- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raisin68
csendes tag
válasz
Mike88 #13332 üzenetére
Ez elég szomorú, a telekomnál volt HD minőség, de itt sokkal sz@rabb. Azóta állítottam, felment 78%-ra, ennél többet nem sikerült elérnem de képminőségben nyilván nincs látható javulás. Az az érdekes, hogy ha ilyen fos a kép, akkor miért reklámozzák, h x csatorna HD minőségben? Egy se jön abban...
-
ballersa
csendes tag
válasz
Mike88 #13292 üzenetére
Szia.
Tehát azt mondod,hogy ha nálam elérhető az One kábel tv,de énnekem az One kezében lévő Direct One (esetleg exDigi,jelenleg One műholdas tv) előfizetés kellene akkor azt nem tagadják meg? Azt mondják akik az One-nal kérdezték,hogy One műholdas előfizetést nem adnak kábeles tv kiépített címen!És innen mondom,hogy már csak egy lépés,hogy a Direct One sem fog kínálni műholdast,ugyanis az is az One-nál van,aki amúgy nem ad müholdast kábeles területen!
A Direct One meg nevet vált hamarosan, Canal+ lesz ,műholdas üzletág nélkül!
Igy lesz kerek a törtenet sajnos....
Bárcsak ne lenne igazam,lehet a régi már meglévő műholdas ügyfeleknek egyelőre változatlan marad a szolgáltatás...De azt gondolom a választás jogát bármelyik ügyfélnek meg kellene hagyni,függetlenül attól,hogy van kiépített kábeles tv vagy nem!
-
-
-
garga01
őstag
válasz
Mike88 #13129 üzenetére
Úgy, hogy sokan lesz.rják a képminőséget, csak a.) legyen vmi vagy b.) olcsó legyen.
A DirectOne meg smart tv-s appjával meg hogy telefonról meg pc-n böngészőből is nézhető, nagyon népszerű lett, főleg h külföldön is műxik. Meg persze ahol nincs kábeltv, a műholdas jelet az országban bárhol lehet fogni (megfelelő rálátás) esetén.
A UPC se törte magát anno, most a DO sem, hogy sok HD bekerüljön mert a műholdas kapacitás és elosztás drága, egy HD helyére több SD adót be tudnak gyömöszölni.De majd az új tulaj hátha "átalakítja" a kínálatot, de amilyen a Digikábel lett, sok jóra nem kell számolni.
-
mamago1972
tag
válasz
Mike88 #12961 üzenetére
Azért ne gondold annak, múltidézésnek. Vagyunk még jó páran, akik műholdazunk. Persze nem műsort nézünk, műholdazunk. Forgatóval meg a kánaán.
A műholdas részhez: van olcsóbb beltéri is, pl. octagon sf8008 és társai.
Meg lehet oldani egy kábellel is, egy fejjel is. SATCR. -
NyalokAA
aktív tag
válasz
Mike88 #12961 üzenetére
Nem állítom tudom. Az elmúlt pár hétben több leállt modulos kártya előfizetést cseréltem beltérire. Jelenleg a kártyás dolgot nem erőltetném . Állnak a polcon az indulni nem akaró kártyák…
#Bebilon a felvétel funkció saját tárhellyel már az alap szolgáltatás részét képezi nincs külön díja.
-
zöldfülű
csendes tag
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
Mike88 #12943 üzenetére
Nincs kártya nem kérhetsz kártyát forgalmazónál se!
Online előfizetéshez "jár" 1db kártya amin jobb esetben elindul a szolgáltatás rosszabb esetben nem.
Jelenleg csak beltéris illetve online tv előfizetésre van lehetőség.
A kártyás konstrukció egyenlőre megszűnt! , de ezt már 2 oldalon belül nem egyszer leírtam -
-
Maladar
tag
válasz
Mike88 #12349 üzenetére
Köszönöm, ennek utána nézek.
Annyira nem régi tv.. 2012es lg 3d, csak netcast4 van rajta és már a youtube sem működik rajta. Ehhez keresek kütyüt, megnézem a blaupunktot. Nem tudod, ahhoz szokott lenni frissítés? vagy elég új az androidja, hogy feltételezhetően 1-2 évig menni fog vele a direto és a hbo? köszönöm szépen !
lletve ha jól olvastam, erre a kütyüre működne rendesen telefonról a google cast is ?
(Vidéken van direct előfizetésünk ott lgweboes tv és androidos tvn szuper az appja, csak bosszant hogy pesten a netcastes tv vel nem tudom használni, de ezt a tvt nem szeretnénk cserélni mert gyönyörű a képe és néha használjuk a 3d-jét)
-
4Grider
nagyúr
válasz
Mike88 #12350 üzenetére
Te is megnézheted, hogy mi a különbség a smart vagy plus és a smart/plus now csomagok között, a weblapon tökéletesen leírják. Now csomagok esetén szóba nem kerül műholdas vételezés. Ha ehhez képest a szerződésben más szerepel, akkor nem csoda, hogy azon az előfizetők csodálkoznak. Szóval minimum félrevezetés a now csomagok értékesítése, ha a szerződésben műholdas előfizetés szerepel.
-
Atomantiii
addikt
-
csab2
veterán
válasz
Mike88 #11330 üzenetére
Van igazság abban amit írsz.
Ugyanakkor engem pl. ebben a tekintetben nem a birtoklási vágy hajt. Nekem nem kell 100 csatorna. Bőven elég lenne 20, vagy 10, amiket nézek is. Hiába van 100-nál több csatorna ha nem nézem őket. Ha lehetne választani és azt választanám, hogy legyen csak 30 csatorna, de az mind HD, mint azt, ami jelenleg van, hogy több mint 100 csatorna van, de csak 15 a HD. -
Lajosnagy17
senior tag
válasz
Mike88 #11314 üzenetére
Egyetértek az összefoglalóddal, szerintem is nagyon árérzékeny a piac másrészt két éven belül az optikázottság is olyan magas szintre fog emelkedni, hogy nagyon le fog csökkeni az előfizetők száma.
A Telekom már nem is engedi, hogy előfizessél műholdasra, ha optika is elérhető.
A DIGI meg tud adni fapados mobil szolgáltatást melléje, szóval messze jobb ajánlatot tud adni. Hosszabb távon (2év) én is megkérdőjelezem a UPCDirect megvételét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Politika
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest