Hirdetés
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Akár be is tilthatják a Motorola mobilokat az USA-ban
- Lassú hatóságok? 5 éves ügy miatt bírságolták meg a Netflixet
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz Intruder2k5 #33094 üzenetére
Köszönöm a segítséget, extrooton gondolkodtam már, de még nem fogtam bele, viszont ez a vargalex féle open-wrt az első open-wrt rendszerem routeren, tehát az alap openwrt-t még nem próbáltam. Az teljesen slim, nincs benne csomag? Vagy az miket tartalmaz és TP-Link 1043ND esetén mekkora tárhely növekedéssel járna? Mert ahogy látom sajnos itt kilobájtokról beszélek csak, ez meg önmagában kb semmilyen csomagra nem elég, max egy két kiegészítőre. Úgyhogy lehet extroot lesz a vége. Bár most reseteltem a routert és 60%-ra felment a tárhely, na de ez is csak pár száz kilobájt sajnos.
-Norbi-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Notebook hibák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK 14 Firefly G7 WORKSTATION! i7-10810U/32GB/512SSD/14"/NVIDIA 4GB/GARI
- Asus Zenbook 14 OLED /Ultra 7-155H/32GB/1TB SSD/2880x1800/120Hz/Touch/Garancia/AI+Intel ARC Graphics
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest