- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Proxmox VE
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Excel topic
- Videó stream letöltése
-
IT café
- Az USB, és Ethernet csatlakozó nem jó semmire. Le vannak tiltva, nem működnek. (Na jó, az USB csatin ott az 5V, szóval USB-s töltőként használható)
- A felvételeket digitális úton (fájlként) nem lehet kinyerni. Az egyetlen járható út, hogy az analóg kimenetre kötött magnóval/digitalizálóval mented ki a felvételeket.
- Nem találsz meg egy műsort/MUX-ot? Nézd meg a hivatalos listában, hogy melyik frekvencián jön.
-Bizonyos csatornákon akadozik/kockásodik a kép. Ellenőrizd a jelszintet, minőséget. Digitális adás esetén a minőség a fontosabb paraméter, minnél közelebb a 100-hoz, annál jobb. A jelszin 40-50% felett okés.
A jelszintet ellenőrizheted a UPC által adott mondemen is a http://192.168.100.1 címen. A következő paraméterk olvashatóak itt:
Receive Power Level
A bejövő jel nagyága, kb -6 dBmV felett jó. Ha kevesebb, kevés a bejövő jel. Meg kell nézni a belső kábelezést. Elosztók, csillapítók, csatlakozások.
Transmit Power Level
A kimenő jel nagysága, kb 50 dBmV alatt jó. Ha több, akkor is át kell nézni a kábelezést, mert túl nagy jelszinten kell adnia a kapcsolat fentartásához.
- Ha szakad a net és olyan hármas splitter van a modem előtt amelynek egyik kimenete -3,5, másik kettő -7,5, meg kell nézni hogy a -3,5be van-e a modem, leágazó esetén ha tapba van a modem és outba analóg tévé a kábelek felcserélésével lehet próbálkozni. Ha 50 felett van az adási(Transmit...) és van csillapító, akkor csillapító nélkül meg lehet próbálni hátha a kritikus szint alá csökken.
- A mediakártya használata esetén nem érhető el a médiatár. Felvétel készítésre/time shift-re is csak akkor van lehetőség, ha TVkészülék tudja.
- Mediacard használatának feltétele, hogy CI+ interface legyen a készüléken. A CI nem elég! Nézz szét a UPC hivatalos(az oldal alján!), vagy a nem hivatalos listán. (Ez utóbbi szerkesztető, szóval ha van olyan készüléked, ami nincs a hivatalos listán, de nálad működik a mediacard, légyszi oszd meg velünk a pontos modellszámot, és egyéb tapasztalatokat)
Érdmes átlapozni a TV útmutatóját (annak apró betűs részével együtt) is, általában ott is feltüntetik, hogy van-e benne CI+ foglalat.
- Amennyiben ékezet-gondok vannak az EPG-ben akkor szlovák területi beállítással kell hangolni, de ekkor a nyári időszámításkor egy óra csúszás lesz, amit bizonyos készülékek tudnak kezelni, mások viszont nem. Utóbbi a régebbi, a hivatalos listán nem szereplő TV-knél fordulhat elő.
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
amulet #12699 üzenetére
Nálam bő egy éve volt rövid ideig egy ezüst színű vacak (hogy melyik volt pontosan arra már nem emlékszem, talán valami Pace), arról a következőket tudom mondani:
2. semmiféle hálózati/médialejátszási funkciója nem volt.
3. veszett lassú volt az egész működése, legszívesebben a falhoz vágtam volna.
4. nem volt módosítható a sorrend, de legalább az elő nem fizetett csatornákat léptetéskor kihagyta.
+1. nem volt rajta HDMI csak scart.
Hogy még ezeket a dobozokat adják-e és hogy a többi milyen azt nem tudom; amikor jött a mediacard egyből váltottam, számomra megváltás volt.
Ha nincs szükséged extrákra (rögzítés, videotéka stb.) akkor én a helyedben a TV-t hagynám a Diginél/azt is meghagynám a UPC-s mellett, számomra felbecsülhetetlen dolog (lenne) hogy nem kell a kódolás miatt box-szal/kártyával szórakozni.
És ha már homár: mi vitt rá arra hogy elgondolkozz a váltáson? -
amulet
senior tag
Sziasztok
Most szeretnék átmenni Digiről UPC-hez Trio L csomag szimpatikus,
Váltás előtt azért pár dologra kíváncsi lennék mert a UPC nem nagyon akar válaszolni, vagy olyan válasza van, hogy ez a szereléskor derül ki...1. Ehhez a csomaghoz milyen médiaboxot adnak? milyen típust? Melyik a jobb?
2. Van otthon NAS serverem, kommunikálni fog vele, látja az otthoni hálózatot mint egy média lejátszó és le is játssza a filmeket?
3. a csatorna váltása milyen gyors-lassú? erre vagyok a legjobban allergiás, mert idegesítő az mikor csak böngészel a csatornák között...
4. Egyénileg módosítható a csatorna sorrendje?Kérlek segítsetek
köszönöm -
khorvat
senior tag
válasz
Gubek-Einste #12676 üzenetére
Az új csatornák (Travel Channel HD, D1) frekvenciáját tudja vki, pontosabban az kellene milyen csatronákkal van egy frekin mivel mediacardhoz így tudnám a helyi viszonyoknak megfelelően beállítani!
Persze ez a lista így már megint nem napra kész: Mediacard frekvencia - Eger -
Mate
nagyúr
Ezt neked kell tudnod. Nekem például semmi kép nem kellene HBO, viszont kell a hd sportcsatorna. De ha téged a filmek érdekelnek, akkor nem feltétlen éri meg. Esetleg Digi műholdas konstrukció. Ott HD-t és filmcsatornát is kapsz 3500 körül. De ezeket neked kell eldönteni, mi nem fogjuk tudni megmondani, hogy megéri-e vagy sem.
-
o_tom
aktív tag
válasz
canniball #12692 üzenetére
Ezen agyalok: most analógba rettentő minőségben, minden adóm van, ami itt elérhető (fillérekért!).
Érdemes e átváltanom Digitalba, úgy hogy csak negyvenakárhányas csomagot tudnám bevállalni anyagilag? Lenne-e annyival jobb a képminőségem, hogy bukjam érte a HBO/HBO2 csatornákat? -
-
o_tom
aktív tag
válasz
kabelmania27 #12686 üzenetére
Köszi
MediaCard nélkül semmit sem tudnék fogni vele? -
o_tom
aktív tag
Sziasztok
Van egy érdekes kérdésem:Vidéken lakok, Pest megyében. UPC kábelnetem és UPC analóg kábel TVm van. Ezek eddig mind egy koaxon jöttek be. Az érdekelne engem, hogy a Digitális Kábel adás (már vidéken is van, hurrá) is ugyanezen a zsinóron jönne be, ha kérném?
esetleg, ha lenne egy CI+ TV-m, akkor jönnének rajta így is adások Digitálisan? Vagy csakis, kizárólag a UPC által adott dekóderrel működne? -
gorkmc
tag
Ez a d1 Kultúra televíziója, Domino TV: http://www.d1tv.hu/
500 fölött ez az első csatorna. Ezek szerint új kategóriának tekinti az UPC.
Leírás alapján ide simán beférne: "az ismeretterjesztő- és életmódcsatornák (201-252)" -
bolha23
aktív tag
Nem hinném, hogy bármiről tárgyalnának, mert a Sport1 US csak német nyelvterületre vette meg a jogokat, nem páneurópai csatorna.
"At launch, the new channel will be available in HD exclusively in Germany. SPORT1 US HD is available in Germany via satellite exclusively with Sky for all HD subscribers who have booked the Fußball Bundesliga or the Sport package plus HD. The channel will be distributed in Germany and Austria."
-
Mate
nagyúr
Meg is jött a válasz UPC-től.
Vagyis:
Travel Channel HD 223-as csatornahely
D1 TV 551-es csatornahely.A promóció az ESPN által lett feltéve, a UPC-nek egyelőre nincs szerződése az új csatornával.
Levelükből továbbá még arra következtetek, hogy már tárgyalnak az új csatornáról, de még biztosat nem tudnak mondani. -
Mate
nagyúr
válasz
Ezek már vannak? Frekit tud valaki mondani esetleg?
ÁSZF-ben és máshol sincs info róla.
És az a D1 az mi a fene?
-
Hyaz
csendes tag
Nálam az ESPN America helyén éjféltől a Sport1US HD van, ami a Sky ma indult sportcsatornája, és NFL, NBA meccsekkel hirdeti magát!!!!
-
kungzi
veterán
válasz
de a travel channel HD nagyon jó
-
Új csatornák:
223 - Travel Channel HD
551 - D1
A tervez szerint megszűnt a ESPN America HD, helyette üzenet olvasható és tájékoztató a Travel Channel HD bekerüléséről. -
club1
veterán
válasz
digikábeles #12674 üzenetére
Annyira nem az. A UPC mögött befektetői csoport áll, a cél a haszon maximalizálása a költségek minimalizálása. Ha az előfizető el akar menni, akkor jó a kisebb árrés is, ha maradni akar, akkor minél nagyobbat kell rajta szakítani. Alapvető elvek ezek ebben a rendszerben...
-
Mate
nagyúr
válasz
gorkmc #12664 üzenetére
Vagyis 4870-et fizetsz a digital goldélrt+2000+2780+550=10.200
Én 10k körül vizetek jelenleg digital gold+2hd mediacardért és 120-as netért.
Digital goldra meg kell, hogy adják az alap 1000 huf-ot. Vagyis 4000-4190 körül. Esetleg 3870.
A hd csomagra adhatnak 3 hónap ingyen időszakot.
A netre szerintem semmit nem adnak. 2780-ból már nem igen fogsz tudni faragni. Ez már így is kedvezményes ár.Telefon kell egyáltalán?
Illetve felvevős hd-n, esetleg hd lemondásán is el lehet gondolkodni. Attól függően, hogy pl. milyen hd csatornákat nézel. -
-
Mate
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #12660 üzenetére
Elmondjam mi lesz az akció?
Mindig ugyan az, már 2 éve
-
-
Mate
nagyúr
válasz
gorkmc #12653 üzenetére
Csomagban vagy? Akkor szoktak 24 hónapot erőltetni. Lehet már most is kedvezményes áron kapod és ezért nem lenne olcsóbb. Így viszont számolj azzal, hogy szép lassan felfog kúszni az árad a normál árra.
Amúgy most is vannak akciók. pl. 3 hónap ingyen hd csomag, vagy első hónap ingyen stb. De ezeket így látatlanban, a csomagodat nem ismerve nehéz megmondani.
-
paolinho
őstag
Nem tudom, ez érint-e valakit, de nálam a lejárt hűséget követően UPC-ék ingyen kicserélték az EURO scart-os médiaboxomat HDMI-sre. Nem kértem, hogy legyen benne rögzítő, így a havidíjam is csökkent 500-zal (van rögzítős DVD-m, azzal mindent meg tudok oldani), valamint 3 hónapig ingyen adják a 14 HD csatornát, azt követően vagy ráfizetek egy ezrest és marad ez a csomag, vagy csak 4 HD csatornával üzemelhetek tovább.
-
gorkmc
tag
Szerintetek ősszel (pl. szeptembertől) lesznek új UPC akciók? Nekem aug. végével jár le az 1 év hűségidőm. Amit telefonban ajánlottak kedvezmény, azt vagy 24 havi hűségre kérték - ami hosszú idő, nem vállalom be -, vagy ha 12 havi akkor pedig 10Ft kedvezmény lett volna a jelenlegi árhoz képest.
-
delig
tag
válasz
Gubek-Einste #12651 üzenetére
Hatalmas köszönet!!!!
-
delig
tag
Sziasztok!
A honlapról lehet leszedni egy olyan űrlapot, amit a főbérlőnek kell kitölteni, hogy beköthessük a szolgáltatásokat a lakásába? Ha lehet ne kelljen már egy ügyfélszolgálatra ezért bemenni
Köszikee!!
-
Mate
nagyúr
válasz
tpeter77 #12647 üzenetére
Több lista is létezik. Az egyik elérhetőségét az imént adták meg.
De minden egyes ci+-os dvb-c-s készülékkel megy a dolog. Egyedül az ékezet, vagy időzóna csúszás lehet EPG-nél. De ez is területenként eltér, vagyis néhol jó, néhol nem ugyan azzal a tévével. (Ez a lista is el lett küldve nekik.)
-
canniball
nagyúr
-
tpeter77
addikt
válasz
blakey #12619 üzenetére
sziasztok,
Panasonic P50U30 működik a CI+ mediacard-dal. Nem csináltam semmit, reggelre bejöttek a csatornák.
Lehet este valami frissítést végzett a UPC rendszere a kártyámon?!F I G Y E L E M
Segítséget kérnék tőletek!Azt mondta a UPC ügyintézője, hogy a upc weboldalán a kapcsolat fül alatt kell üzenetet írni nekik, hogy működik a TV a mediacard-dal, és tegyék fel a tv-t a kompatibilis tv-k listájára:
" Üzenet küldése az Ügyfélszolgálatnak "
http://ugyfelszolgalat.upc.hu/app/ask/c/98
Ide szépen kell megírni a tv pontos típusát, milyen előfizetésed van, amin bejönnek a csatornák, és fel fogják tenni a tv-t a CI+ kompatibilitási listára.
Kérek mindenkit, segítsünk nekik bővíteni a listát!
üdv,
Péter -
-
Mate
nagyúr
A korábbi igen kedvezményes árral is le akartam mondani a TV-t UPC-nél. Van digi, így nem akartam kettőt fenntartani. Aztán gondolkoztam és gondoltam legyen, aláírok még egy évet. Megbeszéltem egy ügyintézővel a dolgokat és mondták, hogy mire tudnak adni kedvezményt és mire nem. Később telefonos véglegesítésnél Örömmel tudatta, hogy elintézte a további kedvezményt, így még olcsóbb lesz a dolog.
Úgyhogy 100% pozitív tapasztalat megint csak. Más cégnél nem tapasztaltam olyat, hogy
1. Ekkora mértékű kedvezményt adnak az ügyfeleknek.
2. Már általam elfogadott árból még tovább csökkentenek.Mivel internet előfizetés külön néven volt és már untam a dupla számlát, külön fizetést stb., így egy névre lett hozva a kettő. Méghozzá a TV előfizetés nevére.
A háttérben ezt úgy tudják megoldani, hogy az internet előfizetőhöz kapcsolják a tv-t, majd ott átírják a nevet. Azt mondták, hogy az internet az alap, így azt nem tudják mozgatni. Ezzel nincs is gond látszólag, de ebben az esetben felmerült egy probléma.
A tv előfizetés csoportossal volt fizetve eddig, míg az internet előfizetés simán bankkártyával. Mivel az internetes ügyfélszámon megy tovább a dolog, így újra igényelni kell a csoportos megbízást a banknál.
Ha valakinek hasonló ügye van, erre figyeljen oda!
Illetve meglépem a digi műholdasnál a hd beltérit. Kíváncsi leszek pl. digisport képe milyen, illetve, hogy upc-s Sport 1 HD és digi-s Sport 1 HD közt lesz-e különbség.
-
Mate
nagyúr
Kivételesen elnéztem, de jelszint és elágazások akkor is lesznek és kellenek. Nem gondolom, hogy azért, mert válaszolt egy kérdésre egy szóban én ne válaszolhatnék rá. Mint már oly sokszor most is zárom veled a beszélgetést, miután megint balhé lenne belőle. (Mint veled szinte mindenkinek)
Az meg, hogy ki az okos és ki az okoskodó....
-
air
nagyúr
Legalább a kérdést olvasd el, amire válaszolsz!
Netje van, TV-t szeretne mellé. Azt kérdezte, hogy egy második kábelt húznak be, vagy ugyanazon fog menni a TV, mint a net.
Erre én pontos valaszt adtam, te viszont jössz azzal, hogy osztó, elágazás, jelszintek meg külön modem. Mintha meglévő TV mellé akarna netet.
Szerintem a feltett kérdésre az én válaszom is kielégítő volt. Nem kell óvodásnak nézni az embereket, és mindent Ádám-Évától magyarázni, mint ahogy azt az előző kérdéssel is tetted. Ettől nem tűnsz okosabbnak, csak okoskodónak. -
Mate
nagyúr
-
wiggen123
senior tag
Sziasztok.
Az a kérdésem, hogy most csak upc internetem van. Koax kábelen jön be a lakásba. Ha rendelnék mellé TV szolgáltatást is, akkor plusz egy kábel lenne, vagy ugyanazon a kábelen jön be?
Köszönöm a választ előre is.
-
canniball
nagyúr
Még mielőtt vérontás lenne a dologból: már megoldódott a probléma.
-
Mate
nagyúr
1. Attól még, hogy m2 bejön nem jelenti azt, hogy megy a kártya. ez baromság. Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Ami a megoldást illeti. Ha ci+-os a tv akkor 1000%, hogy menni fog.
Mivel m2 már jön is, csak a többi nem a kártyában keresendő a hiba.Itt két dolog lehet a gond.
1. Nincs aktiválva. Ilyenkor telefonon fel kell hívni UPC-t és aktiváltatni.
2. Érdemes kivenni a mediacard-ból a kártyát és megnézni, hogy jól van-e benne. Nekem az egyik gyárilag rosszul volt belerakva és ezért nem ment. -
kissca
csendes tag
válasz
blakey #12619 üzenetére
1. Annak ellenére,hogy a magyar listában nincs benne még elvileg kezeli a kártyát.
2. Amikor az enyémet postán kiküldték,akkor telefonon kellett kérnem az aktiválást mert nem ment....
3. A lenti email címre küldött kérdésekre napra készen információt kapsz a tv-ről Ci kártya ügyében !customer.budapest@eu.panasonic.com email címen
-
blakey
titán
válasz
tpeter77 #12609 üzenetére
A pana U30-as széria CI+-os, Magyarországgal működik, valószínűleg a kártya a ludas, esetleg a kártyafoglalat hibás. Firmware frissítés volt a tv-n? Lehet, hogy csak egy újabb firmware-t kéne rátenni. A hangolást kártya nélkül végezd el utána csatlakoztasd a kártyát ha már minden oké és van m2.
Ha Hollandiában kompatibilis akkor nálunk is.
A képen látható firmware-től. -
tpeter77
addikt
sziasztok,
segítséget kérnék tőletek, a plazma tv topikból ide "küldtek" hogy okosítsatok ki
Ma délután bekötötték a UPC médiakártyás digitális csatornákat, de nem működik!
Délután járt nálunk a upc-s srác, behúzta az új kábeleket, beállította a netet, a médiakártyát berakta a tv-be, a plazmám P50U30-as Panasonic.
Amire hazaértem, épp készült máshová, azt mondta már csak a tv hangolása van hátran, de szerinte lehet a tv-m nem kompatibilis a médiakártyával, mert Magyarországot beállítva nem történt semmi, Hollandiát kellett kiválasztania és akkor kezdte el keresni az állomásokat a tv.
Ezt követően ellenőrizte a netet és elment máshová, állítása szerint 1 órán belül be fognak jönni az adások, csak idő kell mire minden beállítást összeszed a TV.1 óra múlva értem rá vele foglalkozni hogy mi történt a tv-vel. Egyedül az M2 kódolatlan jön be, a többi adásra áttéve a "Kódolt csatorna" felirat jelenik meg.
U30-as szériájú tv-knél jó Magyarország is, vagy más államot kell beállítani?
Szeretnék megkérni vkit hogy segítsen a beállításokban, remélem csak a szerelő nem ért a Panákhoz, mert a plazma tv topikban régebben többen azt mondták, hogy a 30-as szériájú tv-kkel működik a mediacard, és ismerek 2-3 tagot is akiknek 20-as van és azokkal is megy.
üdv,
Péter -
canniball
nagyúr
válasz
Spancho #12607 üzenetére
Az ingyen cserében azért ne nagyon reménykedj (legfeljebb ahogy írtad a hűség lejártával, de ha már ott az új TV én nem várnék fél évet
), ha jól emlékszem 3k körüli csere-díjat említettek itt a topikban. Annyit viszont szerintem bőven megér, nálam csak két hétig volt box de utána megváltás volt a kártya.
-
Spancho
senior tag
válasz
canniball #12603 üzenetére
Köszi a gyors választ Gubek-Einste és canniball.
Megnéztem tudja a CI+ -t a tv amit kinéztem.
A mediacard-os megoldás tényleg sokkal jobban tetszik mint a BOX-os megoldás.
Így is mindig frissítget ,ha kikapcsolom vagy 2 percig nem lehet visszakapcsolni (+ sokat is fogyaszt)
Remélem ,ha leadom a mostani boxot akkor ingyen kapok érte egy kártyát.
Vagy inkább várok amíg lejár a szerződés ,akkor mindig felajánlanak valami akciókat. -
blakey
titán
válasz
Gubek-Einste #12605 üzenetére
Jó, de ha a csomagjához ingyen jár a HD csatorna akkor ezzel indokolhatja a cserét.
-
-
blakey
titán
válasz
Gubek-Einste #12602 üzenetére
Tudtommal már "csak" HDMI-s boxot adnak mivel 4 ingyen HD csatorna is "jár" mellé.
-
canniball
nagyúr
válasz
Spancho #12601 üzenetére
Csatlakoznék a kollégához: ha nincs szükség a rögzítésre akkor a mediacard tisztább, szárazabb, biztoságosabb érzés; egy távrángatóval kevesebb, úgy rendezed a csatornákat ahogy tetszik, etc. etc.
Van egy lista is a szolgáltató oldalán a hivatalosan kompatibilis készülékekről, ha azok közül választod az új TV-t akkor pedig semmibe sem lehet belekötni. -
-
Spancho
senior tag
Sziasztok.
Még kb fél évig él a hűségem (mindig hosszabbítva van természetesen mielőtt lejárna.)
Sima tv van otthon egyszerű szürke UPC BOX-al ,de 1-2 hónapon belül szeretnék venni egy 'lapos'Full HD tv-t. A kérdésem az lenne ,hogy a UPC-be simán bemegyek viszem a boxot és kicserélik nekem legalább egy olyanra amin van HDMI ? Nem tudom pontosan ,hogy milyen boxok vannak de nekem nem kell felvevős meg olyan amihez hd csatornát is kell venni. A másik tv-hez így is bérelni kell tőlük egy második boxot
Köszi.
Aktív témák
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Tesla topik
- OLED TV topic
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Sigma 10-18mm f/2.8 DC DN Contemporary RF
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest