-
IT café
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
Ide se néztem be vagy 4 napja.Tiszta szígyen.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
EmberXY
veterán
A román kommandó gyors behatolása: [link]
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz albert8 #1208 üzenetére
Még a szomszédból is kinéztek egyszer, hogy mi az a zaj..
Ennyi idő alatt a gyanúsított, ha egyáltalán odabent volt, még az országot is elhagyhatta volna, ha kimászik az ablakon..
Én a helyében inkább kiszóltam volna, hogy ne erőlködjenek, úgyse tudják betörni...
Bár abból a szempontból megnyugtató, hogyha még a kommandósok se tudnak bemenni, akkor a betörők sem....[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
Van valamelyikőtöknek RSI-problémája?
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Ez nem vicces.
Komolyan kérdeztem..
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz EmberXY #1227 üzenetére
Ami az első google-találat; Repetitive Strain (/Stress) Injury.
Ideg-problémák, esetleg izlületi gondok az egeret (vagy billentyűzetet) használó keze(i)ddel.
[ Szerkesztve ]
-
-
Góliát
őstag
válasz Synthwave #1233 üzenetére
Nekem is volt! A csuklóm is és a kézfejem is bedagadt szimplán a tányér mosogatástól is.
A megoldás a természetben van. Vagyis megfelelő táplálkozással helyre hozható! Telejesen nem érzek már semmit. Sőt, testépítés a hobbim és nem panaszkodom. KOPP KOPPBecsület-Tisztesség-Szeretet
-
Nekem nem bedagad. Egyszerűen fáj a kézélem, kézfejem, esetenként az ujjaim (leginkább a gyűrűs- és kisujj, hüvelykujj-mozgató). Mintha összetörték volna a kezemet. Néha érzek enyhe szúrást a csuklómban, amikor rántom az egeret. Könnyen elzsibbad a kezem (leginkább ujjvégek), ha nem megfelelő szögben van lenn a könyököm, ill. ha a könyökömet bizonyos szögben rányomom az asztalra, szúró érzés fut végig az alkaromon. Egy ceruzát nem bírok fogni 10 percnél tovább, hogy ne lenne diszkomfort-érzet. Ami külön jó, mert azután jött elő ez az egész szarság, miután elhatároztam, hogy elektronikus képi ábrázolásra megyek tovább és elkezdtem járni rajz-előkészítőre. Köszi, élet.
EmberXY: "Túl sokat gépezel?"
Mihez képest? Persze nyilván.
DJ WOKKY: "mit lehet ellene tenni ?"
Ergonomikus eszközök (mondjuk az ilyen egerek qrva drágák és optikailag sem Razer 3G infra... - marad az olcsóbb trackball. Kinéztem a DB 3G mellé egy Logi Trackman Marble-t. Amikor lövök, akkor Razer, amikor nem, akkor csuklótámasszal Marble.) Nem ártana egy MS Natural Keyboard sem...), megfelelő kar/csukló pozícionálás, gyógytorna, esetleg van, amit gyógyszeresen is lehet. Olyan is, amit sebészetileg (ezt inkább kihagynám, ha lehet).
-
-
Szokásos magányos esték egyike.
Jó lesz ez, lassan becsavarodok.
-
-
válasz EmberXY #1244 üzenetére
Nálam TNG - Voyager megosztva első helyen, aztán Enterprise és az OS. DS9-t nem kifejeztten komálom.
Bizony, kemény humora van. Volt nem egyszer, hogy kb. sírtam a röhögéstől (míg egy kevésbé "kompetens" humanoid csak értetlenül néz, hogy ez most vicces volt?).
Pl. 2. évad 16. epizód kb. harmadánál Q (mekkora forma ) odaszól Worfnak, aki Rikerrel éppen akkor jön be a csillagbárba.
Q: -A rettenthetetlen Riker parancsnok...és TÖRPEAGYÚ. MOROGJ NEKEM, HADD TUDJAM, SZERETSZ MÉG!? :' D
vagy
Amikor Data a 3. évad 14. epizódjának elején értékeli Picard festményét. Már az PILLANTÁS, ahogy felméri, majd a kapitányra néz...
D: -Érdekes...
P: -Oh, köszönöm. Milyen értelemben?
D: -Bár a fauvizmusra jellemző szabad formakezelést sugall, a festmény ügyetlenül igyekszik egybevonni Picasso és Leger eltérő kubista jegyeit. Emellett a színek használata rendszertelen stílusütközést eredményez (a kapitány arca már változik ), valamint a kezdetleges vulkáni behatások NYUGTALANÍTÓ...
P: Köszönöm...Mr. Data."Nyugtalanító" bazzeg, "NYUGTALANÍTÓ".
stb. stb.
-
kenwood3
addikt
Napot !
Mi az az ekezet dragasag??
-
EmberXY
veterán
válasz Synthwave #1245 üzenetére
Jaja...
Nekem a kapitány karaktere tetszik a legjobban, eddigi kedvenc részeim (szó szerint nem tudom idézni):
1. Amikor a tanácsadó anyját "megmenti" a ferengiktől, amilyen monológot levágott, azon be lehetett sírni, azután a nő még "szívesen maradt volna a hajón...", ugyebár nagyon rá van kattanva a kapitányra, (az meg menekülne előle...) de a kapitány rögtön "felajánlja", hogy hazaviszik és kiadja az útirányt (a betazoidok bolygója), de halkan, viszont nyomatékosan hozzáteszi fanyar arckifejezéssel, hogy 9-es fokozat!!!...
2. Amikor a tanácsadó anyja először látogat a hajóra, előzékenyen felajánlja, hogy viszi a bőröndjét, de alig tudja vonszolni, aztán a nő segédje meg úgy emeli fel, mint a tesco szatyrot.
3. Amikor telepeseket vesznek fel a hajóra, azok meg hozzák magukkal az állataikat...
A kapitányt lehívják a raktérbe, mert finoman szólva kaotikus állapotok uralkodnak a jószágok miatt, amikor odaért a raktérbe, pont akkor röpült ki elé egy tyúk, az arckifejezés magáért beszélt..Up the Irons!
-
koshmar
addikt
Reggelt!
Idén már jó sokan itt hagytak minket.
Leslie Nielsen
Bubba Smith
Peter Falk
Amy WinehousePlusz még biztos kihagytam pár embert.
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Proxmox VE
- Akciókamerák
- Ford topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- LG V30 - vezércsel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest