-
IT café
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz
aleister #7827 üzenetére
Üdv Srácok!
Kérdésem lenne.
Eddig egy Archer AX6000-es routert használtam,de 2 és fél év használat után rosszalkodni kezdett.
Állandóan újra indult 20-26 óránként és nem tudtam rájönni miért!?
Visszaküldtem garanciában és jóváírta a gyártó az árát.
Az lenne a kérdésem,hogy megint vegyek e egy ugyanilyet vagy van ebben az árkategóriában jobb is ennél?? -
Jackie_Chan
senior tag
Üdv mindenkinek!
A problémám a következő lenne. Adott egy AX 6000-s router aminek a Tether appjának a led vezérlés menü pontjában kikapcsolom a led világitást.
Pár óra múlva ismét azt látom,hogy be van kapcsolva és ezt játszuk egy nap 3x -4x.
Mi lehet az oka?Nem értem miért kapcsolja be magától ismét.
Az automatikus frisités ki van kapcsolva. -
Jackie_Chan
senior tag
Üdv!
Router vásárlás előtt állok és 30e. Ft lenne az amit most rászánnék.
Tapasztalat alapján melyik az amit ajánlanátok?
Panel lakásba szeretném,mert a jelenlegivel a konyhában már nincs wi fi jel. -
Jackie_Chan
senior tag
NetSpot - Wi-Fi Analyzer az 1.1-es pontozása mindent elmond. Használhatatlan.
Ahogy elnézem cseszhetem IOS-en a dolgot.
-
Jackie_Chan
senior tag
Üdv!
Szerintetek az mitől lehet,hogy ez már a 2. TP Link routerem (tp link ax6000) - az előző TP-Link Archer AX73 AX5400-as volt-ami a vásárlástól számított 2-4 hétig üzemel rendesen,aztán 1x csak az 5 Ghz-es hálózat vagy nem megy vagy olyan lassú,hogy seepdtest-el is 10-20 Mbitet csinál közvetlen mellette?Újraindítás sem oldja meg a problémát.Viszont a 2,4es hálózat üzemel.Az előzőt is evvel küldtem vissza garanciába és az fele annyiba került mint a mostani.
Ez valami típus hiba a TP Linknél? -
Jackie_Chan
senior tag
Üdv!
Vettem egy Archer AX73 AX5400 Dual-Band Gigabit Wi-Fi 6 Routert 1 hónapja kb. 2 hétig üzemelt is normálisan,de aztán 1x csak eltűnt az 5 Ghz-es hálózat.Restart és vissza jött,de vagy nem lehetett csatlakozni rá vagy ha igen pár perc múlva el is tünt ismét. Garba vissza küldtem,de sajna nem tudnak másikat küldeni helyette így vissza adták az árát.
Abban kérnék segítséget,hogy milyen routert is vegyek helyette ebben az ár kategóriában ami ugyanazokat a dolgokat tudja? (40-50e. Ft kb)
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nyuszi HOP! Szép és Jó! Sok ventivel! DeepCool CC560 v2 üveg ablakos fekete számítógépház INGYÉ MPL
- Szinte új - LG UltraGear 27GQ50F-B Monitor 165 HZ FHD 1 MS
- GARIS/KÉT SZÍNBEN! Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 360mm ARGB INGYEN FOX az árban
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! AMSI H110M i5 6600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RX 470 4GB GDDR5 ZALMAN S3 TG ZALMAN 500
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest