- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
válasz somogyib #34495 üzenetére
Bah, nem tudom mi van a rendoroknel, de ami a seregben megy, az viccnek is rossz... A kikepzes alfaja es omegaja a cooper teszt.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
somogyib
őstag
válasz EmberXY #34493 üzenetére
Egy ilyen hírt olvasva mindenki azt képzeli, hogy okosabb lenne egy ilyen helyzetben, de nem tudjuk, hogy ki volt a rendőrök ellen támadó.
Tételezzük fel, hogy több éves katonai múlttal rendelkezett. Ha ez a helyzet, akkor már te sem mondanád, hogy "miért nem tudják a rendőröket normálisan kiképezni, felkészíteni az ilyen esetekre".Máskülönben videót sem láttunk az esetről, tehát azt sem mondhatjuk, hogy a három rendőr közül melyik hibázott az adott szituációban (ha egyáltalán valaki hibázott). De gondolom ezt a szituációban résztvevő rendőrök beszámolói alapján a rendőrség kivizsgálja, és remélhetőleg levonják a következtetést, hogy más ilyen esetekben hogyan kezeljenek egy ilyen helyzetet.
"na de három rendőrt hogy a fenébe tudott megszúrni?"
A megszúrás milyenségéről vannak információink? Egy fél centire tenyérbe hatoló késhegy is megszúrásnak minősül, egy örült kaszabolása során simán beleszaladhat bárki ilyenbe... (ilyet már én is produkáltam konyhai tevékenységeim során )
"mert ilyen férgek vannak szabadlábon"
Ez is érdekes kérdés. De hogy is hangzott az a mondat a Remény rabjai filmben: "Egyszer mindenkinél elszakadhat a cérna..."
---
Na, befejeztem a filozófálást (és bocs customer a sok karakterért ).
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #34492 üzenetére
Ez értékes plusz infó, köszönöm
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
EmberXY
veterán
Én hajnalban olvastam, először el se akartam hinni, hogy ilyen megtörténhet. Dühít több szempontból is. Egyrészt, mert ilyen férgek vannak szabadlábon abban az országban, ahol egyébként "rend" van, másrészt meg hogy miért nem tudják a rendőröket normálisan kiképezni, felkészíteni az ilyen esetekre?
Egyszer bárkinek lehet "szerencséje", meg állítólag edzettebb is volt az átlagnál, na de három rendőrt hogy a fenébe tudott megszúrni?
Már ott le kellett volna lőni, amikor az első rendőrt megszúrta, de inkább még azelőtt, és nem lábon.Up the Irons!
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Én meg az este nem aludtam, mert ilyen dolgok történtek a ház előtt ahol lakom. [link]
Live-Die-Respawn
-
KROK640
nagyúr
válasz koshmar #34487 üzenetére
Nincs ebben semmi különös szerintem. Alapvetően ha nem vagy gyökér (és nem viszed túlzásba se a nyomulást, csak szépen lassan, de mégis tudva mi az elképzelés), általában egy ártatlan(nak tűnő) randira a legtöbb lány simán nyitott, kivéve ha eléggé jól elvan a párjával. Az meg, hogy megisztok valamit sétáltok stb, a legtöbb csajnak belefér, ha eléggé érdekesnek talál.
-
KROK640
nagyúr
válasz EmberXY #34483 üzenetére
De most épp levágatta. És megöregedett a sok... reggelizéstől.
Azt mondta, hogy szürke munksáruhs csávó Debrecenben. Azóta egy csomó szürke munkásruhásnak köszöntem, hogy hello RandomName
Igaz egyiknek se reggel fél 6kor (vagy valami hasonlóan elvetemült kséő esti időpontban) a Tesconál.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz koshmar #34482 üzenetére
Az Oli gyrosnál egyszer ha voltam.
De dolgoztam errefelé, és nagymamám is erre lakott.Debrecen legforgalmasabb utcája volt, most a mellette lévő mentesítő utcák lesznek azok. Szerintem már rég azt kellett volna csinálni, hogy a Rakovszky és a Marx Károly (most Bercsényi Miklós) utca közötti házsort lebontani és a Rakovszkyt kiszélesíteni.
-
KROK640
nagyúr
válasz koshmar #34481 üzenetére
Nem, dehogy. (mysql databázisban ) De ugyanakkor nem látok rá esélyt, ha ki sem lépek a házból, és én sem várok senkit. Barátnőmet sem.
Bár, van erről egy storym, azért írtam, higy nincs tervezve, de ki tudja mi történhet (erre utaltam a tervezve szóval) :
2010-ben egyik unalmas délután ücsörögtem a munkahelyemen, és épp azon elmélkedtem, hogy ki kéne menni csajozni, agy milyen jó lenne beesne valami jó csaj. Szó szerint 2 percen belül csengettek és egy határozottan jó csaj állt az ajtóban.
KROK : (hűűű) szia!
csaj : szia
KROK : Miben segítehetek?
csaj : Hát az a helyzet hogy KROK-ot keresem, tudod hol találom?
KROK : jah szerencséd van pont én vagyok az, gyere be.
(...)A gyengébbek kedvéért :
KROKnál a civil teljes nevemet mondta. Munkaügyben keresett. Pár nap múlva randiztunk is. Nem, nem ő a mostani barátnőm. Szerintem minden lényeges dolgot meg is tudtatok az esetrőlInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Debrecenben olyan poént mondtak az útnak, hogy beszakadt xD
0:13-nál a biciklijét toló RandomName is felbukkan?Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Ha megkérdeznétek, hogy milyen nap van, én csütörtököt mondanék...
-
-
KROK640
nagyúr
válasz EmberXY #34471 üzenetére
Jah hát én is minden esetben úgy mentem. Ebből kétszer hazafelé szószerint 70 fős busszal, ahol mindneki fezstiválozott... és nem kell bemutatnod az efféle buszozást, Obermehlerből hazafelé a buszon a biciklit nekilehetett volna támasztani a zöld füstnek, és mindneki sör-bor-töménytelen mennyiségben
Csak ugye ezek Pesten végetértek, és utána jött a "külvilág" és az ottani tömegközelekdés, majd a hazavonatozás, ami még általában 3 órányi vonatozást jelentett.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
EmberXY
veterán
válasz KROK640 #34467 üzenetére
Mi általában előre leszervezett buszokkal szoktunk jönni, menni, mert csatak részegen, leharcolva rohadt szar a tömegközlekedéssel meg a külvilággal szarakodni. A busz általában úgy néz ki visszafelé mint egy fegyencjárat, a gond ott kezdődik, amikor onnan kell átszállni valahova, bár az már általában a hazaút relatíve végét jelenti.
Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
válasz koshmar #34469 üzenetére
Még jó, hogy tudom
Szerintem oprendszer szinten vezérlődik ez. Megfigyeltem, hogy a nap is felkel, akkor is, ha én nem. Bár ma megijedtem mert a nap sehol nem volt mikor felébredtem, hiába volt világos.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Koshmarnál szerintem hétfő lehet.
-
KROK640
nagyúr
válasz EmberXY #34459 üzenetére
Oh, a jó hazamenések. Berlin után mondjuk nem, de az Ikarus és a Medi után a vonaton úgy néztek rám, mint aki az ukrán frontról jöhetett... Általában a fejem és a ruházatom is pont olyan tiszta és rendezett volt.
Pedig én a zuhanyzást egyszer sem hagytam ki, talán csak utolsó nap, monván úgyis távozunk. A medin mondjuk +2 napot lazán ráhúztunk, mielőtt indultunk azelőtt pár órával már a kajáldát és a zuahnyzókat is elbontották...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz somogyib #34458 üzenetére
Hát volt olyan zuhanyzó is, amibe legszívesebbe bakkancsba szálltam volna be...
És volt olyan meleg nap Obermehlerben, hogy néhány órára papucsra váltottam, mert még este 9kor is jobb érzés lett volna, de a praktikai okok miatt a bakancs addigra rég visszakerült.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
koshmar
addikt
Nálatok is szombat van?
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
EmberXY
veterán
válasz somogyib #34458 üzenetére
Vagy egyáltalán nem kell zuhanyozni, egyszer mi is eljátszottuk ezt, amikor majdnem egy hétig nem zuhanyoztunk a Brutal Assaulton, mert lusták voltunk végigállni a 100 méteres sorokat.
Hazafelé se tűnt fel senkinek, mert a buszon kb mindenki ugyanígy volt, csak amikor BP-n átszálltunk a BKV-ra, ott kezdődtek a furcsaságok. Még a cigók se mertek belénk kötni, amikor az egyik majdnem átesett az utazótáskámon felszállás közben. Volt egy kis szagunk, meg úgy néztünk ki, mint akik a Don-kanyarból jöttek haza és már jöhet bármi, szóval van előnye is meg hátránya is az ilyesminek, pedig csak ketten voltunk.Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
válasz somogyib #34453 üzenetére
Elgondolkoztatnálak ... mikor kilenc napja vagyok fesztiválon, 20 és 30 fok között van az időjárás, én zárt acélbetétes bakancsban vagyok (és noha mindennap zuhanyzok, de azon időt kivéve praktikai okokból bakancsban van az ember), akkor milyen élmény lehet hazaérni ... mármint haza, haza.
-
somogyib
őstag
Ma arra jöttem rá, hogy az a legrosszabb az életben, ha büdös a lábam.
Mentem zuhanyozni... -
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #34449 üzenetére
gulyásleves
-
RandomName
senior tag
válasz koshmar #34450 üzenetére
Az előzményre válaszolj legközelebb, ne az enyémre.
Csináljuk meg, hogy a "Válaszok erre a hozzászólásra" alatt az legyen a legnagyobb olyan thread amiben releváns hsz van."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
koshmar
addikt
válasz RandomName #34449 üzenetére
Teljes kiőrlésü kenyér + energiaital
-
RandomName
senior tag
válasz customer114 #30527 üzenetére
Lencsefőzelék, hideg sült oldalassal.
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
koshmar
addikt
válasz RandomName #34446 üzenetére
Nálatok már Újév van?
-
RandomName
senior tag
Buké mindenkibe.
Megvolt a szokásos éjféli utcai pezsgős koccintásos beszélgetős tüzijátéknézés a szomszédokkal.
Mondjuk szar azt látni, hogy tizenpár év alatt már csak hárman maradtunk a kb 10-15 főből...."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
RandomName
senior tag
válasz KROK640 #34444 üzenetére
Én sírtam amikor az Asus X54H laptopba megvettem a 128 GB Adata SX 700-at, 14-ért, és utána beestek az ssd árak....
Most kb azt se tudom, hogy a 2021 végén vett laptopban mekkora SSD van, mert még nem fogyott el a hely mivel kb csak tartalomfogyasztok rajta, meló maximum QElectrotech meg pdf olvasás van még mellette.....[ Szerkesztve ]
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
KROK640
nagyúr
válasz koshmar #34440 üzenetére
Igen, ha belegondolok idén volt 11 éve, hogy az első SSD-t megvettem. (64GB-os SATA volt 28 ezerért).
Viccelsz? 29-ért vettem az 1TB-os SSD-met, és az M2 Satásból már 23 ezerért van 1TB-os... (igaz a jobbak ott is 45 ezer körül tanyáznak)
És tavasszal fog állítólag az SSD-k és a RAMok ára nagyot esni (ha addig nem lesz valami katasztrófa, háború, hiány stb. ) amibvől talán majd itthon is lehet érezni valamit (ha nem romlik el nagyon a forint).
Először gondolkodtam, hogy megvárom, aztán azt mondtam, hogy vagy lesz belőle valami vagy nem, (de még ha igen, akkor is 3-4 hónap) szóval jött a RAM és az SSD is.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz koshmar #34439 üzenetére
Oh, én még bőven az arányos időszakban éltem... És azt jobban is szerettem.
Emlékszem, hogy hol szerverrel (kettő is volt olykor, plusz egyszer kiváncsiságból seed szervert is vettem), hol az akkori barátnőmmel (T3-as netje volt otthon ) mindig seedeltünk bele, a bitgate/tvstore accom is így menekült meg, ott ugyanis normál ADSL-el lehetetlen volt tartani még a 0,3-at is, hiába voltál aktív.
Engem nem tiltottak ki sose. Inaktivitás miatt volt most kis gondom, de prémet vettem és simán visszaengedtek.
Azért így több accal nem mertem kockáztatni, pláne, hogy elég volt sokszor egyet is seedelni. Pedig a hőskorban volt néhány trükköm amivel jól lehett tartani az arányt, aztán ahogy emelték az ADS sávszélt, úgy már nem is nagyon kellett semmi, csak odafigyelésel tölteni. Jobban szerettem az arányosdit, nagyobb szabadságot adott, és több gondolkodást igényelt.
ma meg csak letöltöd, pár napig bent hagyod, (nekem volt ami évekig bent volt), és annyi.
Már az sincs meg, hogy régi torrentekre 2×-4× szorzó miatt letöltöd vagy seedbe állsz stb.
vagy a kisebb oldalnál (de az NCorenál is) az örök joker, felteszel valami érdekes dolgot, és pár napig bekapcsolva hagyod a géped. Volt oylan oldal ahol így saját anyag feltöltéséből is 120GB up jött össze... összehasonlításképp akkoriban 120-as HDD-m volt, tehát annyi ment fel mint az egész HDD-m.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #34441 üzenetére
valaki vett neked részletre egy lovat?
-
RandomName
senior tag
Lókolbászt.
Magában, minden nélkül."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
koshmar
addikt
válasz KROK640 #34438 üzenetére
Négy, mert akkoriban még a 48 óra seedet is képtelen voltam tartani, így folyton kaptam a 3-15-30 napos letöltési banokat, viszont mivel volt elég pontom (akkor még nem kellett prémium), meg tudtam hívni kétszer SAJÁT MAGAMAT
Így éppen azt a fiókot használtam a háromból, amelyik éppen tudott letölteni.Az igazsághoz tartozik, hogy a negyedik már nem emaitt úszott el, mikor azt csináltam, eldöntöttem, hogy rendesen seedelek, és azt bő 1 évig tartottam is (három hónapig nem léptem bele, azért deaktiválták)
-
KROK640
nagyúr
válasz koshmar #34433 üzenetére
NCore? Még Endlessnek hívták mikor regeltem (és fehér zöld-kék volt az oldal design), később lett Endless-Skyline mikor a skyline-al egyesítették. Aztán később lett NCore. A mostani accom (ami a legújabb) is 2006 július eleji.
Négy acc? Én nekem egy oldalon max kettő volt, de az sem gyakori. Viszont a fénykorban 18 trackerem volt
-
KROK640
nagyúr
válasz koshmar #34431 üzenetére
Na, az legalább egy jó SSD. (120GB? 2003-ban már 2db 80GB-os HDD volt a gépemben, a 120-as SSDmet pedig 2017-ben váltottam le, mert kicsi volt, pedig volt mellette 2+1TB HDD is... )
Nekem sincs mind tele, úgy nagyjából 2,5TB szabad ebből.
Mivel munkára is hasznáélom, meg a kompromisszumokat sem szeretem ha a géperől van szó, ezért kell. (ugyanezért van benne 32GB RAM is, eleinte aggódtam, hogy inkább 48-at kellett volna vennem, de egyelőre a 32 is elég lesz).Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
EmberXY
veterán
válasz koshmar #34435 üzenetére
Igen, mindenkinek meg kell tapasztalnia a csalódást, amikor azt hiszi, hogy segít, aztán az egész kb full értelmetlen, mert csak a sötétségbe veszik.
Ma már megfontoltabb vagyok, és alapból szarok az ilyesmire, aki el fog jutni odáig, hogy segítek neki, az már messziről meglátszik.Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
-
koshmar
addikt
válasz customer114 #34419 üzenetére
2013-as biciklis balesetből kifolyólag..
stanozs: azt hittem altatásos..
-
RandomName
senior tag
Bajnokok reggelije.
Idd azt amivel előző éjjel befejezted.
Szóval Kalinka+sör.Kénytelen voltam feljönni a hangulatkarbantartó létesítménybe, mert tegnap annyira halmazállapotba kerültem, hogy otthagytam a frissen vásárolt Kilimanjaro cipőmet.
-
sztanozs
veterán
válasz RandomName #34409 üzenetére
fajdalomcsillapito + gyumolcstea
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
RandomName
senior tag
Lazacszeletek mustáros szószban, kenyér, pepsi
-
RandomName
senior tag
válasz RandomName #34403 üzenetére
Pirított kalácsszeletek, Krúdy keverékkel.
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #34403 üzenetére
ne siesd el, én is csak most fogok...
-
RandomName
senior tag
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #34398 üzenetére
pia + gyógyszerek ... Szakemberhez fordultál már?
(én meg raktam plusz 16GBRAMot a gépbe, mit mondjak? segített neki )
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest