- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
-
IT café
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz kenwood3 #38818 üzenetére
Nosza, hajrá
mi itt vagyunk, velünk lehet trécselni. Koshmarnak talán nem vagy a kedvence, de hát na
A PC-s éveket nem lehet kinőni. Ha a régi már be sem kapcsol, az szomorú.
Viszont próbálj meg ékezetesen komoly lenniInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz kenwood3 #38813 üzenetére
Utoljára akkor voltál a topicba mikor kimentem Ausztriába. Már régen itthon is vagyok.
Ezzel az aktivitással nem lesz egyszerű
Azóta én a topicban gazdagodtam 451 hozzászólással (ezzel együtt 452-vel) így 2424-ről 2425 lett.(jééé, ezekszerint most nem mobilról vagy, mert vannak ékezetek kaptál gépet? )
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz kenwood3 #36710 üzenetére
Ilyen töltést nem vevő csati elhasznált telóm nekem is volt, sőt tulajdonképpen az első (nokia 5510) kivételével az összes Nokiámnak ez lett a szomorú a vége.
A 6300-ásomnak ráadásul az akkuja is szar volt, naponta kellett tölteni, miközben a töltést alig akarta venni, nagyon lassan töltött, és a legkisebb elmozdulástól is abbahagyta a töltést, amiről persze nem tájékoztatott csak félóra múlva vettem észre, hogy még merült. Sőt, volt olyan h olyan lassan töltődött, hogy összességében merült. Ráadásul a felfele gombja sem működött (megmagyarázhatatlan okokból szart be a kezemben finoman nyomkodva még 2011-ben). Végül 2015-ben egy incidens következtében a földközi tengerben végezte.
Utána jött a Lumia 630, amit imádtam, de a végefelé az is kezdett töltő bajos lenni (igaz a legkevésbé az összes közül) cserébe az MS szarrá avultatta szoftveresen, mire cseréltem már csak egy fényképezős telefon volt (már netezni sem lehetett rajta, a navit is elavultatták, a messengert már 2015-ben stb) Jah második telónak a Lumia 630 mellett volt egy XPeria Z2-m is, amiben az volt a fun, hogy lehetett vele vízalatt fotózni, ám sajnos mikor eladtam, akkor az új tulaj megsértette, aztán visszavettem sokkal kevesebbért, netezős telónak (akkor már a Lumia 630-on nem lehetett).
Akkor jött a Honor V20, ami meggyőzött arról, hogy hosszútávra érdemes a telóra is költeni (természetesen fóliázva, esés álló tokban).Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz kenwood3 #36704 üzenetére
Honor V20.
De azzal csak olvasom a fórumot, amivel írom is :Asrock B560M Pro4
Intel Core I5-10400F (2900MHZ, 6C/12T, 12MB cache)
32GB GSkill AEGIS DDR4 3200MHZ RAM
EVGA RTX 3060 XC BLACK GAMING 12GB GDDR6
ADATA Legend 710 SSD 1TB M2
ADATA SU650 480GB SSD SATA
4TB TOSHIBA P300 5400rpm 128MB SATA
2TB WD Green WD20EZRX SATA
LG HL-DT-ST GH24NSB0 DVD RAM meghajtó
Corsair CX550F RGB 550W
Gigabyte Custom Airbrushed Tower!
X-Falcon Z-88 Outemu Blue Switch 105Acer Predator GN246HL monitor (1920×1080)
Igaz, ez nem teló, de vannak ékezetek cserébe (nekem mondjuk valahogy a telómon is)
Na és te?
-
KROK640
nagyúr
válasz kenwood3 #34795 üzenetére
Persze, mint mondtam, retrozni egy olyan PC-t tényleg elég évente kétszer bekapcsolni. Van egy régi Athlon XP-m pár havonta egyszer megy 5-10 percet, maximum ha valami rekorddöntés megy akkor pár órát. (CPU OC bajnok)
A C2D-m meg darabokban van dobozba lecsomagolva.Én nem bánom, hogy annyit anno elköltöttem rá. Bár volt pár félresikerült fejlesztésem, de remek alap tudást adott, mindamellett, ha nem ölök bele annyi pénzt, akkor azt meg meg sem keresem, csak ülök a hátsómon. Nagyon sokat tanultam ebből, nagyon élveztem mindig is, és konkrétan tartós munkahelyet is köszönhettem ennek! Ha visszamehetnék az időben talán 1-2 fejlesztési tanácsot adnék magamat mit kéne átgondolni, (meg persze a lottószámokat hozzá ) és megsimogatnám a buksimat, hogy ügyesen csinálod, jó az irány
Mindemellett igyekeztem élményeket is maximalizálni, minden hétévégén buli, utazás, csajok. Tehát azt sem érzem, hogy elment volna mellettemaz élet a gaming miatt. Koca gamer vagyok, napi 2-3 órát bírok akkor is ha szabadnapom van, aztán valami mást csinálok mint a játék.Nekem a gépes tevékenységem hatalmas részét smartphoneon kb sehogy sem lehetne kivitelezni. Képszerkesztés, videószerkesztés, játék, webszerkesztés, de messzebb megyek, tavaly Bregenzben egy rohadt excell tábázatot sem tudtam megcsinálni a csúcs droidomon. De szar rajta hosszú szövegeket gépelni (fórumozni, mailezni), filmezni stb. Amire a telefon viszont kiváló : ha úton vagyok zenét hallgatni, fotókat csinálni vele, és este ha már lefeküdtem az ágyban elalvás előtt valami érdekes dologról még olvasgatni pár percet ... Szóval részemről a kettő egymás mellett jó, egyik sem a másik helyett.
-
RandomName
senior tag
válasz kenwood3 #34005 üzenetére
Az Apple az a cucc, ami olyan minőségű, hogy az aláírásodban is jelezni kell?
Félre a tréfát, nem rosszak az Apple termékek, és más felsőkategóriás termékhez képest nem is veszélyes az áruk.
Nekem az a bajom vele, hogy legjobban akkor működik, ha ökoszisztémában használod.Illetve ha sok éve használsz Androidot, akkor már vannak fizetős alkalmazások, tartalmak, stb, amit azon a platformon újra meg kell venni. (Ha létezik azon a platformon az az app.) És ez azért a telefon ára mellett már szemmel látható összeg is lehet.
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
KROK640
nagyúr
válasz kenwood3 #34005 üzenetére
Igen, csak az amit én kerülök.
Eleddig két iPhone om volt az idők során még régen a 3G, valamint sok évvel később az 5s.
Jó pár féle telefonom volt az idők során, és mivel több mint hét évet dolgoztam telefonos boltban, rengeteg telefonhoz volt hozzáférésem, amiket hetekre ki tudtam próbálni, nagyon sok tapasztalatot tudtam gyűjteni és azt kell mondjam, hogy nekem valahogy ez iPhone ok nagyon nem jöttek be.
Az iPhone ok nagyon szép képet csinálnak de sajnos a jó tulajdonságaik számomra itt véget is érnek, illetve talán azt is fel hozhatom hogy gyorsak de csak egy átlag androidos telefonhoz képest nem ahhoz képest mint amit például most használok.
Ami nem tetszik az iPhone om van az a nehézkes zene felrakás volt régebben ami mára kb lehetetlen Aztán a nagyon rövid akku idő illetve az hogy mindenhez is net kell és hát a cserélhető aksiról és a javításról sincsenek túl jó tapasztalatok. Az általában véve vett áráról már nem is beszélve. Egy hasonló képességekkel bíró olcsóbb kínai telefon körülbelül harmad - negyed áron beszerezhető.
Nyáron meg versenyeztem a Honor V20 omat a havernak a vadonatúj onnan beszerzett aktuális iPhone ja van azt hiszem talán a 13 as de erre nem merek megesküdni, és Órákon át nyúzta a telefonomat és próbálta kihozni, hogy mégis az Apple a jobb, De bármit csináltunk a két telefon körülbelül fej fej mellett teljesített vagy némelyik az egyikben picit jobb volt a másik dologban picit rosszabb. Aztán nálam az akku idő és az ár elég erősen elvitte a pálmát, hiszen még jövő Ilyenkor is fogja fizetni a részleteket addig én már tavaly januárban egy összegben bezsákolt lám az egészet, Igaz az én telefonom kevesebb mint harmada annyiba került, miközben körül belül ugyanazt a sebességet és képességeket hozzá.
Ami külön jól esett, hogy elismerte hogy a két telefon Erősen pariban van és nehéz dönteni Mindezt egy olyan srác szájában aki szerint az Apple az isten csak az iPhone a menő és minden szar amin nem iOS megy. Megjegyezte, hogy a Honor V20 volt az első olyan Androidos telefon ami tetszett neki és nagyon elismerően nyilatkozott róla.
Mindent egybevetve Én most jelenleg biztos hogy nem vennék Apple telefont a fentebb felsorolt okok miatt, ettől még nem tartom lehetetlennek hogy évek múlva egy olyan telefonom legyen de jelenleg nem igazán látom értelmét annak, hogy át álljak az iPhone osok táborába. Mondjuk jelenleg ha telefont kellene cserélnem valamiért nem is igazán lenne elképzelésem hogy mi lenne Merthogy ez a telefon most nekem tökéletesen megfelel valószínűleg maximum ugyanígy egy Honor V20 ra cserélnék.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
koshmar
addikt
válasz kenwood3 #31066 üzenetére
Emlékszem, mikor még VV4 topikban fostuk a hsz-eket.
Bár nekem a munkahelyen most folyamatos diszkriminációval kell küzdenem, nem hiszik el, hogy 30 vagyok, tegnap konkrétan meg kellett mutatni a személyim, mert 19-nek néztek.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
C. s.
addikt
válasz kenwood3 #28931 üzenetére
Ha ilyesmit vagy ilyesmit látsz, menekülj!
DJ WOKKY:
Nem volt szükség protekcióra, mert dumálok eleget. Főleg itt, és hasonló helyeken, a szakmai hozzászólásaim pedig a hozzáértők számára csupán idióta kérdéseknek tűnnek. Gőzöm sincs, miért.
somogyib:
„A csajok tudják nyomni a vakert, meg az értelmetlen hsz-eket. Olyen habitussal mint C. s.-nek van, én már jómunkásember lennék.”
Nyugi, nagypapi! Én a fasorban sem vagyok a legtöbb csajhoz képest. Nézz be egyszer valami csajos fórumra, és próbáld meg kihámozni a választ a témaindító kérdésre. Sok sikert, bár egy csodával többre mennél. Nem is járok olyan helyekre, nincs rá időm...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden ami hőszivattyú
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motoros topic
- Mini-ITX
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- E-book olvasók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ (15IRX9) - I5-13450HX, 32GB DDR5 RAM, NVIDIA RTX 4060 8gb, 1TB NVMe SSD, 2 év GARANCIA
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17,3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Dahua NVR1108HS-W-S2 NVR 8 csatornás Wifi-s hálózati rögzítő
- MacBook Pro M2 8GB RAM 512SSD garanciális számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest