-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
ElEvEn11
senior tag
válasz
Inhouse #117181 üzenetére
Ezzel az akvizícióval én most visszakerültem hozzájuk. A mobilszámom eredetileg náluk indult vagy 20 éve. Ugyan már egyre kevésbé használom, mióta kint élek, de tény, hogy nagyjából hasonló okokból hagytam őket ott anno és csak a számot vittem. Erre most úgy jártam, hogy visszakerültem és ugyanaz a szopacs megy. Szignifikáns a különbség a számlázási rendszerük megbízhatósága és a régi, UPC-s ugyanilyen megoldása között. Holott elvileg világcég, de 2 éve képtelenek megoldani és a mobil/vezetékes szolgáltatások még mindig nincsenek összevezetve egy számlára. Röhej!
Anno, amikor leléptem tőlük, még 1 év múlva is kedvezményes ajánlatokkal hívtak fel, pedig akkoriban éppen ezt hiányoltam tőlük, illetve azt, hogy egyáltalán nem tájékoztattak ezekről a weboldaluk meg csak egy hajszálnyival volt jobb, mint most. ...és hát most sem egy űrrakéta.
A router. Most cserélték le otthon a router-t a sajátmárkázott szarukra. Full kínai gagyi az egész és a WiFi is gyengébb. Néha egyszerűen csak nem működik, pedig minden jól van beállítva. Röhej a köbön. Világcég!
Aktív témák
- iPad topik
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest