- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziku69
őstag
válasz
vargalex #66314 üzenetére
Ok, értem.
(A zte ssid-jében van egy kötőjel karakter.) ezt nem fogadta el. De írtad hogy az ott nem ssid.
Ott ahol megadom a kiválasztott hálózatot, és továbblépek. Megadom a hálózat jelszavát. Minden mást úgy hagyok ahogy alapértelmezettben van. Ok.
Ezután nem sokkal megjelenik a cliensek közt ez a hálózat. Ezután a wifi-nél hozzáadok egy másik hálózatot.
Én hagytam az alapértelmezett "openwrt"-t, majd beírtam a titkosítást stb, plusz ugyan azt a jelszót amit a másiknál is használtam. Ha jól emlékszem, Te itt kipipáltad a "lan" hálózatot. Ja és átállítottad a 20MHz-et 40-re. Én hagytam 20-on, mert a ZTE-ben is ott van. "mentés, alkalmazás. Nem csináltam reboot-ot. Gondolom nem kell.Az elején, resetelés után a böngészőbe beírtam az alapértelmezett 192.168.1.1-et. Majd a jelszó változtatás után a lan-nál átírtam az előzőt 192.168.2.1-re, és dhcp tiltása kipipálva. Ezután még vissza tudtam lépni a böngészőbe írt 192.168.2.1-el.
Lehet hogy itt már fix címet kéne adnom a TCP/IPv4-nél? Viszont ha fix címeket adok, akkor utána a tudom használni egy másik wifi hálózaton?
Kicsit eltévedtem itt az "átjárók, maszkok dns-ek stb útvesztőjében!
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- EAFC 25
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- 27% számlával! i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 3TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Lenovo IdeaPad 5 15-ABA7 AMD Ryzen 5, 15,7 FULLHD IPS, 8GB DDR4,Garancia!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest