Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodee_
őstag
Üdv!
Megérkezett az új "csoda" T-Home optikai modem-router kombo. A leírt módon a gépem kap ip-t, de az alapértelmezett átjáró nem a T-Home router hanem az én 4300am mint eddig. Mi lehet a gond?
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
MODERÁTOR
-
vargalex
Topikgazda
válasz kovacszk #39196 üzenetére
Szia!
Igen, betallózod, felrakod és kész.
"Most volt egy kis időm visszaolvasni, olyat is írtál már hogy nem kell a módosított gyári, az csak régen kellett.": ezt valóban megtalálhattad így, mivel az első firmware-ok valamelyike bootloader-es volt és azt vágni kellett. Majd jó sokáig bootloader nélküli verziót adott ki a TP-Link, amit már nem kellett vágni. Most egy ideje ismét bootloader-es van, ezért kell ismét vágni. Szóval, amint Intruder2k5 linkelt, nyugodtan tedd fel, az már le van vágva.
Alex
-
kovacszk
senior tag
válasz Intruder2k5 #39194 üzenetére
Bocsi hogy értetlenkedem
Tehát luci-ban betallózom, felrakom, és kész is?
Most volt egy kis időm visszaolvasni, olyat is írtál már hogy nem kell a módosított gyári, az csak régen kellett. Tényleg nem akarok téglázni, akinek eladom este már kellene.A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
tibi-d
tag
Sziasztok!
Találkoztatok-e olyan jelenséggel, hogy a router gép indulás után "véletlenszerűen" hol ad internetet, hol nem. Ez igaz a drótra, és a WI-FI-re is. Ha kihúzom az UTP kábelt a gépből kb. 10 sec-re, akkor lesz net. A WI-FI-nél elég kikapcsolni az adaptert, vagy a telefon WI-FI-jét, majd vissza, és van net. A belső hálózat kifogástalanul működik. A router azt jelzi, hogy a netre fel van csatlakozva. Jó pár ötletet kipróbáltam, tűzfal, stb. A legújabb firmware van fent. Ezt a jelenséget kb. 3 hónapja csinálja. Előtte 2 évig kifogástalanúl működött. Lehet-e külső támadás eredménye? Van-e ötletetek a megoldásra? -
MODERÁTOR
-
kovacszk
senior tag
válasz Intruder2k5 #39192 üzenetére
Köszi!
Most már csak annyi hogy hogyan tegyem fel.A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
kovacszk
senior tag
Sziasztok!
Gondolom sokszor le lett már írva, de sürgős lenne. tp-link 1043nd vargalex 1.01 fw-vel. Vissza kellene tennem rá a gyári fw-t eladás miatt, nem szeretnék téglát csinálni valaki le tudná írni a pontos menetét, a gyári fw gondolom Innen
előre is köszi!A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
McSzaby
őstag
DDos,Dos,Bruteforce elleni védelmet magában a routerben valahogy összelehet hozni? Akár openwrt,akár mással.
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
SirKero
őstag
válasz vargalex #39181 üzenetére
Igen én is a "nálunk működött" miatt vacillálok.
Viszont ha bele nyúlok ugrik a garancia
Most fejre állítva megy két napja ( kopp kopp )[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
vargalex
Topikgazda
Szia!
Az összes build-ben jól működött a dyndns-scripts, így az 1.1.7-ben is. Elsőre azt mondanám, hogy elírtad valamelyik adatot. Lehet tesztelni ssh-n logolással is. Ha visszakeresel, megtalálod, vagy amint gép előtt leszek, küldöm. Persze, ha privátban tudsz adni hozzáférést, szívesen ránézek.
Alex
-
MODERÁTOR
válasz Petikeje #39171 üzenetére
Igen, optware nincs Atheros platformra DD-WRT-hez, csak OpenWrt csomagokat tudsz ráhekkelni! Ha önállóan tudsz telepítgetni, akkor van Gargoyle fw is, ha inkább feltennéd készen, akkor pedig vargalex build! Ugyebár mindkettő OpenWrt, csak még utóbbi LuCI felülettel van, addig az előbbi Gargoyle-al!
-
Petikeje
tag
válasz Intruder2k5 #39105 üzenetére
Hello!
Mégis MAC Clone a megoldás... De azért mentségemre:
Korábbi routernél nem kellett ilyen; meg nem is jól csináltam, gyári oldalon olvastam el.
Úgyhogy azér köszi.
Végül feltettem a dd-wrt-t, de úgy látom ez nem fog működni:
optware-t nem lehet telepíteni, csak opkg (akkor meg már mér nem openwrt)
swap nem működik
nem tudom még mibe futok bele...
Úgyhogy elkezdem átnézni mi lehet jó dd-wrt helyett, ha van élből javaslatotok, akkor megköszönném, ezekre használnám:
torrent
samba
minidlna
esetleg svn
THX:
P! -
Milli82
tag
Van 1 problémám ha megy a transmisson, akkor kifagy a router, ha másolok a HDD-re. Majd újraindul
TPlink 1043, Vargalex 1.1.7
USB-re kötve: 1TB HDD, DVB-T vevő, 3G modemMi lehet a baj?
A fel-le töltést már korlátoztam: 128/32kB-ban.
Asus AC85P - DS118
-
czeban
csendes tag
válasz doberman #39168 üzenetére
Különbözőkben próbáltam. Egy 3.5" külső ext4 500gb winyó, egy usb2-es 2.5" 640gb NTFS, és egy usb3-as 2.5" 320gb NTFS. Mindegyinél ugyanaz a halál. Leghamarabb az ext4-es fekszik meg, annak 1 perc kell maximum. Megpróbálok még pendriveot rádugni, hátha azzal nem csinálja. Lehetséges olyan, hogy a router usb-vel van gond?
-
czeban
csendes tag
válasz Kicsirics77 #39158 üzenetére
Azért próbáltam ki 2 winyoval is. Mindkettő szar lenne? Most néztem meg mégegy winyoval es ugyanaz :-( Ja és 3 napos a router.
-
Kami11
őstag
Tapasztalatokra lennék kíváncsi torrent peer-ek számával kapcsolatban. Előrebocsátom, hogy nem a routerrel torrentezem, -erre van egy NAS-om,- sem a dlna sem tftp funkciók nem futnak. Egyedül az érdekel, hogy max. mennyi az a peer szál, amit még elvisel a router reboot, szakadás, akadás nélkül?
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
raidx
őstag
válasz Intruder2k5 #39163 üzenetére
IP forrásnak van hálózat, interfész és URL de egyikre sem reagál. Restartot is csináltam de semmi.
@suste
Most a próbák kedvéért manuálisan kértem új IP-t de nem frissítette akár mit is állítottam be. Cím változás keresésének adtam meg 1 percet is meg az erőltetett frissítésnek is de nem működik.
Régen egyszer már volt ilyen valamelyik buildnál de épp jött az újabb és megoldódott. Mivel nagyon ritkán van rá szükség így nem derült ki korábban.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
scream
veterán
Van esetleg vargalex féle OpenWRT-hez olyan lehetőség, hogy lehessen monitorozni az épp aktív klienseket a hálózaton ?
-
MODERÁTOR
-
suste
veterán
na erről beszéltem én is a múltkor, hogy a dyndns sem szereti az állandó IP-ket
neked is valszeg azért nem frissíti a router, mert már nagyon régen ugyan azt az IP-t kapod a szolgáltatótól, így nincsen mit frissíteni, szóval nem a router a hibás, hanem a szolgáltatók (net és a dynds szolgáltatód) -
raidx
őstag
válasz Intruder2k5 #39160 üzenetére
DIGI 20/10-es net és csak a router van az-az a lépcsőházba van egy swich addig optikain jön a net onnan UTP kábelen. Ritkán használom és most onnan vettem észre, hogy kaptam egy e-mailt dyndns-éktől, hogy megszűnik a regem mert nem használom már 30 napja.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
MODERÁTOR
-
raidx
őstag
OpenWrt vargalex v1.1.7 r35342 van fent és nem frissíti a dyndns címet. Már többszörösen végig próbáltam minden beállítást de nem változik az IP cím a dyndns-nél.
-
czeban
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy a legfrissebb vargalex-et tettem fel a routerre. Tökéletesen működik egy dolgot kivéve: ha wincsesztert kötök a routerre, akkor 1 perc, de maximum 15 perc után teljesen leáll a router és csak a power led világit, más nem. Több winyóval is megpróbáltam már (3.5", 2,5") hogy nem-e a filerendszer miatt hal meg (ntfs, ext4). Amig megy a router addig ftp-n keresztül ellehet érni a hdd-t. Transmissionba is megpróbáltam egy filet betenni (120mb), de letöltés kb 5%-ánál a fentebb emlitett hibával leállt a router.
Ha valaki találkozott már hasonló hibával és sikerült elháritania, örülnék ha megosztaná a tapasztalatát.
üdv
-
vlaci79
senior tag
Hali, 1043-n ki lehet kapcsolni az összes led-t?
-
bigdady
nagyúr
válasz bigdady #39154 üzenetére
Na mind1. Megformáztam extroot nélkül.
Hogyan tudok fájlokat másolni rá? Most lát egy usb mappát a belső és a külső hálózat is, ami nyilván üres.
Tc nem enged másolni ráÉrdekes, hogy ha újra a format oldalra lépek ezt irja: /dev/sda1 mounted as swap partition
Pedig ha a csatolási pontokat nézem a routerben ott nincs is csatolva semmi és swap sincs bejelölve legalul.[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
Azt esetleg nem tudjátok vargalex-ben miért nem látom a pendriveom tartalmát?
Elvileg csatolás alatt engedélyezve van de belső hálózatról és külsőről is csak egy üres mnt mappát látok, de a tartalma sehol
Ntfs-re van formázva és erre is állitottam be a csatoláson belül, de reboot után sem látni. -
cimp
senior tag
Szia Alex!
Erre nem tudsz valami okosságot?
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
vargalex
Topikgazda
válasz bigdady #39142 üzenetére
Szia!
Azt mondja, hogy már be vagy egyszer jelentkezve. Pedig ezt a hibát már javították egyszer. Nincs authfail opció beállítva a /etc/ppp/options file-ban, vagy a /etc/config/network-ban? Anno írtam egy kerülő megoldást.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
bigdady
nagyúr
válasz Intruder2k5 #39143 üzenetére
legfrissebb 117. Épp vargalex kolléga próbál segiteni priviben
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #39141 üzenetére
Ááá, ez szivat engem fstab enabled van, de reboot után külön a start-ra kell még nyomni a mounthoz.
-
MODERÁTOR
-
bigdady
nagyúr
válasz bigdady #39123 üzenetére
ez van a log fájlban reboot után és továbbra sem kapcsolodik auton a vargalex a pppoe-hoz:
Mar 2 22:43:53 Home daemon.notice pppd[6113]: Connect: pppoe-wan <--> eth1
Mar 2 22:43:58 Home daemon.info pppd[6113]: Remote message: ^M^JYou are already logged in - access denied^M^J^J
Mar 2 22:43:58 Home daemon.err pppd[6113]: PAP authentication failed
Mar 2 22:43:58 Home daemon.notice pppd[6113]: Connection terminated.
Mar 2 22:43:58 Home daemon.info pppd[6113]: Exit.Vki érti?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #39139 üzenetére
Tomato-n akarom természetesen. Ha lehet rábíznám a fekete lovagra. És persze kihívás is. De az már csak holnap. (Az itthoni mediacenter-ről TV stream még mindig)
Viszont ez a router restartnál nem mountolja automatikusan a pendrive-ot.
Ezt a parancsot: mount -t vfat /dev/sda1 /mnt/usbdisk lehetne automatizálni indításkor? -
MODERÁTOR
-
Petikeje
tag
válasz Intruder2k5 #39134 üzenetére
Összepakoltam újra, és azzal se megy...
Jólvan. Ez marad reggelre, hátha a fogtündér...
Azér THX! -
Petikeje
tag
válasz Intruder2k5 #39122 üzenetére
És a log, reboot után:"
26 1st day 00:00:42 DHCP NOTICE DHCPC DHCP Service unavailable, recv no OFFER
25 1st day 00:00:40 DHCP NOTICE DHCPC Send DISCOVER with request ip 0 and unicast flag 1
24 1st day 00:00:38 DHCP NOTICE DHCPC Send DISCOVER with request ip 0 and unicast flag 1
23 1st day 00:00:34 DHCP NOTICE DHCPC Send DISCOVER with request ip 0 and unicast flag 0
22 1st day 00:00:32 DHCP NOTICE DHCPC Send DISCOVER with request ip 0 and unicast flag 0
21 1st day 00:00:30 DHCP NOTICE DHCPC Send DISCOVER with request ip 0 and unicast flag 0
20 1st day 00:00:20 DHCP NOTICE DHCPC DHCP Service unavailable, recv no OFFER
19 1st day 00:00:18 DHCP NOTICE DHCPC Send DISCOVER with request ip 0 and unicast flag 1
18 1st day 00:00:16 DHCP NOTICE DHCPC Send DISCOVER with request ip 0 and unicast flag 1
17 1st day 00:00:16 DHCP NOTICE DHCPSecv INFORM from 00:1D:7D6:6D:E0
16 1st day 00:00:12 DHCP NOTICE DHCPC Send DISCOVER with request ip 0 and unicast flag 0
15 1st day 00:00:12 DHCP NOTICE DHCPS:Send ACK to 192.168.1.100
14 1st day 00:00:11 DHCP NOTICE DHCPSecv REQUEST from 00:1D:7D6:6D:E0
13 1st day 00:00:11 DHCP NOTICE DHCPS:Send ACK to 192.168.1.101
12 1st day 00:00:10 DHCP NOTICE DHCPC Send DISCOVER with request ip 0 and unicast flag 0
11 1st day 00:00:10 DHCP NOTICE DHCPSecv REQUEST from 20F:30:77:145
10 1st day 00:00:08 SECURITY INFO RTSP ALG enabled
9 1st day 00:00:08 DHCP NOTICE DHCPC Send DISCOVER with request ip 0 and unicast flag 0
8 1st day 00:00:08 SECURITY INFO H323 ALG enabled
7 1st day 00:00:08 SECURITY INFO TFTP ALG enabled
6 1st day 00:00:08 SECURITY INFO FTP ALG enabled
5 1st day 00:00:08 SECURITY INFO IPSEC Passthrough enabled
4 1st day 00:00:08 SECURITY INFO L2TP Passthrough enabled
3 1st day 00:00:08 SECURITY INFO PPTP Passthrough enabled
2 1st day 00:00:07 DHCP NOTICE DHCP server started
1 1st day 00:00:04 OTHER INFO System started
"[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Petikeje
tag
válasz Intruder2k5 #39122 üzenetére
100%, hogy nem router-modem combo.
WAN státusz: csupa 0.0.0.0 minden (IP cím, Alhálózati maszk, Alapértelmezett átjáró, DNS szerver 1, DNS szerver 2); Dinamikus IP típusú kapcsolatot érzékel az automatikus felismerés; Renew nem használ semmit...
Logot 1 kicsit nehezen tudom kimásolni, mert most váltogatom a pc hálókábelét a modem és a router közt, az alapján, amit ajánlotok... -
törölt tag
válasz Intruder2k5 #39127 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Már sokadszorra itt a PH!-n
-
törölt tag
-
Pr3s
aktív tag
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #39127 üzenetére
De, ott rögtön megcsinálta. Igen a kép még akkor készült amikor véletlen /mnt volt /mnt/usbdisk helyett.
Namost szépen látszik a listában és putty-val látom is a rajta lévő svn könyvtárat. Ha újraindítom a routert, akkor megint mountolnom kell vagy van erre valami automatizmus? Csak azért lenne jó, ha netán nem vagyok otthon és újraindul elérhető legyen akkor is majd. -
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #39125 üzenetére
Hááát, idáig jutottam. Nem látszik a mount listában.
Megvolt: opkg install kmod-fs-vfat kmod-nls-base kmod-nls-cp437 kmod-nls-iso8859-1
Elméletileg a fat32-t ismeri már, nem?Közben létrehoztam egy /mnt/usbdisk könyvtárat és oda mountoltam, de nincs a listában.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #39118 üzenetére
Sikerült. Szépen adja a netet.
Ez alapján akarom az SVN-t beállítani.
A csomagokat szépen fel is tettem vele. De a második pont az volna, hogy a pendrive-ot mountolni kellene. Na, pendrive az van, teljesen üres. Illetve csinálok rá mondjuk egy svn könyvtárat win alatt. De hogyan mountoljam?Ja, gyári OpenWRT. Lehet kell valami csomag USB-hez?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Petikeje
tag
válasz Intruder2k5 #39120 üzenetére
Nem. Ezelőtt tp-link helyett asus wl500gp volt. Azt cseréltem le, azzal ment.
-
MODERÁTOR
-
Petikeje
tag
válasz Intruder2k5 #39115 üzenetére
Kipróbáltam, nem megy. A MAC clone se használt...
P! -
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #39116 üzenetére
Most úgy csináltam meg, hogy WIFI Client módba tettem és hozzáadtam egy WWAN interfészt a wifihez. Viszont a switch része nem osztja kábelre a netet. Nem nagy gond, csak szeretném már ezt is kihasználni. Erre volna ötleted?
Aztán megpróbálok egy SVN szervert telepíteni rá. Gyakorlatilag ezért kapcsoltam be.
Igazából az RT-N66U-ra tennék szívem szerint SVN-t, de tomatora nem találtam semmit hozzá.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Petikeje #39113 üzenetére
Nem, ezt nem neked írtam!
Te próbáld meg akkor MAC Clone nélkül, nekem mindegy, de akkor áramtalaníts mindent, majd dugd vissza a modemet, és amikor az már teljesen üzemkész, bejelentkezett a hálózatra, tehát világít az ONLINE LED, akkor dugd be a routert is!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #39111 üzenetére
Megvan. Beírtam amit linkeltél. Aztán lépjek ki exit-el és hogyan tovább?
Közben megvan, megjött LuCI
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Petikeje
tag
válasz Intruder2k5 #39111 üzenetére
Őőőő... Nekem írtad?
Ez akkor is megy, ha gyári fw van fenn?
P!
Ja, leesett, hogy nem nekem...[ Szerkesztve ]
-
Petikeje
tag
válasz Intruder2k5 #39105 üzenetére
Kellene neki menni MAC Clone nélkül. Főleg azért, mert legelső próbánál még amikor kivettem a dobozból, úgy ment.
-
MODERÁTOR
Akkor reset gomb nem működik, marad a failsafe mód!
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #39108 üzenetére
Eredeti.
-
bigdady
nagyúr
Sikerült kicsit jobban képbe kerülnöm vargalex ügyben, viszont az alábbi gondom van:
1. ha nyomok egy rebootot akkor a router nem kapcsolódik automatikusan a pppo szogáltatómhoz igy csak a hálózatot látom pedig bring up on boot be van pipálva
2. Benne lévő pendrive-ot látja a belső hálózatot tc-ben is, de kivülről hiába állitottam be a no-ip dns-em, nem tudok kapcsolódni. (vagy lehet hogy csak samba akármi miatt lát vmi mnt mappát?)
Edit the /etc/vsftpd.users file for allowed users (one user per line) box: ftp van irva
Edit the /etc/vsftpd.chroot_list file for chrooting users (one user per line): ide is beirtam hogy ftp, mert láttam vkinek csak igy ment. Jelszót is meg tudtam már változtatni.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Na, OpenWRT-t állítgatva eljutottam odáig, hogy nem ad IP-t, nem tudom reset-elni. Gyakorlatilag látni h elindul, világít a sys led és ennyi. Lehet valamit kezdeni még vele?
-
MODERÁTOR
-
Petikeje
tag
válasz Intruder2k5 #39103 üzenetére
Most a legújabb gyári, és kábelnet (Győr, Vidanet).
P! -
MODERÁTOR
-
Petikeje
tag
Hello!
Vettem 1 ilyen routert. Eredeti firmware-rel összekötve kábelmodem-router-számítógép, ment minden, volt internet.
Frissítettem dd-wrt-re, nem ment az internet.
Utánaolvastam, hogy a gyári új fw-ek és a dd-wrt valahogy összeveszik. Van 1 leírás, hogy lehet visszacsinálni:
1. revert to factory firmware dd-wrt oldalról
2. egy korábbi német gyári firmware telepítése
3. Tetszőleges dd-wrt telepítése
Na így se működik.
Visszatettem újra mindent a köv sorrendben (minden fw telepítés után 10 másodpercre áramtalanítottam a routert):
1. revert to factory
2. német gyári
3. legújabb gyár.
Így se megy a net...
Van valakinek ötlete? Láttam itt a fórumon, hogy kb. a fentit ajánlotta valaki, de úgy tűnik ez nem jött be.
LED-ek közül WAN világít folyamatosan, SYS pedig villog.
Eredetileg is a legfrissebb gyári fw volt a routeren, sorozatszám 12-vel kezdődik.
THX:
P! -
törölt tag
Van egy ilyen tipusu routerem hasznalaton kivul, amit most szeretnek beuzemelni. Semmi masra nem hasznalnam, mint klienskent csatlakozna wifivel a mostani halozathoz es egy SVN server futna rajta. Feltennek egy teljesen alap openwrt-t, de segitseg kellene az SVN telepiteshez. Internetrol is szeretnem elerni majd. Tud valaki segiteni ebben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest