-
IT café
TP-Link WR842ND - N300 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamyno
tag
Köszi a gyors választ!
Most már kéne mennem aludni, mert hajnalban kelek. Megnézegetem majd valamikor de szerintem csak hétvégén lesz rá időm. miniDLNA mappa nincs. Nem tudtam, hogy az is kell, azt hittem bármilyen mappát beállíthatok amit scannel. Lehet, hogy akkor ez lesz a hiba.
A Guest-et egyelőre hagyjuk, bár jó lenne mert a szomszédom is innen netezik és akkor nem látna rá a LAN-ra, nem vinné el a sávszélt teljesen.
Majd ha lesz valami változás esetleg azzal kapcsolatban, akkor szólj.
Vagy olyat nem lehet, hogy leírom neked a wifi konfigot üzenetben ahogy szeretném és küldesz nekem egy olyan mentést?Nem nagy cucc, az alap OpenWRT SSID megfelel 9-es csatornán csak legyen engedélyezve + a Guest. Kb. 27dBm-el szoktam adagolni a levegőbe
Jelszót utólag be tudom állítani.
Egyébként UCI-ból eljutottam már elég sokáig csak az ilyen USB hot-swap dolgokat még nem értettem meg, ha esetleg le kéne választanom a meghajtót menet közben. Illetve ami még nagyon hiányzik nekem, az valami olyasmi script, ami mondjuk 30 perc után leállítja a vinyót ha nincs használva. (pl. "hdparm -S 120 /dev/sda" azt hiszem nagy S-el kell írni) De nincs fenn hdparm sem.. mondjuk ezt a részt már megoldom csak hátha érdekel még valakit, akkor az alapba talán bele lehetne tenni.
Egyébként lehet valahol követni a projektet?
Nem csinálsz neki egy logout oldalt vagy valami hasonlót, hogy mindig elérhető legyen a legfrissebb? Aztán leírhatnád oda a changelogot is, lehetne hozzászólni, stb...
Szívesen segítenék ha tudnék valamiben de mostanság elég kevés az időm sajna (amit itthon töltök). Annyit tudok így egyelőre, hogy tesztelem aztán ha valami nem 100% akkor szólok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- I7-7700K/32GB Ram/GTX1660 Super OC
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest