- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- TP-LINK routerek
- Windows 11
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Fedora Linux
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
-
IT café
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Bond 007
őstag
Neked mind2 jó választás lehet, nekem pl digis gigás netre edgerouter lite, egy 5 portos (neked mehet több is ha kell) buta switch és egy unifi ap ac lite van. Unifi controllert tudsz futtatni a nason (én is a qnapomon futtatom) így nem kell venned unifi cloud key-t bármelyik is a befutó. Azt nem tudom hogy a vlanhoz kell-e managelhető switch, mert én nem használok. Vagy vehetsz unifi security gateway-t unifi switchet(ez drágább mint a sima, de managelhető) + wifi ap-t. Ez utóbbit könnyebb managelni, kicsit egyszerűbb átlátni is. Edge vonalon sokkal többmindent tudsz gui alól állítani (még többet a console-ban). Ha nem vagy annyira jártas a hálózati dolgokban én unifi-t vennék a helyedben. Ha nem kell a vlanhoz unifi switch akkor kb egálra jön ki az áruk.
Ma már én is unifit vennék, de anno kb 2.5-3 éve még az edge vonal sokkal többet tudott. Többek közt csak az kezelte a gigabites pppoe-t. Mára a unifi vonal is szépen felzárkózott tudásban. (bár néhány dologban még mindig vannak hiányosságai)
Új hozzászólás Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest