Hirdetés
-
IT café
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domxc
senior tag
Dehogynem, gyertek kiscsibék.
Üdvözlet WOKKY, kenwood, hunfatal, és huntermati!
Na akkor újabb feladat:
Szavazás
Valószínüleg, egy tervként, kiveséznénk, a híreket, amolyan Heti Hetes filingűen, természetesen az 1hsz, szabályzatának eleget téve.
Térjünk a tárgyra:
A hírek kivesézése, naponta legyen, vagy egy napot kijelölünk, és akkor, elemezzük, a legfontosabbakat?
A választ köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
Domxc
senior tag
válasz kenwood3 #551 üzenetére
De ez se miattuk van ugye, ilyenkor mossák kezeiket, és mi vagyunk a parasztok, mi húzzunk innen, hát kösz.
(#552) .bableWes
Olvastad?(#554) kenwood3 Azt fogom tenni.
(#555) Tibii91 Azért úszták meg a banhammert, mert hogy "tesók vagyunk, nem spicliskedünk" (bár ugye Sandrew-ra ez nem vonatkozik) elven gondolkoztunk. Én beleírnék, de akkor én lennék a f@sz, szemét, és jönénnek a flame jellegű dolgok ide, és oda is.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
ch003067
addikt
válasz kenwood3 #886 üzenetére
Jóreggelt neked is.
Apuval járok dolgozni, ő köműves/burkoló/ács.... minden
És segítek neki..
az e hónapi/ Félévi meló egy házépítés, aminek most csináljuk az alapját.. illetve az már készen van, csak zsaluzni kellene. aztán kezdődhet a falazás, kerítés építés...
Szal igen
-
-
-
EmberXY
addikt
válasz kenwood3 #973 üzenetére
Ez nagyon ott van! Hogy mik meg nem történnek....ez már majdnem zsarolás.. (mármint az, hogy pénzt is utalt neki, hogy hagyja békén)
Pedig épp most akartam javasolni, hogy linkeld be az összes hsz-ét a modkerbe, és a modik majd megkeresik, hogy hol a hiba.. Bár így lehet, hogy te kapnál eltávot..Tibii91:Ha most netán úgy érzed, hogy nem veled vagyok, legyél nyugodt, a végén majd megbosszullak!
De tényleg jó látni ezt a "vitát".[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz kenwood3 #977 üzenetére
Azt gondoltam, hogy valójában nem volt pénzmozgás, ki lenne olyan
hülyejólelkű, hogy ilyesmiért pénzt adjon, mikor ott a modker..
De amúgy meg ha igaz, ha nem, le van írva a modkerben, tehát hivatalos, úgyhogy ez akkor is egy értékes bizonyíték az ügyben.Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz kenwood3 #979 üzenetére
Ajjajjajaj.
Mikor megláttam a topik címét, Való Világ 5 "csak kulturáltan", már akkor kész voltam, de a hsz-ek valami irgalmatlanok, büntetnek.
"Súlyt rá és be a medencébe..."
Talán egy olyan hsz volt, ami nem rá vall, mégpedig: "Aludj jól"
Ez jó röhögés volt..[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen