- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
cd930
senior tag
Sziasztok,
pár hete az asztalomon várja egy új 1043-as router, hogy kezdjek vele valamit. Az alaptézis, hogy vargalex-féle okosítás lesz rajta.
Több problémám is van:
- ez az első routerem, és a fórumban írtak inkább eltántorítanak a próbálkozástól, mintsem felbátorítanának. Talán ez a mandarin nyelvjárás lehet az oka, de nem értem a sorrendet, a beállítanivalókat, meg szinte semmit se
- nincs több nap időm a témában nyakig elmélyülni és optimalizálni a beállításokatEzek miatt fészkelte be magát az agyamba az a gondolat, hogy nemcsak virtuális, hanem fizikai segítséget kérek.
Arra gondoltam, hogy valamelyik fórumtárssal akár néhány sör elfogyasztása közben közösen beállítanánk a szükségeseket.A sör szükség esetén persze helyettesíthető más fizetőeszközzel is..
Ha volna erre jelentkező, akkor már csak az a kérdés, hogy a fő dolgok beállításához az én gépemhez kell csatlakoznia (MAC, miegymás miatt) vagy 90%-ig máshol is be lehet állítani és nekem már csak a legegyértelműbb dolgok maradnak a végére.
Tájékozódásképpen: a gépem Pesterzsébeten leledzik.
Persze lehet, hogy tök fölöslegesen parázok, mert valahol létezik egy olyan szájbarágós leírás, amiből még én is tudom, hogy most ezt és ide csatlakoztassak, most ezt nyomd meg, most ezen a képernyőn ezt és ezt állítsd át stb..
Hát, hirtelen ennyi, várom a záporozó on és off versenyzőket, de inkább az előbbieket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tippmix
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Magyar ThinkPad T490 - 14"iPS, i5-8365, 16DDR4 / 512 SSD, kevés üzemidő, Thunderbolt3 GARi +SZLA
- Latitude 7450 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Magyar LENOVO THINKPAD T495 - 14"iPS MATT, R5 Pro ! 16/256 SSD, RadeonVEGA8 ujl.olv +SZÁMLA +GARI
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- Lenovo Thinkpad P53 " Magyar bill "
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest