- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
hesszan
aktív tag
válasz
vargalex #5026 üzenetére
köszi
tegnap sikerült valamit úgy elállítgatnom hogy csak na. teljes reset lett belőle, és kezdhettem mindent előröl.
nem kicsi szopás.. még mindig van ami nem megy. Volt egy 09.01 backup mentésem, de ezt a #&@ sztem nem csinált semmit. legalábbis csak pár setting fájl volt elrakva.kérdés 1: hogyan lehet a routeren futó minden cuccot lementeni. Tényleges backup, minden beállítás, minden csomag, minden fájl. Ami most a routeren van, hogy egy reset után csak felmásoljam / updateljem stbstb és készen legyen 10 perc alatt.
kérdés2: felraktam a transmisson 2.x itt találtam a fórumon a linket ahonnan le lehetett frissíteni a csomagot. fut a routeren, látom h seedel. DE a whitelist-ben nincs benne a 192.168.*.*. csak a 127-es.
két helyen tudom átírni. init.d/transmission, ott benne van. /mnt/hdd/tor/config/ settings.json
Ezt a másodikat próbáltam már átirni nano val, menti reboot, és eltünik. A szolg leállítva, disabled enabled start kill mindenhogyan probáltam már, de minden egyes rebootnál eltűnik.
Így nem tudok weben keresztül hozzáférni a torr felületéhez.pls help köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Háború Izraelben
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- Philips FHD monitor ELADÓ
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- 1m 2m 3m 5m 10m 20m TGreen HDMI DVI kábel kábelek v1.4 3D FullHD + Ethernet csatorna
- cat5 cat5e cat cat6 cat7 UTP FTP fali patch lengő kábelek és RJ45 RJ11 csatlakozó
- Xiaomi MI 9T 6/128 Kék, Az utolsó amiben még van automata hívás rögzítés.
- Amiko T765 DVB-T/T2 földi digitális vevő
- Adata külső merevlemez 1TB.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Z Flip6 12/256GB, Kártyafüggetlen, Szép állapot, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest