Hirdetés
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
cd930
aktív tag
Sziasztok,
pár hete az asztalomon várja egy új 1043-as router, hogy kezdjek vele valamit. Az alaptézis, hogy vargalex-féle okosítás lesz rajta.
Több problémám is van:
- ez az első routerem, és a fórumban írtak inkább eltántorítanak a próbálkozástól, mintsem felbátorítanának. Talán ez a mandarin nyelvjárás lehet az oka, de nem értem a sorrendet, a beállítanivalókat, meg szinte semmit se
- nincs több nap időm a témában nyakig elmélyülni és optimalizálni a beállításokatEzek miatt fészkelte be magát az agyamba az a gondolat, hogy nemcsak virtuális, hanem fizikai segítséget kérek.
Arra gondoltam, hogy valamelyik fórumtárssal akár néhány sör elfogyasztása közben közösen beállítanánk a szükségeseket.A sör szükség esetén persze helyettesíthető más fizetőeszközzel is..
Ha volna erre jelentkező, akkor már csak az a kérdés, hogy a fő dolgok beállításához az én gépemhez kell csatlakoznia (MAC, miegymás miatt) vagy 90%-ig máshol is be lehet állítani és nekem már csak a legegyértelműbb dolgok maradnak a végére.
Tájékozódásképpen: a gépem Pesterzsébeten leledzik.
Persze lehet, hogy tök fölöslegesen parázok, mert valahol létezik egy olyan szájbarágós leírás, amiből még én is tudom, hogy most ezt és ide csatlakoztassak, most ezt nyomd meg, most ezen a képernyőn ezt és ezt állítsd át stb..
Hát, hirtelen ennyi, várom a záporozó on és off versenyzőket, de inkább az előbbieket...
[ Szerkesztve ]
20+ éve a Prohardveren
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest