- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- Vírusirtó topic
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- OpenWRT topic
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
cd930
senior tag
Sziasztok,
pár hete az asztalomon várja egy új 1043-as router, hogy kezdjek vele valamit. Az alaptézis, hogy vargalex-féle okosítás lesz rajta.
Több problémám is van:
- ez az első routerem, és a fórumban írtak inkább eltántorítanak a próbálkozástól, mintsem felbátorítanának. Talán ez a mandarin nyelvjárás lehet az oka, de nem értem a sorrendet, a beállítanivalókat, meg szinte semmit se
- nincs több nap időm a témában nyakig elmélyülni és optimalizálni a beállításokatEzek miatt fészkelte be magát az agyamba az a gondolat, hogy nemcsak virtuális, hanem fizikai segítséget kérek.
Arra gondoltam, hogy valamelyik fórumtárssal akár néhány sör elfogyasztása közben közösen beállítanánk a szükségeseket.A sör szükség esetén persze helyettesíthető más fizetőeszközzel is..
Ha volna erre jelentkező, akkor már csak az a kérdés, hogy a fő dolgok beállításához az én gépemhez kell csatlakoznia (MAC, miegymás miatt) vagy 90%-ig máshol is be lehet állítani és nekem már csak a legegyértelműbb dolgok maradnak a végére.
Tájékozódásképpen: a gépem Pesterzsébeten leledzik.
Persze lehet, hogy tök fölöslegesen parázok, mert valahol létezik egy olyan szájbarágós leírás, amiből még én is tudom, hogy most ezt és ide csatlakoztassak, most ezt nyomd meg, most ezen a képernyőn ezt és ezt állítsd át stb..
Hát, hirtelen ennyi, várom a záporozó on és off versenyzőket, de inkább az előbbieket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB DDR4 ,512GB NVMe SSD gar
- Lamzu Maya (Cloud Grey) / 1 év Garancia
- Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB SSD gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X + RTX 4060 + 32GB DDR4 + 1TB M.2 NVMe SSD! GARANCIA/SZÁMLA!
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest