- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Disney+
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem volt siker – hír a hivatalos oldalon (gonosz kiemeléssel):
2022-12-05 18:00 A kétlépcsős azonosítás bevezetésére a későbbiekben kerül sor.
-
bambano
titán
meg tudod mondani, mi az, ami az onya-n felesleges?
bejelentkezel, lehúzza az összes számládat, rákérdez a lehetséges kedvezményekre, utána megmondja, hogy melyik számlára mennyit kell befizetned, ha van a vállalkozási számládhoz bankkártyád, akkor be is tudod fizetni. PONTOSAN azt csinálja, amit kértél.
Egyetlen dolgot nem csinál, ami téged vagy érint, vagy nem, áfát nem kezel, pedig kezelhetne.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
.mf
veterán
Eszem azt a kioktató magaslovadat. Ha létezik is, nekem eddig még egyszer sem küldtek ilyen összesítőt az átalányadózásról vagy előtte a Katáról, TB-ről, mind nekem kellett kiszámolnom és kibogarásznom, hogy milyen számra küldjem; gépjárműadóról tudtak értesítőt küldeni, másról nem. Az ONYA-n a bevallás feleslegesen bonyolítja a dolgokat, ha a számlázóba már úgyis felvittem az összes számlát. A NAV Ügyfélportál oldala azt írja, hogy egyik adónemen sincs tartozásom vagy túlfizetésem, miközben tudom, hogy TB-ből van egy törthónap hiányom, csak nem tudom, mennyit fizettek be utánam, és mennyit kell még nekem fizetnem - tehát ez sem működik. Szóval jah, "működik. VAN." elméletben.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
.mf
veterán
Jó-jó, de örülnék, ha olyan fícsörökkel is foglalkoznának, amire van igény. Pl. most, hogy egy csomó mikrovállalkozó Katást, köztem engem is, átkényszerítettek az átalányadózásba, igazán megtehetnék, hogy a hónap közben online számlázóban kiállított számlák alapján a hónap vége után küldenek egy összesítőt, hogy a tételek költséghányada alapján mennyi adót kell befizetni milyen számlaszámra, esetleg egy online kártyás fizetéssel megtoldva.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
ledgeri
nagyúr
Fontos kitételek a TOTP-vel kapcsolatban:
Vannak funkcionalitásukban eltérő TOTP alkalmazások. Nem csak a Google hitelesítő létezik, bármennyire is azt nyomják mindenhol.
Amikor megjelenik a QR-kód, vagy a számsor, azt több eszközbe is el lehet mentetni, ne egy rosszul, rosszkor leejtett telefon miatt záródjunk ki egy "utolsó beadványi napon"... legyen backup!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
bambano
titán
gratulálok, a navnál mindenkinek elmentek otthonról.
remélem, hogy az online számla gépi interfészét nem kendácsolják meg ilyennel, mert akkor morc leszek.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- E-book olvasók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM