-
IT café
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
Viszont azt a sciptet nem ajánlom, nálam nem tetszett a 1043nd-mnek annó mikor nekem is ezt belinkeltétek vagy megtaláltam beraktam Én is, de 2-3 naponta újra indulgatott. Vagy módosítani kell, hogy ne legyen benne ciklus és cronnal indítgatni tán ez a legegyszerűbb, de akkor az oldstatet és newstate vagy ki kell írni fájlba vagy pedig globális változóként létrehozni. De ha gondolod elküldhetem az én scriptem, de ehhez még egy plusz program kell mert hdd vizsgálatnál áttértem az lsof-ra. Ehhez már lehet kell extroot bár nemtudom mennyi a szabad hely 3600-on suste fw-jén.
Plusz egy alapvető gond, ha torrent megy a vinyóról bármit csinálsz amíg akárcsak 1kb/s-el van feltöltés nem fog leállni a vinyó, tehát akkor éjjelre azt is ki kell nyomni... cronnal
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest