Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Eszem azt a kioktató magaslovadat. Ha létezik is, nekem eddig még egyszer sem küldtek ilyen összesítőt az átalányadózásról vagy előtte a Katáról, TB-ről, mind nekem kellett kiszámolnom és kibogarásznom, hogy milyen számra küldjem; gépjárműadóról tudtak értesítőt küldeni, másról nem. Az ONYA-n a bevallás feleslegesen bonyolítja a dolgokat, ha a számlázóba már úgyis felvittem az összes számlát. A NAV Ügyfélportál oldala azt írja, hogy egyik adónemen sincs tartozásom vagy túlfizetésem, miközben tudom, hogy TB-ből van egy törthónap hiányom, csak nem tudom, mennyit fizettek be utánam, és mennyit kell még nekem fizetnem - tehát ez sem működik. Szóval jah, "működik. VAN." elméletben.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
.mf
veterán
Jó-jó, de örülnék, ha olyan fícsörökkel is foglalkoznának, amire van igény. Pl. most, hogy egy csomó mikrovállalkozó Katást, köztem engem is, átkényszerítettek az átalányadózásba, igazán megtehetnék, hogy a hónap közben online számlázóban kiállított számlák alapján a hónap vége után küldenek egy összesítőt, hogy a tételek költséghányada alapján mennyi adót kell befizetni milyen számlaszámra, esetleg egy online kártyás fizetéssel megtoldva.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Steam topic
- Politikai mémek
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Kuponkunyeráló
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest