- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- Fedora Linux
-
IT café
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aAron_
őstag
Pályázatok többsége hatékonytalan erőforrás allokációt eredményez (ez kb. közgazdaságtan 101), akkor mégis miért ennyire bevett módszer?
Értem én, hogy az európaiak nem akarnak annyit dolgozni, jobb munkakörülményeket akarnak, de számomra azért nehezen értelmezhető, hogy több évtizede már ismert problémák ennyire a szőnyeg alá vannak seperve. Pont a hatékonyságnövelés, ami lehetővé teszi a kevesebb munkát hosszútávon.
Értékpapírosítás is hasonló. Szerintem, még itthon is azt tanították már 30 éve, hogy ez a legfejlettebb tőkepiaci struktúra, amivel szemben Európában a banki finanszírozás a bevett gyakorlat. Persze, nehéz változtatni, de valahogy még csak nem is téma. Néha itt-ott van valami fellángolás, ami komoly eredményeket nem tud elérni. (Lehet persze, hogy csak én vagyok elégedetlen, türelmetlen.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest