Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz szaszab #3637 üzenetére
Nekem is volt note 5 öm de sokszor bírt 2 vagy 2,5 napot és volt 6 óra sottól 10 óráig is de átlag 7 meg volt. Most a note 7 ben a sot még meg is van de az akkumulátor hamar merül,de ha nem sokat nyomogatom itthon lehet kicsit többet fog bírni talán.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
fundaluk
tag
válasz szaszab #3607 üzenetére
Persze egy hetet simán bír. És ráadásul úgy hogy 80 százalékig töltöm általában és olyan 30-40 százalékig engedem merülni. Tehát az akku teljes kapacitásának csak 40-50 százalékát használom ki így. Napi 6-7 százalék merülés a tapasztalat hosszú távon. Ebben játék, videó, zenehallgatás nincs, de sűrű emaílezgetés, internetezgetés, Strava rögzítés és egyebek minden.
-
tatita
tag
válasz szaszab #3595 üzenetére
Szerintem is utángyártott. Azért megpróbálom a factory resetet, feltöltött állapotban. A rom úgy lett rá telepítve, hogy nem volt teljesen feltöltve. Mindegy, majd kiderül.
A Mate 10 Pro-t használtan vettem, 4 hónapig volt használatban az előző gazdájánál. Átszámolva kb 88 ezer forint volt, postával együtt. Nagyjából fele a mostani új árának(ha Kínából veszed). Még mindig van rá egy év garancia.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz szaszab #3471 üzenetére
Be fog az lépni a recoverybe, nekem is volt már ilyeb 100-szor kb. Amikor a no commandnál vagy, ott kell kicsit nyomogatni a gombokat. Mondjuk más telefon típusnál volt hogy mást kellett nyomni. De általában a bekapcs gomb és volume le gombok működni szoktak. Kicsit b@szkurálni kell
https://gamergep.hu/
-
Topikgazda
válasz szaszab #3467 üzenetére
Nekem a céges telónál van így, G2, amíg be nem jön reggel minden, szinte felesleges nyomkodjam, alig reagál, tök le van lassulva,megfogja a rendszert a "ki és körbetekintés" az online világban. De a tiédnél indokolatlan sztem. Nem tom mitől lehet. Recoveryből nyomhatnál neki egy cache törlést.
-
zitrone88
aktív tag
válasz szaszab #3010 üzenetére
Hááát, én a kamerával úgy vagyok, hogy, a Powernél csak jobb lehet, de amúgy meg nem is kimondottan érdekel, nyilván jó lenne végre egy mobil, amiben minden jó, de nekem pl legeslegfőképp tartalomfogyasztásra kell, ezért kellett a 3gb ram, gyors működés, nagy kijelző, nagy akku. Ez a T1 is jónak tűnik erre, powert is naponta töltöm, ha nem 45-55%-on teszem rá a nap végén a töltőre, hanem 20, akkor hát ez van Valamint még egy powerbank is elfér a táskámban. Akkumerítésnél jobban érdekelne, hogy milyen képet csinál, mert egész nap fényképezni, hogy bírja az akku, ahhoz fényképezőt kell venni, nem telefont Csak nem találni a neten egy megveszekedett tesztképet sem... De nekem pl, ha jobb képet lő, mint a power, már tökéletes
Ha válaszra sem méltatsz, legközelebb sem üzletelünk.
-
zitrone88
aktív tag
válasz szaszab #2994 üzenetére
Ez full gyári, nem rootolt, és az utolsó gyári visszaállítás kb egy hete volt, de csak ma kezdte el csinálni ezt.. Az volna az érdekes, hogy ez valami halálos betegség tünete, vagy szoftveres félresiklás lehet, hogy fel tudjak készülni
-
bloggiold
tag
válasz szaszab #2918 üzenetére
AccuBattery Pro-val is nézd meg. Közel egy évesen is 6000 mAh ír. Ugyanannyit bír mint az első nap, ugyanolyan használat mellett. Gyorstöltőket elfelejteni, este felrakom reggel kihúzom elfelejteni, 20% alá meriteni 100% tölteni elfelejteni és nem lesz gond.
https://fontecone.blog.hu/
-
kisgerely
csendes tag
válasz szaszab #2891 üzenetére
Halihó
Nekem ilyen van a power egyesemen.
Pont azért mert nyeklik csuklik tompítja a bármilyen becsapódást. Teszem hozzá hetente kb egyszer leejtem a telefont, mindenféle talajra és soha semmi baja nem volt, lett.http://www.ebay.com/itm/For-Ulefone-Power-2-II-5-5-PU-Leather-Case-Cover-Protector-Phone-Flip-Stand-/112396284010?var=&hash=item1a2b57306a:m:m0ENaXbfcDCpoJ4GHmFrH0A
-
Zöldbéka
tag
válasz szaszab #2891 üzenetére
Én vettem olyan május környékén, és baromi soká jött meg!
De előre kell egy üveg védelem nekem is megvan rajta a gyári!
Szállitási kltsg-el 9,9.-Eur volt!
Irom hogy mit is rendeltem szó szerint az ebay-nél!!ULEFONE POWER 2 CARCASA FUNDA DURA TPU BACK CASE COVER HARD PLASTICK
De menny vissza a #2810 üzenetemhez, ott láthatod is milyen!
Nagyon frankó masszív, csak ez elejére kell az üveg, mondom nekem a gyári van fenn és szuper nagyon![ Szerkesztve ]
-
tatita
tag
válasz szaszab #2720 üzenetére
Igen, laposak a villák szárai. Ausztráliában is laposak, de nem párhuzamosan állnak. Meg van ez variálva. Itt lehet kapni komplett világutazós átalakító csomagot, hogy a nagy világjárás közepette ne érjen meglepetés, amikor a falba akarsz dugni valamit. Otthon nincs ilyen, valamelyik nagy elektronikai szaküzletben?
[ Szerkesztve ]
-
zitrone88
aktív tag
válasz szaszab #2711 üzenetére
Tied legalabb tolt, az enyem visszatermel az eonnak 1 amperrel amugy a dugo miatt nem tudsz eust hasznalni? Nincs átalakító, hogy megis a gyari legyen hasznalva? Vagy draga egy olyan cucc? Ott nem elég csak a dugo atalakitas? Hany voltot hasznalnak? Most igy belegondolva lehet, nem tudok segiteni, mert tobb a kerdesem, mint a valaszom, de oszinten nem is igazan ertem a korulmenyeket, ami a dilemmat okozza. Ha usa töltő kéne, rendelnék ebayrol gyarit, vagy, ha jelentosen olcsobb, atalakitot, de nem ismerem a lehetosegeid. Ha kint vagy az usaban, biztos kapni ket csokiert egy gyorstoltot, de en szemely szerint csak a gyarival szeretem tolteni, az a biztos.
-
zitrone88
aktív tag
válasz szaszab #2600 üzenetére
Hát nem tudom igazán, válogatós, vagy én fogok ki rossz töltőket... Ezek a kínai szutykok (kábelek) valamit töltenek, valamit nem, van vagy 4, meg szívok az adapterekkel is... Inkább az eredeti.. E-cigit meg céges telót, meg ilyen szirszarokat töltögetek ezekkel
Lehet én is utánanézek ennek a drágább mágnesorrú bábának
-
Zöldbéka
tag
Én is ezt a fajtát vettem, akkor nagyon telibe trafáltam!!
Várom már nagyon, de még csak 5 perce igazolták vissza a rendelésem!
És eddig amit kértem, tök mindegy melyik cégtől, minden ide ért!
Talán a POWER 2 késett egy kicsit, mert a TomTop-nál bele gyalogoltam egy előrendeléses témába, de írtak egy levelet 1 hét múlva, és szíves türelmemet kérték, és küldik hamarosan a cuccot!
Ide is ért épen egészségesen, és szuper, jobb teló nekem nem is kellene, és az ára is szupi volt!!
Tehát a tapasztalataim egyenlőre pozitívak, és remélem azok is maradnak!
Üdv Topik Társaim!!És köszönöm a töltő kábelhez nyújtott segitséget!!!
[ Szerkesztve ]
-
Zöldbéka
tag
Rendeltem én is egyet ebből a töltő kábelből!!
12 USA dollár volt, és olyan 20-30 nap alatt fog ide érni!!
De jó hogy van ez a topik, komolyan mondom ha nem lenne hülyén halnék meg!!
És segítőkész a csapat, ilyet is ritkán tapasztaltam, ugyanis én még azért dolgoztam nem keveset az "ÁTKOS"-ban is!!
Baráti köszönetem Topik Társak!
-
uzsz
senior tag
Hu regi hsz volt mar.
Tehat összefoglalva:
Gyorsan tul adtam a telefonon, az uj tulaj elegedett vele.Nalam nem ütötte meg a mercet sajnos.
Most egy Xiaomi mi 5 pro-m van, ezzel maximalisan elegedett vagyok minden teren.
Aki viszkető seggel fekszik, büdös ujjal ébred. (Guga kérésére javítva) Az élet az egy nagy cukor, csak meg kell tanulni szopni.
-
Topikgazda
Meg kell nézni, hogy ahol vásároltad mit írnak a garanciára, mi a teendő. De valószínű az lesz, hogy fel kell add saját pénzen postán, jól becsomagolva, elsőbbségi, meg tértivevény, stb. Meg előtte fel kell velük vedd a kapcsolatot, hogy ez történt a telefonnal.
-
Vanguard71
csendes tag
Sajnos, eddig nem találkoztam a problémával.
Egyébként nem szidtam csak megváltozott a véleményem. Az első, kiváló tapasztalatok után ez a hiba eléggé lelombozott. Számomra megbízhatatlanná vált mivel nem tudtam, hogy mikor némul meg legközelebb.
Ha ez a problémám nem lett volna, akkor továbbra is fenntartanám, hogy jó ár-érték arányú készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest