Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dare2Live

félisten

válasz Simia #12709 üzenetére

Szerintem elég jól érthetően leírtam, hogy miért. plt hoztam. Ha megvan meg ha nem nem.

"A Te logikád alapján már most ott kellene harcolniuk Kurszk-ban, de legalábbis a Krímben. Nem teszik. Miért?"

Ha tényleg érdekel olvass utána a MAD doktrinának ami meghatározta a CW nagyját.
    Nem fogom kibontani de röviden: Nincs direkt katonai konfliktus a két szuperhatalom közt. Proxy háborúk vannak. Akármennyi hadianyagot, kiképzést... lehet biztosítani de érdemi katonai beavatkozás nincs. pl Vietnám esetén az orosz hadianyag pl fullra tekert légvédelmi rakéta termelés akár 80%a is Vietnámba került. (Ez bődületes mennyiség.) Voltak mennyiségben kiképzők is. De elismerten Szu katona egy se. És detto pl Afganisztán.
    A dolog a mai napig működik ráadásul anyira előzékeny mindkét fél, hogy nem csak szerződéseseknél. Persze ha Oroszok azt mondják nem az övéik akkor az egyenlő -100-200 wagneressel (Khasham).
    De az elöző heti MRBM indításnál is Oroszok átszóltak Pentagonnak, hogy indítani fognak. Mind US mind Oroszo betartja a hidegháborúban kialakult MAD által diktált szabályokat. Nem véletlenül.

don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák