Hirdetés
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziku69
őstag
válasz vargalex #66314 üzenetére
Ok, értem.
(A zte ssid-jében van egy kötőjel karakter.) ezt nem fogadta el. De írtad hogy az ott nem ssid.
Ott ahol megadom a kiválasztott hálózatot, és továbblépek. Megadom a hálózat jelszavát. Minden mást úgy hagyok ahogy alapértelmezettben van. Ok.
Ezután nem sokkal megjelenik a cliensek közt ez a hálózat. Ezután a wifi-nél hozzáadok egy másik hálózatot.
Én hagytam az alapértelmezett "openwrt"-t, majd beírtam a titkosítást stb, plusz ugyan azt a jelszót amit a másiknál is használtam. Ha jól emlékszem, Te itt kipipáltad a "lan" hálózatot. Ja és átállítottad a 20MHz-et 40-re. Én hagytam 20-on, mert a ZTE-ben is ott van. "mentés, alkalmazás. Nem csináltam reboot-ot. Gondolom nem kell.Az elején, resetelés után a böngészőbe beírtam az alapértelmezett 192.168.1.1-et. Majd a jelszó változtatás után a lan-nál átírtam az előzőt 192.168.2.1-re, és dhcp tiltása kipipálva. Ezután még vissza tudtam lépni a böngészőbe írt 192.168.2.1-el.
Lehet hogy itt már fix címet kéne adnom a TCP/IPv4-nél? Viszont ha fix címeket adok, akkor utána a tudom használni egy másik wifi hálózaton?
Kicsit eltévedtem itt az "átjárók, maszkok dns-ek stb útvesztőjében![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest