőlehesen fehér/szürkés vonalak és onnantol semmi. Se kép se hang , semmi sem segít csak az áramtalanítás. Semmi rendszer , eltelt idő nem fedezhető fel , egyszerűen megáll. Valakinek ilyen tapasztalata?
Van valami megoldás vagy hívni és csere?Üdv
G -
canniball
nagyúr
válasz kabelmania27 #16152 üzenetére
Szerintem nyárig még állítanak rajta (párszor), (nem akarom elkiabálni de) szakadós problémám sosem volt.
-
BoneDragon
veterán
Levolt tiltva alapbol a biosba.. Most csont nelkul megy. Koszonom a segitseget!
-
MODERÁTOR
válasz BoneDragon #16164 üzenetére
Windows Start menü -> Futtatásba írd be, hogy cmd majd a felugró ablakba, hogy...
ipconfig /all
Itt keresd meg a Helyi kapcsolat részt, és tegyél be ide egy screenshot-ot arról!
-
devil-k
nagyúr
válasz BoneDragon #16164 üzenetére
Figyelj már, telepítve van a hálózati kártya drivere?! Azt írtad, hogy új a gép. Akkor több mint valószínű, valami ilyesmiről lesz szó. Elő az alaplaphoz kapott CD-vel és telepítsd fel, ha nincs!
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
-
BoneDragon
veterán
válasz Intruder2k5 #16161 üzenetére
Lehet bena vagyok de semmi ilyesmit nem talalok.
-
MODERÁTOR
válasz BoneDragon #16160 üzenetére
Windowsban vezérlőpult, hálózati kapcsolatok, helyi kapcsolat tulajdonságai, TCP/IP (esetleg IPv4) protokoll tulajdonságai, automatikus beállításon legyen minden!
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
válasz Intruder2k5 #16159 üzenetére
A modem nem jelez hibat. Szerintem fix ip-m van. Ezt hogy lehet megvaltoztati?
-
MODERÁTOR
válasz BoneDragon #16157 üzenetére
Akkor vagy fix cím van beállítva a kliensen, vagy pedig rossz a kábel amivel próbálkozol! Esetleg a modem is lehet rossz, bár ez ritka, de volt már példa rá...
Egyébként online-ba áll a CISCO?
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
-
BoneDragon
veterán
válasz Intruder2k5 #16156 üzenetére
Nem.
-
MODERÁTOR
válasz BoneDragon #16155 üzenetére
Ez az oldal bejön?
-
BoneDragon
veterán
válasz Intruder2k5 #16154 üzenetére
Semmit nem lat a gep ez a bajom.
-
MODERÁTOR
válasz BoneDragon #16153 üzenetére
Szia!
Mármint, mit nem lát a gép? Nem éred a diagnosztikai oldalát? Vagy egyéb?
-
BoneDragon
veterán
Sziasztok!
Van egy cisco epc3208-as modemem es miota uj gepem van az istenert nem tudom ravenni hogy lassa a gep. Win7 van. Esetleg van valami leiras van hozza vagy tudtok segitene reszletes leirassal? Probaltam upc oldalarol ezt a szereld magad hulyeseget de nem ertem vele semmit. Koszonom
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz canniball #16151 üzenetére
Okés, elsőre lehet kevésnek tűnik a +4dB de nyáron lehet pont ennyi elég lenne ahhoz hogy ne (52felett nem tud a modem négy frekivel adni) szakadjon a net, azért javaslom hogy majd nézd meg az osztót mert ha szükséges ilyenkor könnyebb cserélni mint nyáron.
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz Intruder2k5 #16149 üzenetére
Hogy őszinte legyek fogalmam sincs, nem szoktam nézegetni; amíg a TV és a net is működik nem érdekel milyen számok állnak mögötte.
kabelmania27!
Nem tudom, fent az elosztó a padláson ahol azóta sem jártam. Mivel egyedi problémám sosem volt köszönöm a javaslatot, de nem áll szándékomban belenyúlni.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz canniball #16148 üzenetére
Köszi, rendben vannak az értékek de az adási lassan eléri az 50-et és a vételi is lehetne több. Rubicomos topicban korábban beszéltük ha jól emlékszem, hogy egy hármassal és egy kettessel van elosztva. A hármasnak mindhárom kimenete egyforma csillapítású vagy egyik ága -3,5 másik -7,5? Azért kérdezem mert ha egyforma 5,8dB-s hármas, célszerű lenne ilyenre cserélni (-3,5ös ág kettes osztó) hogy több adási tartalék legyen nyáron.
Intruder2k5: Úgy emlékszem jobb ds értékek voltak nála. Amíg adási 50alatt lesz nem fog szakadni.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
canniball
nagyúr
válasz kabelmania27 #16147 üzenetére
-
canniball
nagyúr
válasz Intruder2k5 #16142 üzenetére
Ez eszembe sem jutott, azt hittem a mi oldalunkon van az Invi "keze a dologban".
-
MODERÁTOR
-
canniball
nagyúr
Hír TV online (élő)
ATV online (egy órás csúszással)Keresés közben bénáztam kicsit, azt beütve hogy hírtv.hu egy Inviteles oldal közölte velem hogy nincs ilyen domain, WTF?
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz Intruder2k5 #16138 üzenetére
Köszi
Igazából szerettem volna a teljes műsört hallgatni háttérben és nem mindig odarohangálni a géphez, mert ez így kényelmesebb lett volna.
Na mindegy megpróbálok nem összeesküvés elméleteket gyártani Biztos túl sokan nézik ezt a két csatornát most és nem bírja a rendszer[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Szia!
Erről nem tudok semmit, de ha az segít, akkor én elmondom, hogy délelőtt 9 óráig a választásra jogosultak 9,5%-a adta le szavazatát!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
Sziasztok!
Kerepes és környékéről tudna valaki nyilatkozni TV adással kapcsolatban? Szinte minden adó megy, kivéve a HírTV és az ATV...
Kíváncsi lettem volna választási részvételi adatokra, főzés közben hallgattam volna, de pont ez a két adó nem megy... Hónapok óta nem néztem TV adást, erre mikor nézném, akkor meg nem tudom -
Mate
nagyúr
Bekötők által használt appot nem lehet megszerezni valahonnan?
-
MODERÁTOR
-
canniball
nagyúr
válasz Intruder2k5 #16131 üzenetére
No még akkor az a szerencséd. Az Invinél azért még így is tényleg jobb, csak tennék már rendbe a környéket...
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #16131 üzenetére
Milyen csomagot kértek?
-
MODERÁTOR
válasz canniball #16129 üzenetére
Ááá, szerencsére nem! Mondjuk kérdeztek még tavaly, hogy milyen a upc, akkor mondtam, hogy végül is nincsen vele gond (ami máig igaz is volt), de mivel pont előtte írtak alá Invitelnek, így a dolog csak elméleti volt! Most letelt a hűség, és mivel a gyerekek keveselték az ADSL tempóját, így váltottak! De szerencsére nem én beszéltem rá őket, nem is tudtam róla, csak tegnap mikor hívtak, hogy nálam van-e tv!
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #16128 üzenetére
Minden kezdet nehéz
Mondtad nekik hogy benne van a pakliban?[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz Intruder2k5 #16128 üzenetére
És legalább te győzted meg őket hogy jöjjenek?
-
MODERÁTOR
-
canniball
nagyúr
válasz Intruder2k5 #16112 üzenetére
Én tegnap nem voltam itthon, így szerencsére ezúttal kimaradtam a "jóból".
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #16125 üzenetére
Igen ezért kérdeztem poli27-től a CMTS területről, mert a kiosztásban felsorolt települések egy CMTS-re soknak tűnnek.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #16124 üzenetére
Az lehet, de Szendehely, Nógrád, Berkenye, Diósjenő, stb... az vagy 30-40km ide, kétlem, hogy azok is Őrbottyánból mennének!
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #16123 üzenetére
Sokminden hiba lehet, beázás szakadás kontakthiba, áramszünet, lefagyás stb, így csak találgatni lehet de akkor inkább lottó.
Ezeken a településeken azonos a kiosztás: Sződ, Sződliget, Szendehely, Katalinpuszta, Csörög, Nógrád, Berkenye, Diósjenő, Vácrátót, Váchartyán, Vácduka, Őrbottyán, Csomád, Vác
poli27: Ezek egy CMTS-en vannak?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #16122 üzenetére
Meg Vácduka is, és még ki tudja mi... Talán Sződliget is! poli27 ezt jobban tudja!
Nem is az értékeket keveslem én, a csökkenés szerintem csak egy másik hiba következménye, és az, hogy tegnap állt minden, amiatt a hiba miatt volt, és nem közvetlenül a kevés jel miatt! Csak hát, ki tudja mi volt az a hiba...!
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #16121 üzenetére
Ezek elfogadható értékek, 60dB körül kap a modem.
Őrbottyánra van rákötve Vácrátót, Várchartyán és Sződ? -
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #16120 üzenetére
Most kikötötte a modemet a mérés miatt, majd vissza, és ez lett a helyzet...
Downstream Channels
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 0.6 dBmV 39.5 dB
Channel 2: -1.9 dBmV 39.0 dB
Channel 3: -1.1 dBmV 39.0 dB
Channel 4: -0.2 dBmV 39.4 dB
Channel 5: 1.2 dBmV 39.4 dB
Channel 6: 1.8 dBmV 39.4 dB
Channel 7: 2.4 dBmV 39.7 dB
Channel 8: 2.7 dBmV 39.8 dB
Upstream Channels
Power Level:
Channel 1: 46.8 dBmV
Channel 2: 45.5 dBmV
Channel 3: 46.0 dBmV
Channel 4: 46.5 dBmVDe működik!
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #16119 üzenetére
Igen emlékszem -8as ds értékekre, az a lényeg hogy most működik.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #16117 üzenetére
Nem változott, most minden rendben van! De nem is ez a lényeg, hogy pozitív, vagy nem pozitív, mert mind tudjuk, ment nekem a net igencsak negatív jelszint mellett is!
A hsz írása közben itt járt a szerelő, rámért a vonalra, most nem látott semmi gondot, de visszakereste a tabletben, és hát annak ellenére, hogy a upc tegnap ezt tagadta, mégiscsak központi probléma volt, amint ez az őrbottyáni cmts-ben látható volt! Azt mondta, le fogja adni átvizsgálásra...
Nála is pont ez az időpont látszott kiesőnek, reggel fél nyolc, és este hét közt!
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #16116 üzenetére
Igen, pozitív a vételi tehát megfelelőek az értékek. Adási nem változott? Digitális adások rendben vannak?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #16115 üzenetére
Most működik, a sebesség jó, de valami történt a hálózattal, mert a jelszintek tegnap jelentősen csökkentek, most is éppen 0-5 közt vannak, és a szomszéddal is beszéltem, náluk is kb. 1Mbps volt tegnap, és analóg TV-jük sem ment (digitális nincs is nekik)! Este hét körül tért magához, akkor emelkedtek vissza a jelszintek ilyen nulla körülire, előtte volt még mínusz három is, egész nap csak szenvedett!
Ez a fasza, hogy ha most valami véletlen folytán kijön a szerelő, mit fog látni? Hogy jó minden, net megy, jelszintek rendben!
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #16114 üzenetére
Megjavult az internet?
-
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #16113 üzenetére
Nagy nehezen sikerült telefonálni, bejelentettem, holnapra ígérték a szerelőt! Annyira lassú a kapcsolat, hogy az ügyfélszolgálatos nem tudta megnézni a jelszint értékeket!
-
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #16112 üzenetére
1221 foglalt folyamatosan...
szerk:
Nem foglalt, semmit sem lehet hívni, minden foglaltat jelez![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
canniball
nagyúr
válasz csababarca #16110 üzenetére
Akkor tényleg marad a csere.
-
csababarca
őstag
De miért cseréljünk digi boxot,amikor az tökéletesen működik? Nem a kép minőségén van a lényeg,mert megfelelő,ezt csak mellékesen jegyeztem meg.
Nem tudom a típusát,képet linkeltem. Régi, majdnem 10 éves már. Most nincs keret újabbat venni, amíg nem döglik be,ez lesz.Cannibal: ezt is próbáltuk, de 1-1,5 méterre eltettük,nem használt, messzebb meg nem tudjuk rakni.
Jövőhéten kicseréltetem a box-ot, a upc-st, aztán meglátjuk.
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
canniball
nagyúr
válasz csababarca #16105 üzenetére
" De akkor csak a UPC box-okkal van ilyen jellegű gond? "
Könnyen előfordulhat. Próbáld meg távolabb tenni, pénzbe nem kerül.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Mate
nagyúr
válasz csababarca #16107 üzenetére
Ha sportfan a család, leginkább a digi boxot lenne érdemes cseréltetni hd boxra. Kicsit drágább, de mindenben jobb. Így, hogy hdmi-n nem lehet összekötni kevésbé lesz szembetűnő a kép javulása, de jó minőségű scart-al azért szebb lesz.
Mi a tv típusa?
[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
Egy fekete négyzet alakú matrica van rajta.
Most fekete távirányító van,előtte a szürke volt. Fekete talán egy fokkal jobb.
Az lesz szerintem,higy a boxot lecseréltetem,de amúgy hdmi nincs a Tv-n,de attól lehet jobb lenne.Igen digi sport miatt van,nagy sportfan az egész család. Viszont maga a upc adása szebben jön,így minden mást azon nézünk.
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Mate
nagyúr
válasz csababarca #16105 üzenetére
Mit ragasztott a szerelő?
Illetve szürke vagy fekete távirányító van?
Továbbá miért nem cserélteted ki a beltérit HDMI-s beltérire? Digisport miatt van digi is bekötve?
-
csababarca
őstag
válasz Uthenger #16104 üzenetére
Köszi. De akkor csak a UPC box-okkal van ilyen jellegű gond? mert mint írtam, a digis egységgel nincs ilyne baj,az működik szépen.
Illetve a mi boxunkra is ragasztott a szerelő valamit,mondjuk az fekete,az azóta is rajta van.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Uthenger
aktív tag
válasz csababarca #16103 üzenetére
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=110831944&t=9175520
a plazma tv-ket nem szeretik a box-ok állítólag, vagyis az infra vevője...Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
csababarca
őstag
Sziasztok. Kicsit hosszú leszek,de remélem átjön a problémám.
Nah most, adott egy Samsung Plazma tv, [link] , egy UPC beltéri egység, [link], és egy digi tv-s beltéri egység, [link].
Scart kábellel vannak összekötve a tv-vel.Nah a probléma a következő: a UPC-s kapcsoló nagyon nehezen irányítója nagyon nehezen veszi az jelet. vagy hogy mondjam,szóval A-ról B-re akarok váltani, nagyon nehézkesen megy. Csak ha nagyon közelről nyomom,vagy ha nagyon erősen. Távirányító is cserélve lett direkt, de az újjal sem jobb.
A digi adásokat a digi kapcsolóval simán lehet kapcsolgatni, első nyomásra megy minden, stb, azzal nincs gond. Kábel tv szintén.
Csak a UPC-nél áll fenn ez a probléma.
Gondoltam rá,hogy a UPC-t zavarja a DIGI-s box, ezért áramtalanítottam a digit, de így sem lett jobb.
Rossz lehet a beltéri egység,vagy mitől lehet ez? Máshol ahol ilyen UPC-s box van simán lehet kapcsolgatni probléma nélkül, nálunk meg kínszenvedés az egész. Egyszer már a box is volt cserélve, talán pár hétig jobb volt, de aztán ugyan úgy rossz lett.Valakinek ötlet? lehet megint a box-ot kéne kicserélni? Vagy mi lehet a gond? Mert a kábel tv-t,meg a Digi-t simán lehet kapcsolni, a UPC viszont szinte használhatatlan.
Előre is köszi.
CsabaiPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
canniball
nagyúr
válasz Intruder2k5 #16097 üzenetére
Nem tudom melyik a problémás egység, de igazán kicserélhetnék már, amennyit ide járnak...
kabelmania27!
Ne haragudj, de emiatt nem kapcsolom be a PC-t (ha a kollégánál jó akkor nagy valószínűséggel nálam is).https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Politika
- PlayStation 5
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk