-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokii
aktív tag
válasz Meggyi001 #4150 üzenetére
Köszi , és az félreérthető volt , ott az SD kártya ajánlásokat köszöntem meg (abban 128-256-512 mentén gondolkodok főleg)
Bár körbe nézhetek ,csak a Lexart ismerem mint Kínai gyártó de az is SSD , Sdt nem tudom csinálnak e[ Szerkesztve ]
Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926 steam barát kód 112529047
-
Lokii
aktív tag
Adatkábelnek milyet használtok? Gondolom havonta érdemes backupolni, veszek merevlemezt , SD kártyát, nehogy úgy járjon az ember mint CDkkel anno
És valamilyen teló karbantartási tevékenység van e? Mint gépnél portalanítás stb
Képernyő tisztítás igen(isopropil alkohol vagy Frosch képernyő tisztító?)az esés felfogó gumira plMondjuk flip tokot akarok tavaly óta venni szóval végre meglépem, jobban hozzá vagyok szokva irl elmenetelhez mondjuk ebayen és alin is van
Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926 steam barát kód 112529047
-
Lokii
aktív tag
válasz Meggyi001 #4153 üzenetére
Köszi , igen fényképek fontosak , 8-12 mpx(szóval nem extrém méret ), videók mennek youtubera valszeg privátban. Régen Google photosban 16 mpxig vagy addig tömörítve lehetett korlátlan mennyiségben tárolni. SD kártya + 2 winyo valszeg , később lehet NAS. Mondjuk NAS se kell feltétlen
-
Lokii
aktív tag
válasz Meggyi001 #4155 üzenetére
Köszi , ez is tök jó , így ha gépet (NASt meg különösen ransomware gyártók rá vannak állva azt halottam), akkor marad külső mentés . Nekem két merevlemez brekrepalt régebben, WD 500 gb és black 1 tb , szóló merevlemezek voltak gépben többi ATAs(80+120 gb) winyora ráfért volna CAT nyomogombos telefon képek lazán , ott volt ott egy jó pár , mondjuk egy párra emlékszek szóval rekonstruálhatom
Elsőnek 2x2 TB használt winyot tervezek majd 2x valami újat, SSDbol van 3,25 TB hely , merevlemez alig 1 TB
-
Lokii
aktív tag
válasz Meggyi001 #4150 üzenetére
Es még annyi hogy milyen adatkábeleket ajánlotok? Töltő kábel(adapter, asztali lámpa , Parkside eszközök stb) van jópár itthon szerintem nem kompatibilisek e célra, Bluetooth meg nem lenne kifejezetten gyors gondolom de az se zavarna csak ugye akksi igényesebb
Meg esetleg Google photora fel és onnan letölteni, vagy bármilyen másik 15 gb méretét adó szolgáltatóra, mert úgy pár csomagban el lehet osztani és leszedni Pcre, csak ugye azért a klasszikus adatkábel , Bluetooth se rosszak
Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
Ez ugyan itt kicsit off, de a többi ulefone topik kicsit halott, és meg szeretném osztani a tapasztalataimat egy új 11T rendeléssel: megjött ma kínából (alibaba) az Ulefone Armor 11T-m, bontatlan, új kondícióban, a gyári fólia hibátlan, sehol egy feljövés, sehol egy buborék, szöszmösz, semmi (kínai telefonoknál nem is találkoztam még ennyire tökéletesen felrakott gyári fóliával), a telefon 96%-ig feltöltött akkuval érkezett, érzetre valóban új gyártás, tehát nem régi akksi van benne, a telefon nagyon jól néz ki, és tökéletes a mérete. Egyelőre csak belakom, setupolom a fiókjaimat, és megvárom, amíg az aliexpressről illetve ebayről rendelt szilikon fekete TPU tokjaim megérkeznek hozzá, használni csak onnantól fogom. A FLIR kamerát még nem teszteltem, de fogom (meg használni is), eddig minden tökéletes a cuccal, egy nagyon jó telefon, habár az Android főverzió nem a legfrisebb rajta de engem nem zavar egyáltalán (főképernyő elhúzással google hírfolyam már van a 11-ben, security patch jön rá). Egy szó mint száz, ez az Ulefone egyre jobb telefonokat csinál, és örömteli, hogy idehaza is egyre több embernek van ilyen telefonja.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Lokii
aktív tag
Én power Armor 13 utódot várok majd szerintem, új képernyőt rendelek mostanihoz valszeg mert fólia nélkül használom nyár vége óta kisebb kihagyásokkal
Bár csak övtáska miatt van rajta pár kisebb karc , ugye fólián is ez miatt volt
Kíváncsi vagyok milyen lesz a 11T
-
Lokii
aktív tag
Ebayen , AliExpressen milyen fóliát érdemes venni Power Armor 13hoz? Mint ár érték arány vagy ami nem scam
2022ben vettem ebayrol 2 csomagot ami eléggé jó csak 1 rétegű. izopropil alcohol és LCD kijelző Frosch Bio ethanol valamennyi film réteget hagyhat szóval gondolom sensitive törlőkendővel lehetne rétegmentes fólia felrakas előtt?
Kinéztem jó flip tokot is
Ugye ha zsebből kicsúszik vagy lyukas és képernyőre esik akkor tompító hatással bír
[ Szerkesztve ]
-
-
Lokii
aktív tag
Töltő árak jól felmentek ebayen és alin power armor 13nak csökkenő készletek miatt gondolom meg ugye több mint 2 éves telefon
Dust plug borsos szintén viszonylagosan
persze más töltő is jó pl parksideos stb csak ugye ennek van nagy sebessége , vagy Power 5s adapternek.
SSD árak talán nem emelkednek annyira már SN580 és pár hasonló jó TLC HMBvel, HDD téren WD és Seagate emelt Toshiba nem tudom x300-n300 jó áron van , viszont ez a jó hír
[ Szerkesztve ]
-
Lokii
aktív tag
válasz Meggyi001 #4169 üzenetére
Valahogy amúgy ilyen logisztikai raktárban egybe lehet rakatni a tételeket vagy mindegyikért külön rendelési költség van? Mert így ebaynel is hasonlóan volt, gondolom amazon temu Alibaba bangood dettó
-
Lokii
aktív tag
válasz Meggyi001 #4171 üzenetére
Hát úgy értettem hogy van e rá opció hogy ne mindet külön, hanem valami logisztikai központban egybe rakják , de gondoltam hogy nem csak hátha
Most nézem védő fólia , motoros sisak értékeléseket, képernyőt+digitalizálót majd később rendelek lehet
SSDnek majd utána nézek , Lexar az tuti jó kínai márka ha nem másolat/fake, Dahua régen csinált, talán még Ankke
-
Lokii
aktív tag
[link] Yuoyio
[link] Xunqiyi /Aibaoqoi (majdnem azt hittem rossz linket raktam be)
[link] BinYeNing
[link] ez csak Xunqiyi kábel de ha megtört usb csatlakozónál vagy bárhol Pl jó cserének
Armor 20 wt de eléggé hasonló töltője van ránézésre még át tanulmányozom (Seagate merevlemezeket is , ott Firecuda SSD+HDD csábító marketing ) [link]
BinYeNinget nem találtam elsőre de felső linkbol meglett
Kérdésem az lenne hogy továbbra is a második/harmadik a valószínűleg megbízható? Most jutott eszembe hogy érdemes power bankon vagy hasonlón tesztelni bár lehet hogy annak sok és jobb egy mezei 10 wattos
[ Szerkesztve ]
-
Smllfarmer91
friss újonc
Sziasztok.
Adott egy ulefon armor 8pro.
Napok óta dobja az üzenetet hogy elérhető vezetéknélküli frissítés. Kérdésem az lenne, ha engedem frissíteni, fájlok, képek utólag letöltött alkalmazások elveszenek e?
Lehet bugyuta kérdés, viszont nem vagyok otthon a témában.
Köszönöm szépen a segítségeteket!! -
Topikgazda
válasz Smllfarmer91 #4179 üzenetére
Engedheted, minden adatod megmarad. Úgy vannak megcsinálva a firmware frissítések és a biztonsági frissítések, hogy nem vesszenek el a felhasználók adatai.
https://gamergep.hu/
-
Topikgazda
válasz Smllfarmer91 #4181 üzenetére
A topikgazdának ez a feladata, a gyorsaság.
(még ha nem is tudja a választ néha )https://gamergep.hu/
-
Lokii
aktív tag
válasz Meggyi001 #4182 üzenetére
Ez így van , megnyugvást ad ^^
Ulefone Power Armor 21 17 19 16 18T X11 13 14 Pro Clear Tempered Glass 9H 2.5D Premium Screen Protector Protection Film
[link]Erről mi a véleményetek? Én leszek az első tesztelő, értékelés egyelőre nincs a bolt viszont megbízható, meg jó ára van 3 db fólia/csomag 2400 5 százalék kedvezménnyel mennyiség miatt
-
-
Smllfarmer91
friss újonc
válasz Smllfarmer91 #4185 üzenetére
Elég bugyután fogalmaztam meg inkább szilikonos fólia. 🤔
-
Topikgazda
válasz Smllfarmer91 #4186 üzenetére
Pécsen a Telekomnál tettek fel nekem egy Samura ilyesmit. A gépet sajnos nem láttam, de nem kézzel csinálták. A srác eltűnt egy szobában, és 2 perc múlva már hozta is ki a telót.
-
Lokii
aktív tag
válasz Smllfarmer91 #4185 üzenetére
Nem is tudtam hogy van ilyesmi, tôkjó
-
Amerigo57
őstag
Egy hete került magyar forgalomba az Ulefone Armor 26 Ultra telefon.
Az ára még egy kicsit borsos.
Link: -
Topikgazda
-
Topikgazda
Ulefone Note 18 Ultra Hands-on: 5G Speed & Sleek Glass Design
De jó, van rajta dedikált gomb is, imádom azokat
-
Topikgazda
Eskü néha az jut eszembe, hogy ezeket a telókat katonáknak csinálják
-
imis
senior tag
Sziasztok, egy kis segítséget kérnénk. Ulefone armor x12 pro telefonnal kapcsolatban van egy olyan probléma, hogy eddig sikerült wallettel, nfc-vel fizetni, de most valamiért nem engedi. Kártyát sem lehet regisztrálni. Nem rootolt a készülék. Van ötletetek?
-
Lokii
aktív tag
Na egy pár hete használom új töltőt (power armor 13hoz) eléggé jó , úgy tölt mint a régi ,nem tudom hogy rövidebb e de az előnye az hogy még kattania is kell hogy kezdődjön vagy véget érjen a töltés szóval nincs ez a kimozgolódás gyakorlatilag nem gond. Kettőt vettem 8000 Ft darabja szóval egy új képernyő digitalizálóval olcsóbb majdnem de hát úgy néz ki nem kockáztatnak
Szóval még vagyok elégedve vele , rendeltem 3 biztonsági kamerát is azokat is kipróbálom majd mert bolt 4,9es értékelésüMás:
Vettem pár lámpát de valahogy lehet frissenteni Android 12re állítható fényű lámpa miatt újra telepítés nélkül? Mert 2+1 TB SSDk OS(ez a Kc3000ren van , A2000 az gaming meg programok max mert documentset és appdata 3 mappáját szereti tömni pár játék különösen Minecraft és Space Engineers , érdekes telón Pojav launcher nem rendelkezik abszurd mérettel), gaming és programok van 1,26 TB szabadon szóval 4-6 tbos hddt veszek vagy 2 TBos TLC hbmes ssdt Gaming+backup célra addig is ötször elég a 1,26 TB mivel 80 GB fénykép van max a telón videók meg mennek YouTubera privatban pár csatornára+ SD kártyát is majd kinézek két power armor 13hoz de azt belföldön, kamerához 64 GBost lehetett kérni
[ Szerkesztve ]
-
fundaluk
tag
[link]
https://www.ulefone.com/products/armor-27-proMit szóltok a legújabb Ulefonehoz. Szerintem nagyon ütős lett. Fagyálló akksi, nagy kameraszenzor, Android 14, minden van benne ami kell.
[ Szerkesztve ]
-
AKG
tag
Sziasztok!
Adott egy Ulefonae 26 telefon,és egy Galaxy watch óra. Sehogy sem sikerül összekötnöm a kettőt. A wearable programot letöltöttem, látja is az órát a telefon,de nem sikerül a csatlakozás. Tudnátok tanácsot,ötletet adni,hogyan tudnám megoldani?
[ Szerkesztve ]
-
Lokii
aktív tag
Fentiben sajnos nem bírok segíteni
Ulefone Power Armor 13hoz flip tok eléggé jó, fóliát még nem raktam telefonra meg porvédő dugót se, de majd felrakom.
-
AKG
tag
válasz Meggyi001 #4209 üzenetére
Szia!
Igen,ha a csatlakozás új telefonhoz lehetőséget választod,az óra automatikusan alaphelyzetbe kerül.
Update, már sikerült telepítenem minden alkalmazást,az óra is csatlakozik a telefonhoz,de ha lezárom a telefont,kb 10 másodperc múlva megszakad a kapcsolat az órával.
Gyanítom valami akku kímélő program kilövi a wearable programot. -
AKG
tag
-
AKG
tag
Még egy kérdés:
Lehet létrehozni rutinokat?
Az előző Samsung telefonon a hangbeállításokat földrajzi helyhez lehetett kötni:
Ha hazaértem,néma üzemmódba kapcsolt,ha munkahelyre,akkor még normálba.
Ezen a készüléken megoldható ez? -
Lokii
aktív tag
Ja jó nekem valami értesítés központ alkalmazás kéne F droidon láttam , mert pár alkalmazást engedélyeztem., tarcsazot Duolingot steamet háttérben futni
SanDisk canvast 512 GB őt tervezek rendelni 23.000 forintost, kép játék megy rá onnan kép valamennyire mappaba rendezve merevlemezre, akár ssdre
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen