- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- Fedora Linux
-
IT café
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
julius666 #15806 üzenetére
Én azért nem írom offba mert szerintem ez full on topik. Ez olyan mint az internet a 90-es, 2000-es években volt, de talán még annál is nagyobb horderejű. Trade war meg Trump csak egy kis zaj, az AI sokkal felforgatóbb hatású lesz már középtávon is.
Szerintem ez a legfontosabb téma amiről beszélni érdemes manapság tőzsde kapcsán.
Másik hsz-edre válaszolva: csak hobbista vagyok, felszínes a tudásom.
Jah, senior és afölötti munka nehezebben kiváltható 100% automatizálva, ezért gondolom hogy az elején (5 év múlva?) még szükséges lesz emberre a csapatban aki az AI agenteket koordinálja.
Én sokat brainstormolok deepseek r1-el (mostmár lehet geminivel is fogok) és olyan mintha lenne mellettem egy mindenhez értő principal engineer akit bármivel zaklathatok. Néha haluzik de ha nem vagy laikus a témában úgyis kiszúrod. Ezzel azt akarom mondani hogy sok tekintetben már most is "emberfeletti" egy jobb LLM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest