Aktív témák

• cekkk

veterán

válasz Mate #12776 üzenetére

Bármit újra kell kötni hónapokat kell várni
    Én bementem megrendeltem és jöttek. 3 helyen laktam hol volt volt ahol újra kötés volt minden a megbeszéltek szerint zajlott.

Emailen 2 hét múlva válaszolnak, facebook-on leírják a telefonszámukat, telefonszámon meg talán éjjel eléri őket az ember.
    Bár mikor hívtam őket mindig felvették pár percen belül, a hibákat pedig pár óra alatt javították, ez általában a lécsőházban lévő dobozukkal volt baj 1-2 havonta.

Számlázás teljes káosz
    Nekem mindig ugyanaz a két tétel szerepelt rajta abból soha nem volt káosz. :DDD

Kevesebb csatorna és kevesebb HD csatorna.
    Kb napi 15-30 amit én tévét nézek, viszont volt M1 hd a forma1 miatt nekem megfelelt, nincs igényem a hd csatornákra, amit akarok megszerzem más forrásból, természet filmet meg elalváshoz nézek ott meg mindegy, hogy hd vagy nem :DDD

Úgyhogy annyira nem nyerő a digi. Szánalmas egy cég és mondom ezt úgy, hogy nekem is van digim.

3 évig volt Digim és soha semmi olyan jellegű bajom nem volt vele ami miatt panaszkodnék. A upcvel sincs, de kevesebbet ad drágábban és ez a nagy bajom nekem :D

A digi igen is tud normálisan szolgáltatni. :K

De nem akarok upc-digi vitát elindítani.

Aktív témák