- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
-
IT café
TP-Link WR842ND - N300 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
"openwrt firmmel sem lehet rávenni a DLNA-ra?"
De az alternatív firmware-ekkel lehet DLNA funckiót csinálni, OpenWRT-vel is. De az más tészta.
Ha asztali médialejátszód van, akkor nincs DLNA-ra igazán szükség, tekintve hogy a legtöbb asztali médialejátszó Samba megosztásról is tud játszani."illetve most még azzal küzdöm, hogy a második routerem menjen AP módban. Valami már sikerült elérnem
...
Szóval most sürgősen az első kérdésekre kellene valamilyen válasz, hogyan tudom összehozni a "router(ADSL)->router(AP+USB nyomtató)->eszközök wifi-n és kábelen" hálózatot?"
Ebben nem tudok segíteni, ezt a részét és se ismerem.
Itt most az a kérdés hogy a WR842ND tud-e repeaterként üzemelni?
Nem vagyok benne biztos hogy tud, de expertek majd vélaszolnak.Igazából azt se értem, hogy miért kell a második router? Csak és kizárólag azért, mert nincs elég USB csatlakozó 1 db routeren, és kell nyomtató és vinyó is? Vagy repeater funkcionalitás miatt is?
-
jpisti
senior tag
Kösz a válaszokat!
Egy kicsit nekem ez kínai, de azt hiszem ki tudom majd bogarászni....
openwrt firmmel sem lehet rávenni a DLNA-ra?
illetve most még azzal küzdöm, hogy a második routerem menjen AP módban. Valami már sikerült elérnem,
beállítottam a wireless settings-nél az Enable WDS funkciót ami utána már látta az első routert és csatlakozott is, de egyenlőre csak a laptopomon van net, sem a kábellel csatlakoztatott eszközöknél sem más wifi-s eszközön nincs net...Szóval most sürgősen az első kérdésekre kellene valamilyen válasz, hogyan tudom összehozni a "router(ADSL)->router(AP+USB nyomtató)->eszközök wifi-n és kábelen" hálózatot?
-
batagy
őstag
Mindenre nem tudok válaszolni, de hátha valamit segít.
- az elsőre a HDD-t konfigurálni mint hálózati meghajtót
illetve még egy kérdés: ahogy itt átfutottam a topik elejét, olvastam, hogy lenne lehetőség ezt valahogyan rávenni a DLNA-ra is, ez a téma is érdekelne.
1) Samba hozzáférés:
Ez amikor a Windows intézőből akarod elérni, mint egy hálózati mappát.
Windows Intézőből elérés a "\\192.168.0.1" szintaxissal, azaz a két blackslash nagyon fontos előtte!
A "smb://192.168.0.1" szintaxist a linux lekezeli, de a Windows nem.(Ha csak simán írod be a 192.168.0.1 címet a böngészőbe, azt http://192.168.0.1-nek veszi, és természetesen arra a router weboldala jön be, ami nem ugyanaz.)
A Samba megosztás a routeren az USB Settings -> Storage sharing menüpontban konfigolható.Az USB Settings -> User Accounts menüpontban érdemes hozzáadni egy read-only usert, majd az USB Setting -> Storage Sharing menüpontban a "Access shared storage with password " checkboxot bekapcsolni. Illetve a "Service Status:"-nak started-nek kell lennie. Ha Stopped, akkor a Start gombbal el kell indítani.
2) FTP hozzáférés
Ezt akkor kell használni, ha egy FTP klienssel akarod elérni a megosztást. Ennek lehetőség van arra is hogy kívülről érd el.
Az FTP megosztás az USB Settings -> FTP Server menüpontban konfigolható.
Itt is legyen Started.
Ha kívülről is el akarod érni, akkor Internet Access: Enable. Amit egyébként security szempontból nem javaslok. Egyébként Disable.
Itt hozzá kell adni hogy melyik mappát akarod megosztani, anélkül nem megy.3) Media Server
Ez az USB Settings ->Media Server menüpontban konfigolható.
Korábban a topikban volt egy kavarodás, illetve félreértés, ami tisztázódott. Ez a funkció akarna lenni a DLNA szerver, de igazából a DLNA nem támogatott a hivatalos firmware-rel !! Egyedül a Windows Media Playert támogatja a cucc. (Korábbi firmware verzióval ment valami minimális DLNA funckió, de az is erősen korlátozott volt. Az újabb firmware-ekben egyáltalán nincs benne DLNA.Itt a megosztandó mappát vagy az egész drive-ot szintén ki kell választani.
-
jpisti
senior tag
Üdv mindenkinek!
Sikerült hozzájutnom két darab ilyen routerhez és szeretném őket olyan konfigurációban használni, hogy az egyiken jönne be az ADSL net, és ezen lenne egy hdd az USB-re csatlakoztatva hálózati meghajtóként használnám.
A másik meg AP üzemmódban wifin csatlakozna az elsőhöz és ehhez csatlakozna az összes többi eszköz wifin, kábelen és USB-n (nyomtató)Na, viszont nem igazán értek a témához olyan szinten, hogy ezt így csak összedobjam és konfiguráljam.
Eddig a routereket a helyére tettem és a vezetékeket a megfelelő helyekre csatlakoztattam (kivéve a HDD-t), Konfiguráltam az ADSL kapcsolatot, van is net!Ami nem megy:
- a második routert AP módban konfigurálni
- az elsőre a HDD-t konfigurálni mint hálózati meghajtótilletve még egy kérdés: ahogy itt átfutottam a topik elejét, olvastam, hogy lenne lehetőség ezt valahogyan rávenni a DLNA-ra is, ez a téma is érdekelne.
Ha valaki tud az írja már le lehetőleg lépésenként hogy ezeket hogyan tudnám összehozni.
(mindkét eszközön a legfrissebb firmware van amit most töltöttem le a tp-link oldaláról) -
batagy
őstag
Az eldobásokkal kapcsolatban meg lehet próbálni egy teljes beállítás reset-et, és utána rendesen beállítani. Ez firmware upgrade-ek után amúgy is alapból ajánlott. Amiket írtam, esetleg érdemes figyelembe venni.
A router belső IP címével kapcsolatban, lehet hogy továbbra is http://192.168.1.1 , de ha a géped nincs azon a subneten, akkor nem fogja megtalálni. Ehhez a gépednek új IP-t adjál a 192.168.1.x tartományból, és úgy próbáld.
PS: már csak ezért is érdemes manuális IP beállításokat használni, akkor nem mászik el a router belső IP címe.
-
spiky03
veterán
Ezzel sem jön be, már ezt is próbáltam.
@(#492) batagy
Nem tudom, haver csinálta a beállításokat.
De holnap majd szólok neki, hogy nézzük meg, hogy mi történhetett. Tegnap még jó volt.
Meg a NAS miatt is rendbe kell tenni a routert.Azt holtudom megnézni, hogy most mi?
Mert a NAS-ban 102 a vége, de azzal sem tudtam belépni. -
batagy
őstag
Érdekes ami írsz, mert nálam is Digi kábel 40/20 net van, és a WR842ND 24/7-ben folyamatosan csatlakozva van. Én még sosem tapasztaltam semmilyen net eldobást, sem olyat, hogy a router tápját ki kellene húzni.
A hivatalos, legújabb firmware van fönt: 3.12.24 Build 130110 Rel.58124n
Az IP beállításaim a belső hálón manuálisak. Valamint amennyire olvastam, a kliens gépeken a szolgáltató DNS címét érdemes beállítani, nem a router belső IP címét. Nem tudom ezek okozhatnak-e net eldobást, talán igen, ha a kliens gép minden DNS kéréssel a routerhez fordul.Az Advanced Security-ben nálam nincs semmi engedélyezve. Csak a sima Basic Security beállítások vannak bekapcsolva.
Amit még elképzelhetőnek tartok, hogy esetleg problémát okoz, ha a System Tools -> Statistics oldalon a statisztika gyűjtés engedélyezve van. Mert ilyenkor gondolom a router a méréseket a belső flash területre menti. Ami esetleg egy idő után betelik... (?) De lehet hogy hülyeséget írok. Nálam mindenesetre nincs bekapcsolva a statisztika gyűjtés.
"Mivan olyankor ha nem tudok belépni a routerbe? "
Valszeg a router belső IP címe nem 192.168.0.1. -
-
spiky03
veterán
Mivan olyankor ha nem tudok belépni a routerbe?
Beírom, hogy 192.168.0.1 és csak tölt majd kiírja, hogy nem lehet betölteni az oldalt.
Net pedig van rendesen wifi-n. -
bigdady
nagyúr
adsl-ed van neked is? Mert nekem az a gond hogy eldobja a netet, de talpra áll magától, csak kb 5 perc, mert a modem addig úgy észleli hogy már kapcsolódva vagy (gondolom ilyenkor kapok új ip-t). Legalábbis nálam ez a pontos leírás. De állitólag direkt ilyen hogy ne lehessen kétszer kapcsóldni. -
spiky03
veterán
Érdemes feltenni a legújabb fw-t?
Ezt: TL-WR842ND_V1_130110Vagy inkább ezt a modoltat ajánljátok? openwrt-ar71xx-generic-tl-wr842n-v1-squashfs-factory_vargalex_1.1.5.bin
Jelenleg az eredeti fw van rajta, de hetente kb eldobja a netet és csak az segít ha kihúzom, majd vissza dugom a tápját.
Ezen javítana valamelyik fw?Thx
-
Claude Leon
senior tag
A gigabit tényleg nem játszana házi forgalomban?
Akkor elég lesz.Persze javasolnék majd azonnali vargalex befrissítést, megéri, persze, ha annál egyszerűbb kezelésre vágysz, a gargoyle sem elvetendő.
(igaz, a gargoyle "gyárilag" csak amerikai, így a wifi 12-13 csatornái kiesnek a szórásból, amennyire kitapasztaltam) -
Haka
tag
válasz
Claude Leon #480 üzenetére
Aha, okés, köszi.
Akkor veszem a 842-est és kész, köszi
-
Haka
tag
Hát igazából mehet rá az egyedi fw, mondjuk nem hiszem, hogy kihasználnám, de lényegében mindegy melyik van rajta, ha számít, akkor persze rárakom a jobbat.
Én sem sokat torrentezek, kb. 10-20 / hó.
Igazából nem lenne hajtva, a legfontosabb, hogy átjöjjön rajta a 60 Mbit lefelé, és ne laggoljon, ha éppen letöltök két szálon a torrenten. A klienst kb. sosem állítom át vagy be, szóval az is alapon lenne. Ezt csak azért írom, mert a mostani linksys, az behal a torrenttől úgy is, hogy le éppen nem is töltök, és a felfelé is le van korlátozva 60kbyte körülre... Mondjuk csak azóta csinálja ezt, amióta 15-ről felemelték 60-ra a netet.
-
bigdady
nagyúr
szerintetek mekkora a max tavolsag amirol meg latni a routert?
-
-
Haka
tag
üdv all,
Routert szeretnék venni, ezt néztem ki egyenlőre, két kérdésem lenne:
- Ez a router kábelen tökéletesen kezel egy 60Mb/5Mb -s netet? A mostani routeremen csak 40 Mbit jön át, és ha fut a torrent kliens, akkor teljesen lehal a router, belaggol és ettől ugye még böngészni sem lehet. Ezért akarom lecserélni, és nem szeretnék úgy járni, hogy ez sem viszi rendesen az alapokat sem.
- A másik kérdésem az lenne, hogy válasszam-e inkább az alábbi routereket valamelyikét, ha nem érdekel a gigabit és 300 Mbit feletti wireless sávszél.
Azért kérdezem, mert ha például érdemesebb megvenni azért, mert bármi alkatrész (cpu, memória, hűtés, stb.) annyival jobb hosszútávra tekintve, akkor megvenném a jobbat, de csak a sávszél és a gigabit miatt nem, mert azt nem használnám ki. A delikvensek: TL-WR1043ND | TL-WR1042NDKöszi a segítséget előre is!
-
rts
csendes tag
Akit esetleg érdekel: sysupgrade fw-t felraktam, utána még kicsit köhögött de végül sikerült minden hülyeségét megoldani. Most OK. Swap és torrent pendriveon. Torrent terhelésre a megoldás: titkosítás OFF + brutál szál korlátozás, torrentenként nem több mint 5, mert a hashelés megöli a CPU-t. + sávszélességet se árt lehúzni, 500KByte/s biztonságosnak látszik, így a load nem megy 1.5 fölé.
-
rts
csendes tag
Az még nem lenne baj ha az tönkremenne, leveszek a polcról egy másikat..
Nah most már odáig jutottam a reszelgetésben, hogy a bedugott pendrive nem sda hanem sdb (!) így a lexes formázó utillal a web felől nem is tudom kezelni. (sdb-t onnan tudom, hogy fdisk-el megnéztem shellből.)
Ugyanakkor van a mountban egy /dev/sda2 / csatolási sor, amit a LuCI felől ki sem tudok venni, mert "alkalmazás" után mindig visszarakja a pipát....
Sajnos reboot után ott is van:
/dev/sda2 576.0K 512.0K 64.0K 89% /
Kihúzott pendrive-al is...Sajnos shellből semmilyen fájlba nem tudom beleírni. Ez így normális vagy az én jelenlegi problémám része?
Küzdök.
-
krealon
veterán
"Ha a pendriveal lenne baj, akkor így is szarakodna, de így teljesen stabil. "
A Pendrive (es az osszes flash tarolo) rosszul turi (es lassan vegzi) a random irasi muveletet.
Marpedig a torrent pont ugy dolgozik, hogy egyszrerre tobb kulonbozo reszen irja a letoltendo fajlt, mappat.Ha gyorsan tonkre akarsz tenni egy pendrive-ot, akkor hasznald torrent letolto mappanak.
-
rts
csendes tag
5 percen belül kétszer is újraindult....Irgum burgum! Végére járok én ennek.
A logban nincs semmi értelmes.
A TM-et most lelőttem, de a pendrive használatban van.Filesystem Size Used Available Use% Mounted on
rootfs 503.9M 42.2M 436.2M 9% /
/dev/root 6.5M 6.5M 0 100% /rom
tmpfs 14.3M 808.0K 13.5M 6% /tmp
tmpfs 512.0K 0 512.0K 0% /dev
/dev/sda2 503.9M 42.2M 436.2M 9% /Ha a pendriveal lenne baj, akkor így is szarakodna, de így teljesen stabil. Nem lehet a transmissiont kivágni a fenébe és manuálisan felrakni egy rtorrent-et + avalanche-ot? Ezt próbálta már valaki?
-
-
rts
csendes tag
Hali. Torrent nélkül minden normális, de transmissionnal elszabadul a gép.
Természetesen ext4 a pendrive. Ma kicseréltem egy másikra. A load mintha alacsonyabb lenne így, 2-3 között. De egyetlen fájlt töltök csak és felfelé semmit. Normális ez így? Fél órája megy a letöltés, még nem indult újra.... Már mindent kikapcsoltam, amit ki lehet, titkosítás, előre foglalás, stb. De belegondolni se merek, mi lenne ha 3-4 torrent jönne egyszerre.
HDD-vel lehet, hogy alacsonyabb lenne a CPU terhelés?
Kipróbálom majd azzal is. -
-
rts
csendes tag
Transmission fut egy beledugott pendrive-on. Teljesen random módon néha rebootol a router, 10-30 percenként. A letöltés egyébként is botrányosan lassú, 1 gigás fájlt már 3 órája tölt. Néha felugrik a sebesség, néha meg látszólag megáll a letöltés. (A webes transmission menü szerint.)
Torrent feltöltés nincs is semmi és a letöltés is csak ez az egy. Ennyire nem bírja a terhelést, vagy mi? Terhelés... nem is nevezném terhelésnek. Wifi kikapcsolva, én vagyok csak rajta LAN oldalon. -
Stefi_dzsi
tag
Elnézést, ha láma kérdést teszek fel, de a TP-Link oldalán feltüntetett infókból nemigazán jöttem rá, hogyan is működik a merevlemez megosztása. Tudnátok segíteni, hogy ez a gyakorlatban hogyan működik?
A TotalCommander simán látja mint meghajtó vagy a hálózaton kell kutakodni, netán kell egy autoconnect.bat-t írni, hogy mindig becsatolja? Vagy hogyan megy ez? (A garancia miatt megtartanám a gyári firmware-t rajta.)Amire használnám: filmek, képek megosztása a wifi képes TV felé, anélkül, hogy a számítógépet be kelljen kapcsolni. De a filmek, képek mellett tárolnék és/vagy telepítenék programokat is a merevlemezre, amit a PC-ről szeretnék használni. Ez működik?
Egyáltalán ez a sebességű router alkalmas fullHD és 3D filmek közvetítésére a TV felé? A router és a TV egy szobában lenne.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
tabekusz
csendes tag
-
bigdady
nagyúr
Hát úgy néz ki a vargalex fw is ugyanazt csinálja vagyis, hogy ha a modem új ip cimet ad upc által vagy rebootol a router akkor nem tud újra csatlakozni a router csak kb pár perc múlva és az alábbi log-ot írja:
Mar 2 22:43:53 Home daemon.notice pppd[6113]: Connect: pppoe-wan <--> eth1
Mar 2 22:43:58 Home daemon.info pppd[6113]: Remote message: ^M^JYou are already logged in - access denied^M^J^J
Mar 2 22:43:58 Home daemon.err pppd[6113]: PAP authentication failed
Mar 2 22:43:58 Home daemon.notice pppd[6113]: Connection terminated.
Mar 2 22:43:58 Home daemon.info pppd[6113]: Exit.Ötlet vki?
-
ont
csendes tag
Sziasztok!
Az nem megoldható, hogy egy sima usb-s kamerát rakjak a 842-es routerhez, ami mozgás érzékelésekor a neten keresztül képeket küld. pl így:
http://www.asm-security.hu/Biztonsagi_kamera_Az_On_tavoli_szeme_ASM_USB_kamera.htmlDe ez még távol esik tőlem, mert most még ott tartok, hogy meg kellene osztanom a szomszéd WDS képes routeréből wifin jövő internetet wifi és utp irányba is.
Nem vagyok informatikus. Sokat olvastam ezt a topicot, de egy része érthetetlen. Hol találok szájbarágós megoldást. Legyetek szívesek segítsetek!A korábban írt Gargolyle FW a honlapjuxerint a 842-est nem támogatja és ezzel kapcsolatos beállításokat a 741-es routerre találtam és azt sem nagyon értem.
Köszi a válaszokat előre is!
-
bigdady
nagyúr
No feldobtam vargalex-et.
1. ha nyomok egy rebootot akkor a router nem kapcsolódik automatikusan a pppo szogáltatómhoz igy csak a hálózatot látom pedig bring up on boot be van pipálva
2. belső hálózat tc-ben vmi mnt mappát lát csak és kivülről hiába állitottam be a no-ip dns-em, nem tudok kapcsolódni. (vagy lehet hogy csak samba akármi miatt lát vmi mnt mappát?)
Használ vki ilyet? Hogy lehet az auto csatlakozást és azt ftp szervert működésre birni?
-
bigdady
nagyúr
Ezt a vargalex-es factory verziót megpróbálom, mert egyre többször dobja a netet.
Hogy kell feltenni? Csak tallózzam be a firmware upgarde-nél?Köszi cigam
-
-
-
-
bigdady
nagyúr
kéne wifi kamerát üzembe helyeznem ami emailt küld meg képeket ha elmennek előtte. Mit bir el az usb port? vagy hogyan rögzithetnék a kamerával? az usb-s ftp-ként működő pendrivera? más ötlet?
esetleg nem tudna netre rögziteni valahogy? -
lucifer15
tag
válasz
davenport #446 üzenetére
Üdv!
Érdeklődnék,hogy még mindig működik-e hiba nélkül a rendszer? Az enyém a "fiókba van,mert már naponta szakadozik a net. Bevittem a központi szervízbe,de nem tudják cserélni mert nincs másik.
Hétfőn vettem egy AUSUS RT-N10E-es egyszerűt hiba-azaz szakadás nélkül működik. -
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen kütyüt.
Köszönöm az itt található infókat, segítettek a választásban.Két Windows 8-at futtató notink van.
2 terás és 500 megás külön tápos WD külső vinyókat gond nélkül látjuk, a HP 1010 nyomtató telepítése gond nélkül ment, mindkét gépről tudtunk nyomtatni. -
Claude Leon
senior tag
válasz
Claude Leon #444 üzenetére
Ja, bocs, most nézem, hogy típusidegenül írtam ezt, csak 741-em van.
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok!
upc adsl-em van vagyis pppo de hiába van auto connecten hetente egyszer leszakad és akkor kb 5 perc mire a modemen keresztül kapcsolódik és van újra net. csak connetctinget ir jó ideig. (manuálisnál is sok idő)
Előző asus routerem azzonnal kapcsolódott.
Mi lehet a gond? Legfrissebb firmw van fenn.Ez a Secondary Connection beállitás mire jó nem ez a gond? Most disabledre van állitva. Azt irja átállithatom erre: Static IP (For Dual Access/Russia PPPoE) .
Nekem modem reboot után van csak mindig új ip cimem, addig fix. -
Gargoyle FW-t tettem fel, hogy tudom a gyárit vissza tenni?
Beadom neki a bin fájlt újraindul és ugyanaz a Gargoyle marad...
-
-
bigdady
nagyúr
válasz
Claude Leon #437 üzenetére
Kösz. Inkább hagyom ntfs-en. Az a biztos, kihagyom ezt a mókolást
csak elbír az ip kamerám vele mikor ment a pendrive-ra mint ftp -
hungar
tag
Korábban írtam, szakadt a netem folyamatosan...kiderűlt a modem volt szar, nem a router. Elhoztam egy teljesen újat és most vígan megy minden. Lekopogom.
-
bigdady
nagyúr
na sikerült leformáznom a pendrive-om ext4-re mini partition magic-kel, de win nem látja, ext2explorer nem látja és már mini partition szerint sem lehet újraformázni: Mi a?
-
-
-
bigdady
nagyúr
de az
gyári van fenn
Van ötleted? másik router simán kapcsolódott azonnalMás: ftp-n látom az usb-t hálózaton belül ha a 192...-ot irom be, de hiába regisztráltam és adtam meg host nevet a no-ip.org-on és állitottam be a routerbe, nem tudom elérni az ftp://hostnév megadásával a pendrive-om. Valakinél volt ilyen gond?
-
-
bigdady
nagyúr
Hali!
Vettem én is egy ilyen routert és elolvastam a hozzászólásokat. Legfrissebb utolsó frissitést rátettem mert alapból 0424 volt rajta.
1. Látom sokaknál volt probléma, hogy egyszer csak eldobja a netet a router és nem lehet hozzá csatlakozni sem, de belső hálózat működik és csak áramtalanitás segít. No ez nálam is előjött. Miért csinálja ezt? Cseréltessem ki garanciában? mi lehet a gond? Rájött már valaki? Mi a megoldás?
2. Mire formázzam a pendriveot, hogy a legjobb legyen és bármikor elérhessem bárhonnan a rajta lévő fájlokat mint egy ftp szervert? ext4?
3. Azon kivül hogy engedélyezem az ftp szervert a rendszerben, hogy internetről is mehessen. Hogyan érem el kívülről? -
-
hungar
tag
Szerintetek mi a baj, valaki,,?
Fiber 50- net,,,,modem -gép összekötve minden OK.
Tplink 842es routert ha használom kb 10 percenként totál megszakad a net és nem kapcsolódik vissza...ha újrainditom a routert akkor sincs net..csak a modemem áramtalanításával.
Van egy régi vezetékes routerem azzal megyek most . hozzá kötöttem a tplinket igy van wifim is...de ez így nem jó..
Valami router beállítási probléma lehet..pedig felraktam a legújabb frimwaret is :S
Kilöttem a router belső tűzfalát...Dinamikus ipn megyek, mac clonozás belőve...lövésem sincs mi lehet a baj..
-
-
Claude Leon
senior tag
válasz
Odenburger #406 üzenetére
Ha megy az ftp szerver is, esetleg az ftp://címmel is próbálkozhatsz, ha nagyon böngészőből szeretnéd a filéket nyitogatni
-
bela85
aktív tag
válasz
Ne böngészőbe írd.. hanem Sajátgépnél.. és file: után 5db per jel kell..
file://///192.168.0.1/ -
válasz
+ne böngészőbe írd, hanem intézőbe, vagy kedvenc commanderedbe.
-
Odenburger
csendes tag
Beírtam a böngészőbe file://192.168.0.1/ ez lett belőle. Kiírta, hogy Nem található weboldal az internetcímen:file://192.168.0.1/
Valamit nagyon félreértek.
-
Sanyi19
őstag
Ez erősebb mint a 722N? Melyik a legerősebb USB-s wifi adapter? Akinek ilyen van milyen hatótávot bír?
-
válasz
Odenburger #403 üzenetére
Csak nem mind1, hogy // vagy \\ az első 2 larakter
\\192.168.0.1 címen már meg kell találja. -
Odenburger
csendes tag
De ha beírom az IP címét a routernek, akkor a router bejelentkező felülete jelenik meg (böngészőben). Felhasználót és jelszót kér.
Az intézőben, vagy hol kell ezt keresnem? Hálózati helyek hozzáadásánál? Hogy találok rá,Bocs, nehezen igazodok el rajta.
-
Claude Leon
senior tag
válasz
Odenburger #401 üzenetére
A router ip címén. Elvégre azon lóg, nem?
-
Odenburger
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ilyen routerem. Rádugtam egy 1,5T-ás winchestert. A routerből a Storage sharingban látom az eszközt. Service status started. Az eszköz sorában enable van.
Hogyan látom ezt a tárat más számítógépekről? Miként találom meg? Nem látom, hogy adna neki IP címet.Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Milyen egeret válasszak?
- Kuponkunyeráló
- SONY LCD és LED TV-k
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest