- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Jó rég lett irva ebbe a topikba, pedig szerintem ez a játék megér egy kis odafigyelést. Söt, hogy most a madal airborn demo-t és a Stalker teljest játszottam már.
Azért mondom ezt, mert van benne jó pár dolog ami ezen játékokbol vissza köszön. Nem mondom azt, hogy koppintás, de lehetet ötlet alap is.
A házak teljessen Stalker stilus. A késelés és a fejlövés olyan mint az airborban a fegyver upgrade. Egy régi játék is az eszembe jutott a return the castle woffeinstein.
Nagyon az elején tartok, de örölök annak, hogy nem kell kompromiszumot kötnöm a grafika miatt.Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
djyuri
őstag
Szasztok arcok
(viszket a szemem,szal rövid leszek )
Csatlakozok a végig játszották a játékot-osok közé
Nekem naon bejött...Végre egy kicsit medal of honoros volt és nem csak a szőrnyes rettegős gyilkolás Habár én azért is oda vagyok,de hangteknikámmal nehéz azokkal játszani,mert a gatya tele van egy pillanat alatt
Asszem mek vicca a Condemned ....-hez,bár szerintem hiába teszem fel újra,akkor sem fogok tudni felvenni egyetlen vascsövet sem Hűlye vidkari
Bár egy srác adott egy mentést a játékra,szal egyenlőre ez hajt -
deedee
őstag
szerintem nem volt annyira rossz.....Viszont izlések és pofonok,ugyebár....De egyvalamiben azért hozott újat a gém/vagy csak nekem volt új... /:ha harc közben kifogyott a lőszer a tárból,akkor a shift gombbal rögtön tudtál a késsel kaszabolni...Nekem ez sokszor életmentő volt a közelharcoknál....
-
Norbi14
senior tag
Ez a gém nagyon gagyi az már biztos Mondjuk a grafika az szép
-
Xelo
addikt
a képek alapján nem tünik rossznak, de nem próbálom ki ha ennyien lehúzzák... bár már az is furi hogy pl a képeken tök egyszerre mozgott mindegyik ellenség, ugyanaz a láb volt elől ugyan olyan tartásban ugyan olyan nyomi pofával... bár gondoltam olyan kemény kiképzésen mentek keresztül hogy...
-
Draki
aktív tag
válasz ssolitude #34 üzenetére
Csatlakozom. Install, első két pályát végig toltam aztán elfehéredve uninstall... kevés játéknál érzem azt hogy ha még egy pályát végig kell tolnom akkor zacsi után kell kapnom! Ez ilyen volt. Persze ez szubjektív dolog úgyhogy ez ne gátoljon meg senkit az überszoldzserezésben.
-
ssolitude
őstag
übergagyi
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
zso73
veterán
válasz Dilikutya #10 üzenetére
Rosszul látod! Sok újítás van benne! Time valami! Mátrix után szabadon.Egy átlátszó üveg szerű henger,amin nem jön át a skuló. Nagyon jó robbanások! 3 fejlövésnél tölti a páncélt.Szrintem nagyon jó!
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
Sensut
őstag
A negyedik után kifeküdt s csak azért kínoztam a végét, mert gondoltam folytatódni fog. De nem, vége volt és elég rövid. Pár óráig azért jól elszórakoztam vele, de még egyszer nem fognék neki a tuti
-
finest
addikt
4-5 újratöltés után zárlatotkap az Übersoldier és kifekszik. Szépen, bújkálva kell körberohangászni a csákót, az újratöltés közben meg szedhetsz össze lőszert és életet.
A Serious Sam 2 sem tudtam végigjátszani, de lényegesen pörgősebb, mint ez. Valami rettenetesen hurka volt ez a játék.
[Szerkesztve]“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
rétisün
veterán
ha tiszta harcról szóló játék kell, ajánlom a serious sam 2 részét na, az olyan...persze egy szóval se mondom, hogy néha nem kell olyan is, egy-két óráig
[Szerkesztve]war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
deedee
őstag
végig vittem,de a legvégén az ubersoldier-el nem bírtam,úgyhogy záró intró nélkül kellett uninstalt nyomnom.Párszor megszorongattam a csávót,de mindíg újrötöltötte magát.....
'''semmiféle fejtörést nem okoz'':hát igen...ez igaz...Viszont úúútálom amikor kulcsok után kell caplatnom órákon átt oda-vissza....más fps-ekben...Itt legalább tiszta harcról volt szó.... -
deedee
őstag
egyébként senki nem játszik ezzel a gémmel??
-
deedee
őstag
már megoldottam....
-
deedee
őstag
valaki a 19-es hsz-re?
-
deedee
őstag
amikor a tengerelattjárót repülőgépek támadják torpedókkal és gépágyuval,akkor hogyan lehet túlélni????Szétlövöm a torpedókat,lelövök egy csomó gépet de nem fogynak el.....Már nagyon ideges vagyok erre a gémre...
-
finest
addikt
Én is kipróbáltam. Hát nem tudom, ennyire erőtlen szinkronhangokat már rég hallottam. Állatira idegesítő! A társak olyan hülyék, h kikerülni sem tudnak és folyton azt kiabálják, h ''I see nazis!'', legalább, ha 2-3 különböző hangon szólalnának meg...de nem.
A szereplőm folyton beleakad a lábánál heverő tárgyakba és irtó nehezen tudja őket kikerülni. Az ellenséges AI=0. A társak AI-ja szintúgy.
A fizika, meg a ragdoll effektus valóban jó a játékban, de ennél több pozitívumot nem találtam.
Esetleg még azt, h az ellenség egy-egy testlövés után még feláll, ez eddig nem volt, viszont végül mindig irtó nagyot ugranak és méterekre dobják a fegyverük, még akkor is , ha maroklőfegyverrel lőjük is le őket.
A grafikától nem haltam le. Bár minden very high-on van, a katonák ruházata elég egysíkú, némelyik tetőtől talpig szürke, még árnyalatnyi különbség sincs bennük. A környezeti tárgyakat nem lehet szétlőni, bár látszólag pattannak le szilánkok, pl. mosdótál, nem marad nyom semmin. -Természetesen vannak kék és sárga benzineshordók, meg CO-palackok, azok szétlőhetők.
A grafika sem győzöttmeg, bár vannak szépen kidolgozott felületek, a legtöbb dolog közelről irtó darabos.
Eccerű hentelős játék, RTCW szintű minden tekintetben. Csak azt tudnám, h minek ehhez olyan bika gép?“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Bencus88
nagyúr
válasz Motion_Blur #16 üzenetére
Nekem is lassan jött le, de feltettem a Flash-Getet és már voálá jött rendesen.
-
Motion_Blur
félisten
Majd ha nem 50K-val jön, akkor le is szedem
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
dante3
addikt
válasz Dilikutya #12 üzenetére
Félreértesz,nem háborodtam fel,nem szokásom!Csak nem értem ''most van játék bőven'' tőled idézem!Figyelemmel kísérem a játékmegjeléneseket és nem találok semmi értékeset számomra,ebben a kategóriában.Tucatnyi game jelenik meg hetente,de 80%-a gagyi.Aki sokat játszik, annak a havonta színre lépő egy normális játék 3 napos végigjátszásig tart!
Bocs, ha megsértettelek valamivel,nem volt szándékos!Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Dilikutya
félisten
Ne háborodj fel! Megnéztem a képeket, eolvastam a cikket, majd véleményt formáltam. Idegesít, hogy egy fórumon rögtön felháborodik valaki, ha a másik véleménye nem egyezik az övével. Szerintem ez egy közönséges FPS, olyan, amilyenből már volt, van, és lesz is még sok. 10 éve... akkor nem volt miből válogatni, most van játék bőven. És még csak a kinézete sem egy nagy durranás.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
dante3
addikt
válasz Dilikutya #10 üzenetére
Lehet,hogy nem Far Cry,de manapság nincs miből válogatni!''Tucatakció''???
Amúgy nekem tetszik,ott a szaros doom3 és a quake4,amiben fizika egy szál sem!
Mindenki maga dönti el,nem kötelező kipróbálni!Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Dilikutya
félisten
A képek alapján nekem elsőre egy tipikus tucatakciónak tűnik, ami nem éri meg azt a 30-40 percet, amíg a demóját lehúzom.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
dante3
addikt
Na kipróbáltam a demot!Egész frankó lett,szép grafika,csak nem volt túl könnyű beéllítani''nekem'' az orosz nyelv miatt,pedig azt tanultam anno!
Az ellenfelek inteligenciája nem az igazi,de a grafika kárpótol!
Ajánlott konfig:3.2ghz proci,1giga ram,256mb-os x800 v. 6800 ultra,sp1-es winTúl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
dante3
addikt
Próbálta már valaki,én még csak most töltöm a demóját!
Ahogy írják,nem lehet rossz és gépigény is van rendesen!
[link]Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- HP DL380 G9: 2x Intel Xeon E5-2650 v4 (24/48mag) 64GB - 768GB DDR4 SM RAM, 8x SFF, P440 2GB, ÁFÁs
- Focal Theva No1 új, bontatlan eladó.
- Új, bontatlan 48" OLED 4K S90D Smart TV (2024) Grafit
- Xbox One S 1TB, hibátlan újszerű állapotban , 3db játékkal
- Steam Deck 2TB.! &Steam Controller!,és minden gyári tartozék! CSERE IS,OLVASS.